Basescu: Ponta si Antonescu, doua belele, dar l-as vota fara ezitare pe Antonescu

Miercuri, 20 Noiembrie 2013, ora 23:17
3045 citiri
Basescu: Ponta si Antonescu, doua belele, dar l-as vota fara ezitare pe Antonescu
Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu a comentat scenariul in care, in finala pentru prezidentiale, se vor lupta Crin Antonescu si Victor Ponta, precizand ca-l va vota "fara ezitare" pe liderul liberal.

"Intre Ponta si Antonescu nu voi ezita sa pun votul in urna pentru Crin Antonescu", a afirmat seful statului, apreciind insa, la postul B1 Tv, ca "amandoi sunt doua belele pentru Romania".

Basescu, prima reactie in scandalul comisiilor: Terenul - achizitionat cinstit, creditul e luat corect. USL face joc politic

"Macar Antonescu nu s-a facut profesor doctor, nici nu minte de dimineata pana seara. Uitati-va la Ponta, am vorbi cu Antonescu, a iesit sa minta la presa ca sa arate ca el are muschi. Amandoi sunt doua belele pentru Romania, si incompetenti si cu o reputatie proasta, dar daca se ajunge aici si domnii de pe dreapta vor tot sta sa se pandeasca, se va ajunge la situatia Ponta si Antonescu.

Ei vor putea juca in doi alegerile prezidentiale, cu USL rupt sau nu, daca dreapta va fi atat de neputincioasa. Spunea un lider PDL 'O sa batem PNL'. S-o credeti voi, baieti, PNL are 14 consilii judetene, dar ei sunt framantati acum de cine e presedinte.

Le spun de pe acum ca niciunul nu va fi daca ramane asa si cea mai mare greseala ar fi sa rateze semnalul de la europarlamentare. Nu ma voi amesteca in vreo fuziune, daca raman lucruri asa ma apropii cat pot de Partidul Miscarea Populara", a completat Basescu.

Despre presiunile din servicii asupra lui Ponta: Are un miez declaratia lui Crin Antonescu

Seful statului a mai spus ca declaratiile lui Crin Antonescu despre presiunile unor oameni influenti din servicii pentru ca Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale au un miez de adevar.

"Daca Antonescu se referea la George Maior este o infamie. Directorul SRI este de-o corectitudine ireprosabila. Dar nu pot sa spun ca nu are un miez declaratia lui Crin Antonescu. El are ministri in CSAT", a mai spus Traian Basescu.

Acesta a sugerat ca ministrii liberali i-au povestit lui Crin Antonescu ca Victor Ponta refuza desecretizarea dosarului Dunarea Operativa, la presiunea lui Dan Voiculescu.

"Victor Ponta si Dan Voiculescu sunt furiosi simultan. Cred ca de aici, Crin Antonescu care are ministri in CSAT a facut aceasta declaratie", a mai afirmat Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Basescu Antonescu Ponta prezidentiale, #Basescu alegeri vot , #Victor Ponta