Basescu, despre mutarea Romgaz la Bucuresti: O prostie

Joi, 11 Aprilie 2013, ora 23:28
2467 citiri
Basescu, despre mutarea Romgaz la Bucuresti: O prostie
Foto: Digi 24

Presedintele Traian Basescu a comentat, joi seara, varianta mutarii Romgaz si Transgaz de la Medias la Bucuresti, spunand ca acest lucru reprezinta o prostie.

"O prostie. Ma scuzati. E o traditie sa fie la Medias. Am mai auzit ideea asta si intr-o guvernare anterioara, cand eram cu liberalii. Nu are rost sa o muti. Sa punem rudele noastre in locul rudelor lor?

E o trecere din mana in mana a conducerii societatii. Nu cred ca trebuie adus aici tot. E o mare greseala. De ce sa stramuti mutarea? Acolo sunt formate echipe de interventie de specialisti, au locuinte acolo", a spus seful statului la Digi 24.

Presedintele a precizat ca, daca problema este ca unii directori au salarii mai mari ca ale ministrilor, acest lucru poate fi rezolvat printr-o lege.

"Daca cineva vrea sa se razboiasca cu salariile managementului, da lege in care spui ca nu poate fi salariul mai mare decat al unui ministru", a spus Basescu.

Ponta, despre Romgaz si Transgaz: Gazul este al tarii, taxele locale raman la Medias

Victor Ponta a anuntat, joi, ca in cazul mutarii Romgaz si Transgaz in Bucuresti municipiul Medias nu pierde niciun loc de munca si nicio taxa locala.

"Angajatii raman la Medias. Romgaz si Transgaz au intrat intr-o asociere cu mari companii. Transgaz este, in aceste zile, la acea operatiune de vanzare pe bursa a unui numar de actiuni. Deci, practic, devin amandoua companii nu doar nationale, ci si cu implicare regionala si e foarte clar ca trebuie sa aiba o structura in Bucuresti", a spus Ponta.

Varianta mutarii a fost propusa de ministrul Energiei, Constantin Nita, care a anuntat, vineri, ca intentioneaza sa mute sediile centrale si conducerea Romgaz si Transgaz de la Medias la Bucuresti, ceea ce a produs proteste la Medias.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#Basescu mutare Romgaz prostie, #Basescu mutare Romgaz Bucuresti, #Basescu mutare Romgaz, #mutare Romgaz Bucuresti , #Victor Ponta