Basescu: Ponta fuge in buncarul Armatei, la Victoria il plesnesc baronii de ii merg toti fulgii

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 18:48
4330 citiri
Basescu: Ponta fuge in buncarul Armatei, la Victoria il plesnesc baronii de ii merg toti fulgii
Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu a comentat, marti seara, anuntul premierului conform caruia isi va muta biroul la sediul Ministerului Apararii, apreciind ca "prim-ministrul a cedat nervos" si fuge in "buncarul Armatei", ca "un las".

"E un subiect mai lung. Cred ca a cedat nervos Victor Viorel, e unic in Europa si ca atitudine si ca solutie. Nu am auzit in 25 de ani de la Revolutie ca vreun premier sa se fi retras in buncarul de la MApN, Ponta are o problema de nervi", a declarat Basescu, de la Palatul Cotroceni.

Antonescu il ironizeaza pe Ponta, dupa ce premierul si-a mutat biroul la MApN

Acesta a mentionat ca il compatimeste pe premierul Ponta, catalogandu-l drept "las".

"A cedat nervos, i se pare ca numai Armata il poate apara de furia baronilor, de a mea nu are de ce se feri, eu nu sunt furios pe el, eu il compatimesc pentru cum a ajuns. Din pacate, trage si tara dupa el. Solutia de a se ascunde intr-un buncar arata ca si-a pierdut controlul, nu mai deosebeste institutiile si arata ca e las", a continuat Traian Basescu.

Ponta isi schimba biroul, dupa scandalul Duicu: M-am mutat la MApN

"Il plesnesc baronii de ii merg toti fulgii"

"La Palatul Victoria baronii nu pot fi opriti, vin si fac cum facea Mircea Badea, ma duc si il dau cu capul de toti peretii. Credeti ca in fata baronilor e ca in fata microfoanelor? Il plesnesc aia de ii merg toti fulgii.

Si-a spus ca solutia e buncarul de la Aparare, care e unitate militara, si aici baronii nu mai au acces, sa ii spuna 'iar ne lasi pe mana Justitiei', si Ponta ii minte, ca dupa ce pleaca Basescu rezolva problema, numai ca dosarele raman, ele merg singure. Oricat s-ar ascunde in buncar, nu va scapa de responsabilitatea pe care si-a asumat-o sa apere coruptii, pentru ca asta a promis partidului.

In schimb, va face ca Romania sa fie privita ca o mare curiozitate: premierul refugiat intr-un buncar, intr-o unitate militara, pentru a conduce Executivul", a incheiat seful statului.

Victor Ponta a anuntat luni ca a decis sa isi mute biroul de premier in sediul Ministerului Apararii Nationale, de teama unor inscenari pe care i le-ar putea pune la cale presedintele.

Ponta, despre mutarea biroului la MApN: Ma astept la inscenari din partea lui Basescu

Decizia premierului roman, o premiera pentru o tara care nu se afla pe timp de razboi, a fost luata dupa ce Adrian Duicu, presedintele CJ Mehedinti, a fost arestat preventiv intr-un dosar de coruptie, iar interceptarile telefonului sau au scos la iveala ca acesta s-a laudat ca s-a aflat in biroul premierului, din Palatul Victoria, unde a aranjat pentru seful politiei din judet mentinerea in functie si obtinerea unei pozitii in Ministerul de Interne.

Antonescu: Ponta si-a pierdut controlul, crede ca se deghizeaza Basescu noaptea in Duicu? (Video)

In ultimele sale aparitii publice, presedintele Traian Basescu a declarat in repetate randuri ca Victor Ponta este un politician corupt, exprimandu-si speranta ca acesta isi va incheia mandatul mai devreme decat este prevazut legal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Basescu Ponta birou MAPN, #Basescu reactie Ponta birou, #Ponta stenograme Duicu santaj , #Victor Ponta