Ziare.com

Editorial: Daca Basescu ar avea o dovada

de Cristian Mihai Chis
Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 19:59

   

Editorial: Daca Basescu ar avea o dovada
Este atat de greu de depistat adevarul printre unduirile de limba de campanie ale politicienilor incat cineva care baga mana in foc pentru limpezimea obrazului unui actor implicat in macel se poate socoti norocos, teribil de inteligent si nu traieste in Romania.

Presedintele Traian Basescu a spus marti seara, in emisiunea lui Robert Turcescu, printre fraze fara nicio doza de noutate, ca in intalnirile pe care le are cu premierul Romaniei, numai intre patru ochi, acesta "se comporta ca un pisic". Nu "un zmeu", cum pozeaza cand paraseste Cotrocenii si redevine presedintele PSD.

Dincolo de imaginea colorata, de glumita facuta in fata blocului, a afirmatiei presedintelui, exista o intrebare: daca Traian Basescu spune adevarul?

Desigur ca la experienta sa isi da seama - de fapt s-ar putea ca pe asta sa si mizeze - de faptul ca o asemenea informatie, chiar daca poate fi usor incadrata la cancanuri politice, chiar daca nu este dezmintita, ramane in constiinta publicului.

Oamenii se vor intreba mereu daca nu cumva este reala, il vor suspecta pe Victor Ponta ca a cazut in mrejele presedintelui, care nu de lipsa de istetime poate fi acuzat.

In definitiv, au stat o perioada la dansul in plasa cu momeala simpatica persoane mult mai experimentate, mai educate, mai trecute prin viata, si l-as numi doar pe Andrei Plesu.

Oricat ar spune seful pesedist ca Traian Basescu fura curent, asupra premierului, care nu este susceptibil de a poseda o moralitate ireprosabila (vezi episodul "Plagiatul"), va plana mereu o indoiala in acest sens.

Presedintele a afirmat zilele trecute ca discutiile private, din cabinetul sau, nu sunt inregistrate. Dar daca nu este asa? In varianta ca Traian Basescu a spus adevarul, aceasta intrebare desigur ca si-o pune si Victor Ponta, si nu cred ca este foarte linistit.

Mergand pe aceasta ipoteza, daca seful statului va furniza si proba, in Uniunea Social Liberala va exista o mare problema. Caci nu ma indoiesc ca in discutiile intre parteneri, premierul isi lauda abilitatea de a-l pune pe presedinte la punct, de a nu ceda incercarilor acestuia de a-l nauci precum sarpele Kaa pe Mowgli.

USL-ul ca USL-ul, dar ce te faci cu electoratul? Tinem minte povestea biletelului devoalat de Elena Udrea, care a contribuit din plin la esecul primei tentative de demitere? O tinem.

Normal ca Traian Basescu poate fi acuzat ca a mintit cand a spus ca discutiile private nu sunt inregistrate, dar atata bai sa fie! Presedintele va putea explica usor ca, pentru ca populatia sa nu creada ca fabuleaza cand afirma ca Victor Ponta minte precum respira, a trebuit sa faca si proba veritatii. Voila!

Vom vedea cum stau lucrurile, dar daca ARD este in adormire, Traian Basescu este mai viu decat oricand. Iar zarurile nu sunt aruncate!
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8973 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
98 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sigur că are dovezi, dar pentru mințile spălate de masina secuGRIVCO

nu au efect. Răul mai mare este in mulțimea ignoranților, nu in cei care exploatează acest handicap. Talharii reușesc numai cand găsesc proști.

 

Ăla DEMIS nu are nicio davadă....

...dar noi avem dovezi:

1. Registrul cu persoanele din rindul membrilor PCR Constanta pentru care s-a dat aprobarea să sprijine munca de Securitate
Pentru membrii PCR care erau racolati de Securitate era obligatorie aprobarea din partea primului secretar PCR Constanta. Acestă procedură se datora pozitiei privilegiate pe care membrii de partid o aveau fată de Securitate. Calitatea de membru de partid iti dădea posibilitatea de a refuza să devii turnător. Nu este cazul lui Traian Băsescu, care, desi avea posibilitatea să refuze, a intrat de bună voie in slujba Securitătii.
In Registrul cu membrii PCR Constanta pentru care s-a dat aprobarea să sprijine munca de Securitate figurează, la pozitia 19 de la litera B, Băsescu Traian, născut la 4.11.1951, in comuna Basarabi, judetul Constanta, care lucra ca ofiter II la intreprinderea de Exploatare a Flotei Maritime (IEFM) Constanta. Celelalte rubrici ale tabelului ne arată in ce calitate era folosit Traian Băsescu de Securitate, cind a fost trecut in Registru (probabil data la care a devenit membru de partid) si cine era securistul căruia ii raporta. Traian Băsescu a fost trecut in Registrul cu membrii PCR Constanta pentru care s-a dat aprobarea să sprijine munca de Securitate in data de 9.09.1978, si era folosit ca sursă in Portul.

2. Registrul Jurnal pentru evidenta retelei informative din Judetul Constanta
In 1972, general-maior Pavel Constandache, seful Centrului de Informatică si Documentare al Securitătii, a trimis către fiecare dintre inspectoratele judetene de Securitate un ordin prin care cerea ca toti informatorii Securitătii din judetul respectiv să fie trecuti intr-un "Registru Jurnal" pentru evidenta retelei informative. Registrul Jurnal pentru evidenta retelei informative este practic lista tuturor informatorilor din fiecare judet.

In Registrul Jurnal pentru evidenta retelei informative din judetul Constanta, figurează cu numărul de inregistrare 17592 din data de 25.02.1977, Băsescu Traian, născut la 4 noiembrie 1951. Documentul arată că Traian Băsescu era colaborator al Securitătii si, in această calitate, avea dosarul personal numărul 3990. Documentul mai arată că, la data de 03.08.1978, dosarul personal de colaborator al lui Traian Băsescu a fost primit la arhiva Securitătii cu adresa de insotire numărul 0043467. Dosarul personal numărul 3990 al lui Traian Băsescu figurează ca distrus pe baza procesului verbal cu numărul 58212 din 15.08.1979.

Viava ăla DEMIS ca Gadafi!

 

Aveti si un Registru

cu cei binecuvantati de PCR, actualmente PSD, sa plagieze Teze de Doctorat?

Kișșș, ete inc-o dovadă...

...da' una babană de tot:

Raport al ***tii de Conturi: Regimul DEMISULUI a cheltuit ilegal miliarde de euro!!!

Total nereguli financiare contabile ale instituțiilor statului -prejudicii:

44.349.900.000 (miliarde lei)

adică:

10.534.00.000 euro

sursa;C urtea de Conturi -Raportul public pe 2009.

...va urma...

Ăh? Mai vrei dovezi ,bhăăă, Kișș?

Ăla DEMIS de 8,1 mil. de votanți e foarte disperat,latră...pe 9 dec...pe 10 dec...se va duce singur la Targoviște...

 

 

Suntem in 2012,nu in 1950,cand oamEnii erau compromisi de securisti

Securistul Basescu Traian a fabricat dosare de coruptie tuturor acelor romani care il impedeca sa transforme Romania in teritoriul absolut al teroristilor international, si sa dezvolte o industre banoasa-EBA-zata a proxinetilor si prostituatelor dezumanizati .Sunt si cazuri in care secursitul Basescu Traian nu are nici un motiv sa fabrice dosare politice de coruptie,asa cum se intampla si cu Victor Ponta,cel caruia Basescu Traain i-a fabricat INSA un plagiat,un plagiat contrazis chiar de autorii plagiati.Si pentru ca nici fabricarea securista a "plagiatului"nu a avut "succesuri" atunci Basescu TraiAn ,in cel mai grobian,huliganic mod a trecut la expresii,FACUTE PUBLIC,descalificabile pana si pentru un alcoolic.Din acest moment repulsia si dispretul romanilor au devenit totale.Fiecare roman cu educatie considera ca asa nu se mai poate, am ajuns ajuns cu totii sa stam neputiinciosi cand un huligan alcoolic,asasinul securist ce a dat ordinul arderii de vii a beblusilor la Maternitatea Giulesti SE EXPRIMA INCALIFICABIL in numele Institutiei Prezidentiale .Aseara la B1TV Basescu Traian si-a aratat si fata de contravenient,pentru ca prin exprimarile grobiene , huliganice, insultatoare facute public a incalcat legea 61/1991 aret.3 alin.1.
Politia sa-si faca datoria si sa-l amendeze pe complicele hulganului contravenient Basescu Traain, numitul Turcescu.

Dovezi, Kișș....dovezi, Kișș...

...ăla DEMIS de 8 mil. de votanți e ipocrit,bădăran,...etc...toate...

Traian Băsescu la Grivco. Netransparent.

Băsescu spunea ieri că a venit "cu căciula in mană" la "mogulul" Voiculescu. "Ca să găsesc cateva voturi pentru a avea majoritate in Parlament".

Confirm. Traian Băsescu a venit cu căciula in mană si m-a rugat să dăm tarii o majoritate parlamentară. Pană aici lucrurile sunt corecte.

Unde minte Traian Băsescu?

Minte atunci cand spune că vizitele lui la Grivco din 8 iunie 2004 (ora 19), 9 iunie 2004 (ora 18) si 21 iunie 2004 (ora 9.30) au fost transparente. Fals! Au fost vizite private, fără presă la poartă, solicitate de domnii Traian Băsescu si Theodor Stolojan.

Vizite in cadrul cărora domnul Băsescu a vrut să discute in mod – vai! – netransparent o nouă coalitie politică, capabilă să genereze o platformă de guvernare.

Toate aceste lucruri s-au discutat, la solicitarea lui Traian Băsescu, la Grivco, fără ca actualul DEMIS să anunte opinia publică. Traian Băsescu este primul politician care a incercat să articuleze discret o "coalitie Grivco" in Romania.

Iar formula a fost inventată de domnia sa, probabil, din propriile amintiri.

Confirmati, domnule Băsescu? Da,confirm.

Confirmati, domnule Stolojan? Da,confirm.

Ati informat opinia publică – asa cum le pretindeti altora – despre aceste intalniri? Nu,nu am informat opinia publică.

Trăiască minciuna,ipocrizia,fariseismul,demagogia,hoția,furtul,jaful,șarlatania...etc...ăluia DEMIS de 7,8 mil de votanți adevărați,credibili și REALI!

 

apropo de compromisi...

Peste 1.600 de profesori universitari, membri ai societatii civile si oameni simpli au semnat intr-o singura zi scrisoarea deschisa adresata ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, prin care ii cer sa retraga titlul de doctor in drept premierului Victor Ponta. Scrisoarea, semnata de nume prestigioase si publicata in Revista 22, afirma ca Victor Ponta a "detinut in mod ilegitim" acest titlu din anul 2003.

 

 

 

ambidextru=organizatia de tineret pnl c-ta.....;)

Dragi sustinatori ai usl-ului sper ca sunteti ferm convinsi ca daca o sa ajunga romania pe mana lui ponta si crin , viitorul tarii este sumbru si asta ptr ca vor continua mai mult cu denigrarea UE ,SUA si tot ce inseamna democratie, separatia puterilor in stat.Vor justitia dintr-un motiv extrem de simplu si anume sa poata fura,jefui tot ce a mai ramas nefurat in tara asta si sa scape cu basmaua curata.Dar ma intreb atunci cand UE FMI vor taia finantarea de unde va plati ponta salariile si pensiile romanilor stiind ca deficintul bugetar ptr platile astea se face din bani europeni,ce o sa zica ponta ?....ca a vorbit base cu merkel sau mai stiu cu cu cine ca sa ne taie fondurile.......

Ponta este umil cu Basescu intre patru ochi,

in speranta desarta ca il va desemna premier inca o data. Se inseala, este deja cunoscut in Occident ca plagiator si TB nu-si va afecta imaginea externa numindu-l pe el.

 

Kișș,ăla care sfeterisit lota n-are...

...dar toată lumea trebuie să știe că noi avem...

3. Documente ale MApN referitoare la colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea
- Adresa nr. DGZ- S/92 din 28 iulie 2004, trimisă de generalul locotenent Gheorghe Rotaru, seful Directiei Generale de Informatii a Apărării (DGIA), generalului de brigadă dr. Gheorghe Nicolaescu, seful Directiei Sigurantă Militară. Prin această adresă se solicită identificarea in arhiva MApN a documentelor care privesc colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea.
- Raportul olograf al sefului Departamentului Arhivă din cadrul Directiei Sigurantă Militară, Marin Deaconu, cu privire la identificarea documentelor referitoare la colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea.
- Adresa nr. 0860 din 16 august 2004, trimisă de generalul de brigadă dr. Gheorghe Nicolaescu, seful Directiei Sigurantă Militară, generalului locotenent Gheorghe Rotaru, seful DGIA. Adresa confirmă colaborarea lui Traian Băsescu cu Directia a IV a Securitătii (Contrainformatiile Militare).
Din aceste documente reies următoarele:
1. Traian Băsescu a fost recrutat in 1973, in perioada in care era student la Institutul de Marină, cu dosarul de colaborator nr. 3990/09.11.1973. Traian Băsescu a fost colaborator al Directiei a IV a Securitătii (Contrainformatiile Militare).
2. In arhiva Directiei Sigurantă Militară de la Pitesti, exista “Registrul-jurnalul pentru evidenta retelei informative a Comandamentului Marinei Militare Constanta", din care reiese că Traian Băsescu a fost colaborator al Directiei a IV a Securitătii.
3. In arhiva Directiei Sigurantă Militară de la Pitesti, exista adresa nr. 00151392 din 29.09.1976 prin care dosarul personal de colaborator al Securitătii nr. 3990/09.11.1973 al lui Traian Băsescu a fost transferat la Inspectoratul judetean Constanta al Ministerului de Interne (Securitatea Constanta).

Trăiască Trășculete și ăla DEMIS de 8,1 mil. de votanți!

Mai sa fie,

Astea sint documentele tale? Pai aici se poate demonstra eventual ca TB a fost un fel de spion , cea ce nu este nici pedeparte acelasi lucru cu a fi turnator, tortionar dovedit judecat,condamnat, precum felix motanul stapinul tau suprem, de Porumbacu sa nici nu vorbim aici, el fiind fost trepadus atunci, acum si de-a pururi. Mare si mult tupeu exista in cusca lui felix mai draga.In ce-l priveste pe pupila lui Bombo,primministrul copy/paste, nu trebue sa ne demonstreze nimeni ca e un mincinos notoriu, vedem si noi zi de zi acest lucru.

 

 

Dictatorul si Leana lui nu apuca ianuarie :)

Arestat, Anchetat, Condamnat !
A fost demis, deci ... ce urmeaza ?
Hai Gogule, ca te asteapta ceausescu, hussein si gaddafi
!

Pssssssss!....Kișș,bhă, Kișș...

...iată niște dovezi năucitoare,nu? Iți place ipocrizia și mincina portocalie? Ăh?

Liste curat murdare pentru Parlament

ARD=PDL=Mafia portocalie, campioană la traseisti ,migratori și emigratori :

Traseistii ARD/PDL

ARD detine un record greu de egalat pentru o aliantă formată dintr-un partid mare si două foarte, foarte mici: pe listele electorale se află 24 de traseisti politici. (S-a utilizat "definitia" dată după 2004 de către Coalitia pentru un Parlament Curat - cand incă nu devenise 85% portocalie: traseist egal politician care a activat in minimul 3 partide.)

Am depistat pe lista ARD 24 de traseisti politici, dintre care 18 provind din PDL, 5 din Forta Civică (FC) si unul din PNŢCD. De mentionat că 4 din cei 5 candidati ai FC (exceptie Alexandru Ciocalteu) se pare că sunt PDL-ist "disimulati" in gruparea condusă de MRU. Trebuie să mentionăm că numărul de traseisti este ceva mai mare, dar o serie de politicieni, in special din linia a doua a PDL si-au ascuns "trecutul", mai precis nu au mentionat unde au activat in perioada 1990-2000, desi unii dintre ei au fost primari, consilieri judeteni sau consilieri locali. Liderul traseistilor ARD este guralivul tărănist vopsit, Aurelian Pavelescu, care a trecut prin 5 partide politice.

5 partide

Aurelian Pavelescu : pnl, pnd, pdl, pin ,pnțcd....

4 partide

- Constantin Branduse:
- Mihai Banu:
- Alexandru Ciocalteu:

- Sava Dragomir Tomasevschi:

- Gheorghe Ialomiteanu: ARD/PDL, Colegiul 8 Deputati Brasov – PNŢCD, PSD, PNL, PDL

- Gabriel Berca: ARD/PDL, Colegiul 3 Deputati Bacău – ApR, PC, PNL, PDL...

...și multe,foarte multe minciune ipocrite și evident portocalii...

Trăiască ăla DEMIS de 8m3 mil. de votanți ezact ca Gheorghe Doja!

 

si o sa ramai cu asta...

Peste 1.600 de profesori universitari, membri ai societatii civile si oameni simpli au semnat intr-o singura zi scrisoarea deschisa adresata ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, prin care ii cer sa retraga titlul de doctor in drept premierului Victor Ponta. Scrisoarea, semnata de nume prestigioase si publicata in Revista 22, afirma ca Victor Ponta a "detinut in mod ilegitim" acest titlu din anul 2003.

 

ce zici de al tau idol...

Peste 1.600 de profesori universitari, membri ai societatii civile si oameni simpli au semnat intr-o singura zi scrisoarea deschisa adresata ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, prin care ii cer sa retraga titlul de doctor in drept premierului Victor Ponta. Scrisoarea, semnata de nume prestigioase si publicata in Revista 22, afirma ca Victor Ponta a "detinut in mod ilegitim" acest titlu din anul 2003.

 

Ce mai fabuleaza base...

Eu mai degraba cred ca Basescu confunda bunul-simt, politetia si respectul cu atitudine de "pisic". Probabil ca in mintea lui, cine nu face scandal si nu hahaie este un puisor si nu are rost sa faca politica...

 

 

Dovezi, Kișș, dovezi...dovezi...

...ete dovezi,bhăă, Kișș...mai ai 12 zile , Kișș...

La punctul 26 al Deciziei se spune că CNSAS a primit “Adresa de răspuns a MApN – Directia Sigurantă Militară nr. I 872/25.09.2006, prin care s-a transmis, la solicitarea CNSAS, o copie xerox a filelor 64 verso si 65, declasificate, din «Registrul Jurnal pentru retea informativă, al U.M. 02150 Mangalia», in care figurează domnul Traian BĂSESCU in calitate de colaborator, fără nume conspirativ, cu dosarul nr. 3990/1973, ce a fost transferat la Inspectoratul Judetean Constanta al M.I cu nr. 00151392/29.09.1976".

Documentele citate in Decizia nr. 310/26.09.2006 a Colegiului CNSAS demonstrează că:
- Traian Băsescu a fost colaborator al Securitătii.
- Traian Băsescu a avut dosarul personal nr. 3990/1973.
- Traian Băsescu a fost racolat de Directia a IV-a a Securitătii in 1973, pe vremea cind era student la Institutul de Marină.
- Numele lui Traian Băsescu se regăseste in Registrul Jurnal pentru retea informativă al U.M. 02150 Mangalia, registru care cuprindea toti colaboratorii Securitătii de la Institutul de Marină.
- După ce Traian Băsescu si-a terminat studiile, dosarul său de retea cu nr. 3990 a fost transferat la Securitatea Constanta, in 1976, cu adresa nr. 00151392/29.09.1976.
- Numele lui Traian Băsescu se regăseste in Registrul inventar – arhivă al fondului retea Constanta, registru care cuprindea toti informatorii Securitătii din judet.
- Dosarul de colaborator nr. 3990/1973 al lui Traian Băsescu a fost distrus in 1979 cu Procesul-verbal de distrugere nr. 0058212/15.08.1979.

Trăiască gadafi și ăla DEMIS de 8,2 mil. de votanți adevărați,credibili și REALI!

 

Astea....

... da dovezi. Stie careva care era procedura de lucru cu informatorii. Ha! Ha! Ha! Dovada ca Ponta e ... PISICUT... poate exista. Numai discutiile private nu se inregistreaza. Ori discutiile cu un priimministru, asupra caruia planeaza invinuirea ca e si mare mincinos, sunt sigur inregistrate. Sigur vom avea dovada ca e PISICUT....

Da , @Traiannn are dreptate .

Indiferent cine este primul ministru , ceea ce sugereaza Cristian Chis este un santaj al Institutiei Prezidentiale asupra Executivului . Adica , de o mie de ori mai grav decat "atacurile" uslasilor asupra institutiilor statului , uslasi care vor sa isi subordoneze justitia , ANI samd . O retorica aberanta a lui Cristian Chis , caruia i se pare perfect normala o asemenea atitudine ( de a santaja si ataca Executivul ) a celui care a ramas presedinte pentru ca folosit lasitatea si minciuna cu "atacul asupra institutiilor de drept" ca arme decisive in a convinge un Occident prea credul si prea interesat sa il mentina la butoanele unei tari sleite si satule de demagogie .

In alta ordine de idei , am citit azi un editorial al lui Florin Negrutiu in "Gandul" . La sfarsitul articolului , autorul ne propune un exercitiu de imaginatie . Vi-l propun si eu , dar cu alte personaje . Daca in locul presedintelui , ar fi existat Corneliu Coposu , credeti ca Seniorul si-ar fi permis un asemenea limbaj precum cel folosit de Basescu aseara ? Pe de alta parte , sunt absolut sigur ca , daca in locul lui Ponta ar fi fost Seniorul , Basescu NU s-ar fi abtinut de la limbajul de smecheras dintre blocuri la adresa lui Corneliu Coposu . Nu imi fac iluzii , atata timp cat Majestatea Sa , Regele Mihai , a fost jignit atat de grosier , ca personalitatea Seniorului i-ar impus presedintelui Basescu o minima decenta in limbaj si expresii . Am spus demult ca acest personaj va pleca urat din politica , fara sa reuseasca sa isi ridice caracterul la inaltimea functiei . Domnul Basescu a imbatranit urat in politica daca nu se poate abtine sa se zborseasca la modul acesta suburban la adresa unuia care este mult mai tanar , dar fata de care se considera a-i fi mult superior . Superioritatea , domnule Basescu , nu se traduce prin tonalitatea cu care spui ( zbieri ) :"Ba pe-a ma*tii !" fata de cel care te injura la fel de grosier . Nu decibelii iti arata superioritatea , nici tusele primitive din limbajul de maidan ( port ) pe care il folosesti . Si chiar ii dau dreptate lui Florin Negrutiu : ma indoiesc ca Obama si-ar permite asa ceva fata de Mitt Romney . Regret acum ca l-am introdus pe Senior intr-o asemenea mocirla .

 

De acord .

Dar vezi tu , un gest de genul asta din partea doamnei Andronescu ar duce automat la inceperea urmaririi penale de catre Ministerul Public . Procurorii nu pot incepe urmarirea penala pe numele lui Ponta tocmai pentru ca madam Cati nu da decizia de retragere a titlului de "dottore" . Chiar asa prosti ii crezi pe baietii astia incat sa isi bata singuri cuie in talpa , acum , cand sunt la nici doua saptamani de indeplinirea visului suprem : Ciolan , suspendare , opozitie inexistenta si patru ani de colonialism total ?

Dovezi...

...dovezi,dovezi,donezi...dovezi și iar dovezi:

Cătălin Ivan, atac dur la ăla DEMIS : "Are un comportament schizoid".

"Ăla DEMIS de 7,9 mil. de votanți a lăsat deoparte bunul simt pe care nu l-a avut niciodată, buna crestere, bunacuviintă si incearcă să ducă toată campania electorală si scena politică in zona trivialitătii,abjecției si a primitivismului politic. (…) Ăla DEMIS are un comportament total nefrecventabil in Europa,schizoid, am mari indoieli ca Angela Merkel sau Barroso sau orice alt lider european cu care se laudă DEMISU' că ar avea relatii personale ar accepta in Germania, in Portugalia sau in alt stat al Uniunii Europene un astfel de comportament. Se pare că ăla DEMIS de 8 mil de votanți nu a inteles o realitate simplă, Consiliul European nu este o tavernă de port,birt sau stabiliment. Nu poti să vorbesti ca in mahala dintr-o functie atat de importantă. In ce tară ati văzut un presedinte de stat cu un asemenea limbaj la adresa primul-ministru, unui fost prim – minsitru, unui presedinte de Senat sau Camera Deputatilor? Ar fi fost DEMIS imediat...dar in ROmania există CCR-ul total aservit DEMISULUI...Nu există nicăieri intr-un stat civilizat in limbajul oficial cuvinte precum porc, mincinos, mitoman, bolnav, s.a.m.d.", a spus Ivan, intr-o conferintă de presă la sediul USL.

El a sustinut că ăla DEMIS care nu mai reprezintă pe nimeni, prin comportamentul pe care il are, face un mare deserviciu Romaniei, făcand ca tara să devină "nefrecventabilă".

Viva Gadafi și ăla DEMIS de 8,2 mil. de votanți adevărați,credibili și REALI!

Cine a fost securist și nomenclaturist comunist, Kișș? Ăh?

4. Decizia CNSAS referitoare la colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea
In septembrie 2006, CNSAS a primit de la SRI si de la Directia Sigurantă Militară din Ministerul Apărării Nationale documentele care dovedesc că Traian Băsescu a fost colaborator al Securitătii. Aceste documente sint:
- Registrul inventar – arhivă al fondului retea Constanta, in care se regăsesc toti colaboratorii Securitătii din judetul Constanta
- Registrul Jurnal pentru retea informativă al U.M. 02150 Mangalia, in care se regăsesc toti colaboratorii Securitătii de la Institutul de Marină.
- Procesul verbal de distrugere al dosarului nr. 3990/1973, dosarul de colaborator al Securitătii al lui Traian Băsescu.

Pe baza acestor documente, CNSAS a emis Decizia nr. 310/26.09.2006. Pentru că nu a primit nici o notă informativă semnată de Traian Băsescu, CNSAS a decis că acesta "nu a colaborat cu Securitatea ca politie politică".

La punctul 23 al acestei Decizii se arată că CNSAS a primit “adresa de răspuns a SRI nr. S/113959/19.09.2006, prin care s-au transmis către CNSAS in conformitate cu decizia Comisiei Mixte din data de 18.09.2006, următoarele documente:
- Registrul inventar – arhivă al fondului retea păstrat la Constanta, volumul 5, coperta si fila 118 (copie autentificată de SRI), in care apare mentionat la pozitia 17592 numele domnului Traian BĂSESCU, cu datele de identificare, cu numărul de inregistrare a dosarului personal nr. 3990 cu următoarea mentiune: «Dosar personal distrus cu procesul-verbal nr. 58212/15.08.1979»,
- Procesul-verbal de distrugere nr. 0058212/15.08.1979 (copie autentificată de SRI), incheiat in data de 15 august 1979 de I. J. Constanta".

Gadafi trăiește și stă-n Modrogan...

 
 

 

Ambidiscretii msint f. bine informati...

Ambidiscretii msint f. bine informati...te pomenesti ca vine cu arhiva personala de la "Serviciul cadre"???Tot ce se poate pt ca erau destui hirtogari pe acolo...
si un lucru este sigur d-l Basescu nu minte!!!
poNta Plagiatorul minte de cind s-a nascut...

Romanii sunt bine informati,au presa profesionita

In aceasta seara la Sinteza Zilei se vor prezenta documente,dovezi ,NUMELEcelor care in complicitate cu mafiot Basesuc Train au furat arhiva PCR, pentru ca apoi sa -i terorizeze pe cei ce se opun teoristului regim Basesuc -PDL-ARD.

@moderator zoaie.com

Daca mai imi comentariile, sa dea Dumnezeu sa-ti moara familia in cancer!

Dovezile sunt irelevante.

La ora asta, niciun USLamist nu va vota impotrivva USL, pe 9 Decembrie, chiar daca Basescu ar aduce 1000 de dovezi nu doar una singura.
Asa ca, in privinta electoratului, ziarele au fost de mult aruncate si nimic nu mai poate fi schimbat.
Ramane de vazut doar cat de departe va merge Basescu cu numirea premierului.
Personal cred ca Basescu nu o sa-l numeasca premier pe Ponta nici daca USL ar castiga alegerile cu 99,9%.
Bineinteles ca asta i-ar atrage imediat o suspendare si, de data asta, probabil chiar o demitere..
Dar, chiar si demis, Basescu poate sa traiasca linistit cu gandul ca a refuzat sa numeasca premier un plagiator notoriu, un mincinos si un antieuropean.La urma urmei este parerea lui si, Conform Constitutiei, poate decide in functie de ceea ce crede el, nu de ceea ce i se impune prin santaj de catre Cacarau, Voiculescu, Dragnea sau Fenechiu.
Iar, mai devreme sau mai tarziu, Ponta va da socoteala in timp ce Basescu n-are ce sa-si reproseze . Daca Basescu nu il va numi pe Ponta premier, o face constient ca asta ar insemna sfarsitul sau la Cotroceni.
Dar cred ca balanta si flerul cu care-si ia deciziile, o sa-i dea dreptate marinarului, iar Ponta si USL vor trage ponoasele.
La felul in care USL a condus Romania in ultimele 6-7 luni este cat se poate de clar ca intreaga guvernare USLamista va fi un fiasco.

 

si cine, ma rog,

l-a uns pe Ponta premier? nu cumva BASESCU?

DRAGULUI NUME,

La dorinta partidelor noii majoritati cumparate la targul parlamentar! Ori ai uitat, colega, cum au scapat de M.R.Ungureanu?! Nu te iluziona, colega, ca vei avea situatia comparabila in 10-12 decembrie! Negocierile vor incepe de la "0" dupa anuntarea votului!

Vezi ca le incurci

Cand Basescu l-a numit premier pe Ponta nu exista nici dovada plagiatului si nici dovezile clare de antieuropenism plus toate celelalte masuri luate de Ponta ca premier, in ultimele 6 luni.
Asa ca n-ar strica sa gandesti putin inainte sa faci asemenea declaratii inepte.

Romani, treziti-va! Chiar si cei care-l condamna

... pe nedrept, stiu ca Presedintele Basescu are dreptate in tot ce spune, dar asta e politica. Romania nu are un alt politician mai bun si mai devotat, deocamdata. Sa-l sustinem pe domnul Basescu si, pe 9 dec, sa-i votam pe cei care pot asigura linistea, stabilitatea si progresul tarii alaturi de elitele europene.
Priviti-i bine pe cei care ne conduc acum, priviti dezastrul creat de acestia in buzunarele voastre si votati cu creierul si nu visand la pomenile promise. Presedintele Basescu a spus ca USL nu are de unde sa dea pomeni. Nu va lasati mintiti de promisiuni desarte.

In tot ce spune, Preseintele Basescu are intotdeauna drep-

-tate. Sigur ca nu sunt de acord cu limbajul folosit, dar nici nu poate sta ca un pămpălău să fie permanent jignit si sa nu reactioneze.
Spunand adevaruri care dor si care nu trebuie aflate de romani, presedintele starneste furtuni, de aceea, de fiecare data cand iese pe tv-uri, se anunta atac, lupta, razboi...
Problema e ca, atunci cand Presedintele ales e atacat, jignit, acuzat, calomniat, condamnat pe nedrept, de cei doi Căcărăi si sustinătorii lor, telebocitoarele nu reactioneza. Cand e invers, se produce inundatie...

de Partei, die Partei, die Partei hat immer recht, nu-i asa Silvio?

pe romaneste:
Baselu e-n toate,
E-n cele ce sant
Si-ncele ce maine vor rade la soare!

4lea

Faci confuzii, stimabile. Cel ce se vrea atotprezent, atotfacator, atotcontrolor este Ponta, nu Basescu. Ponta este cel ce se zbate pentru a primi insarcinari care exced calitatii sale, cum ar fi aceea de reprezentant al Romaniei la Bruxelles, Ponta este cel care se vrea si Avocat al Poporului, si Presedinte al CCR, si Presedintele romaniei, dovada ca a incercat sa destituie oamenii care ocupau legal respectivele functii, Ponta este cel ce se vrea Prim-ministru, desi de 7 luni confirma zilnic ca nu ete nici pregatit, nici capabil nici bine intentionat pentru a detine aceasta functie. Ponta este bolnav de Putere, nu Basescu, care intre noi fie vorba, daca ar fi dorit sa aiba mai multa Putere chiar ar fi avut-o. Fortand in vremurile sale de glorie o revizuire a Constitutiei in acest sens. Dar Ponta are in vedere si o revizuire a Constitutiei, prin care probabil vrea sa si oficializeze minidictatura USL in care ne-a bagat, si eventual sa faca din aceasta minidictatura o maxidictatura.

 

Pentru politrucii PDL-ARD Romania este toata politizata!

Romanii peste 62% dintre electori vor vota cu USL dar nu pentru ca sunt USL-isti CI pentru ca romanii doresc categoric judecarea si condamnarea securistilor asasini ,distrugatorii tarii PDl-ARD-istii,dar in primul rand sa fie condamnat teroristul international Basescu Traain. Toti romanii sunt alaturi de familiile americane, franceze , germane ,ale caror fii, soti, soldati NATO, in lupta impotriva terorismului internationAl au fost omorati de armele traficate de terorstii internationali Basescu si Bout.Viktor Bout – Dosar complet de crimă organizată și terorism in limba franceză – ep. 24Iată ce ascund Traian Băsescu și camarila sa din parchete sau servicii secrete...

http://ohanesian.wordpress.com/

 

pt Silvia si Darnic...

Aveti totdeauna 5 puncte de la mine.
Trebuie spis clar si raspicat; D-l Basescu este un mare om politic si pe deasupra si Onest!!!

Este cel mai mare om politic de ;la noi. Fara...

...nicio indoiala. Nu degeaba sau coalizat toti infractorii impotriva lui.

Nu cred niciun politician

dar cel mai putin il cred pe basescu. in cateva momente l-am crezut pe basescu. atunci cand a spus ca nu are anvergura de politician. si stiind asta a aplicat o metoda cu care a prostit pe multi: sa discrediteze tot in jur pentru a distrage atentia de la faptul ca dumnealui are mari probleme. discursul dumnealui, desi in majoritatea cazurilor foarte bine fundamentat (si asta nu o spun la misto), l-as crede, daca in el nu ar condamna tot ce este basescu de fapt: manipulatorul care condamna manipularea, coruptul care condamna coruptia, fostul securist care condamna comunismul, luptatorul pentru libertatea justitiei care si-a ingropat dosarele, posturile de televiziune care il critica (se simte bine doar la behehe unu si nasul care nu au avut vreodata ceva de obiectat la comportamentul presdintelui preaiubit) misoginul care condamna misoginii si cate si mai cate.
l-am mai crezut si cand a jurat ca nu a lovit copilul nici in plex cu pumnul, nici in fata cu pumnul. ca l-a lovit cu palma peste cap.
l-am mai crezut si atunci cand a spus ca doar un presedinte las ar face boicot la referendum.
l-am crezut si cand a invitat o jurnalista pe masa, ca asta ii este nivelul.
l-am crezut si cand a spus ca Ponta este plagiator, lucru dovedit, dar nici pt asta nu-i dau credit, pt ca asta era pregatita, o stia dinainte si daca ii pasa de imaginea romaniei afara nu trebuia sa pornesca conflictul sau nu trebuia sa il numeasca.
in rest, despre cum e Ponta la Cotroceni, avand in vedere ca nu cred nici ce zice presedintele nici premierul, asta e total irelevant!

 

Nici nu ai pentru ce sa crezi vreun politician,

Nu am vazut pe niciunul respectandu-si cuvantul sau promisiunile in fata electoratului, de fapt politicienii nici macar nu isi indeplinesc obligatiile prevazute de functiile publice detinute. Odata ajunsi la putere nu stiu decat sa-si urmareasca interesul. Clasa actuala de politicieni trebuie sa dispara, doar asa ne putem ridica.

@omiduta-Ingeri n-o sa-i gasesti pe pamant,

si cu siguranta nu printre politicieni.Totusi sunt oameni mai buni si mai rai,unii acceptabili altii nu prea.
Asa ca lasa bazaconiile basiste :"Toate guvernarile si toti politicienii sunt la fel de corupti". Aburelile astea tin numai la gradinita.Nu este om intreg cel care nu este in stare sa distinga caracterul unui om de al altuia.Apreciez ca esti o persoana prea isteata sa crezi asemenea bazaconii.Daca incerci sa bramburesti oamenii la cap si iti iese ceva e in regula. Tezele tale sunt pe "linie" si pastrezi o conduita si un limbaj corect si civilizat.iti apreciez conduita desi nu suntem de aceeasi parte a baricadei.Nu vreau sa te conving de nimic,incerc numai sa ma asigur ca toate lucrurile iti sunt clare.Fiind de profesie profesor(pensionar) am aceasta inclinatie de a explica lucrurile sa ma simt cu constiinta impacata ca mi-am facut datoria.
In alta ordine de idei ti-am lasat o postare pe pg2 la materialul precedent cu Andronescu.
O zi buna

SUA ARE DOVEZI impotriva teroristului Basescu Traian,asisderea U.E

De ce SUA il retrage in ajun de alegeri parlamentare pe complicile mafiotului Basesuc Traain,Mark Gitenstein,cel care a compromis prin vorbe si fapte democartia americana?Washingtonul a decis să-l recheme in centrala diplomatică pe ambasadorul său in Romania, Mark A. Gitenstein, inainte de implinirea obisnuitului mandat de patru ani. Pare surprinzătoare miscarea SUA, avand in vedere statutul de favorit pe care i-l acordaseră lui Băsescu si relatiile privilegiate dintre cei doi.Practic, SUA se pregătesc, astfel, discret - cu pragmatismul recunoscut - de scăderea influentei lui Traian Băsescu in viata politică, prin castigarea alegerilor de către Uniunea Social Liberală. Uniune a cărei victorie in alegerile parlamentare de luna viitoare se pregătesc, in acest fel, să o recunoască implicit!E limpede că, in noua situatie politică de după 9 decembrie 2012, nu puteau exista relatii avantajoase pentru SUA, in conditiile păstrării lui Gitenstein ca ambasador la Bucuresti. Cel care a iritat profund si iremediabil o parte importantă, si mai ales majoritară!!!, din electoratul romanesc. Gitenstein i-a iritat pe cei mai multi dintre romani prin sustinerea prostească, aiuritoare, a lui Băsescu, nu in vreo problemă externă, ci pur si simplu intr-o suită de chestiuni care tineau strict de politica internă. Astfel, Băsescu rămane fără un tovarăs de nădejde.Majoritatea ambasadorilor Statelor Unite ale Americii in Romania, din ultimul secol, au stat la post patru ani, perioada obisnuită pentru o asemenea postură diplomatică, conform Conventiei de la Viena.Ambasadorii americani, din ultima vreme, care si-au incheiat mandatul inaintea celor patru ani au fost oameni in general tineri, diplomati de carieră sau functionari de rang inalt. Asa cum a fost cazul lui Jack Dyer Crouch II, care a fost rechemat de la sefia misiunii diplomatice americane la Bucuresti, după doar un an, pentru a fi numit ca Deputy National Security Advisor - o functie extrem de importantă - in mandatul de presedinte al Statelor Unite al lui George W. Bush.(inpolitics)

 

 
 

@Calculator

De acord, politicienii nu sunt ingeri, dar ar trebui sa fie oameni, nu lichele.In afara de infatisare, politicienii nostrii nu au mai nimic uman, stiu doar sa insele, sa minta, sa dezinformeze, sa obtina foloase necuvenite si eventual sa bage mana in sacul statului. De altele cum ar fi respectul fata de tara si popor, competenta, dorinta de a face un bine, nici nu are rost sa vorbim.

@Omiduta-te rog nu ma obliga sa-mi schimb

parerea fata de tine(oricum nu mi-o schimb).Repet insa nu exista doi oameni identici,nici la infatisare nici in caracter.Politicienii sunt si ei indivizi total distincti unul fata de altul.Nu toti sunt corupti si nu sunt corupti la fel.Sunt si multi politicieni onesti, chiarti-e greu sa crezi.Nu exista insa pe pamant om fara hibe.La varsta si experienta mea de viata si profesionala disting caracterul omului in max 5 sec,o singura privire imi este deajuns pentru a cantari oamenii.
cand eram la catedra si la inceputul anului scolar primeam o clasa noua si in max 1 minut inspectam 20-30 de figuri si stiam cu destula precizie fiecare ce hram poarta. Numai un *** sau un ticalos ca base poate face afurmatii ca acelea pe care le-aifacut "politicienii nostrii nu au mai nimic uman, stiu doar sa insele, sa minta, sa dezinformeze, sa obtina foloase necuvenite etc"
Deoarece nu te consider nici tampita, nici ticaloasa presupun ca faci propaganda basista, fara sa crezi in ea sper sincer.Base insa este unul din cei mai abjecti oameni pe care i-am vazut si crede-ma ca am cunoscut destui abjecti

DRAGEI ANDRADA,

Romanul pentru ca este inteligent, asteapta, colega! Ultimele studii spun ca un procent urias este in asteptare! Personal cred ca Domnul Presedinte Traian Basescu, din nou, va inclina balanta pe centru-dreapta! Interesant de vazut va fi procentul pe care-l va avea Dan Diaconescu! Daca lui MRU ii va iesi miscarea anuntata ieri in relatia cu romanii din afara granitelor, alaturi din nou, de UNPR, vor guverna in alianta! Ideal ar fi sa nu mai aiba nevoie de UDMR! Jocurile nu sunt facute, colega! Domnul Presedinte a intrat in joc, ca de fiecare data, la timp! Memoria de scurta durata face minuni la romani! Iar aventura verii este atat de aproape incat uslasii "prostanaci", salta prea repede, precum dabuleanul! Zic!

 

zarurile sunt aruncate de mult

nu va mai faceti iluzii. basescu nu a mintit in campania din toamna lui 2009, ca nu avem nici un fel de problkeme cu criza ce se instalase deja, nu a mintit cand a spus ca nu taie pensiile si salariile bugetarilor, nu a mintit cand a anuntat majorarea TVA, nu a mintit si nici nu minte in fiecare zi. El minte in fapt si atunci cand respira aerul nostru al tuturor. este campion.

 

DRAGULUI NICOLAI,

Sunt aruncate pentru cei care doresc sa se mute in Rusia. Pentru cei care au inteles in aceasta vara ca dintre cei doi, Traian Basescu este cel care STIE sa conduca in mod responsabil o tara, va da cu PLAGIATORUL Prim al Romaniei in prima celula langa magisterul sau de la Jilava! Depinde ce-ti doresti, colega! Dar daca admiri tarile inchise la gura ce-si duc popoarele turma la votat presedinti ce se bat cu tigrii hraniti pana la refuz, este alegerea ta. Nu a mea! Eu doresc sa traiesc intr-o tara care a fost nevoita sa-si vanda si sufletul, la nevoie, pentru a nu fi aruncata in cufarul de haine "second-hand"! O tara cu institutii solide, cu un popor educat la scoala, INTAI, si dupa aceea la biserica. O tara in care sa curga laptele si mierea, precum ar merita s-o cladim pentru copii si urmasii nostri! Mare atentie, colega: pierzi vremea daca mai alegi persoane! Trebuia demult sa alegi viziuni si vizionari! Bagi de seama ca oligofrenul Prim PLAGIATOR ar avea vreo viziune pozitiva pentru Romania si romani? Eu i-am prins-o doar pe aceea a grabei de a ingropa Romania si a o scoate din zona lumii civilizate! Pana si Ilici cred ca-l invidiaza!Crezi ca merita votat pentru acest "succes" de rit mineresc?

Nu mai am incredere in romani !

nici in asa-zisa "clasa politica" -- care nu e decat o adunatura de profitori si interlopi ba cateodata chiar de infractori dovediti , cu condamnarea la usa ....

si nici i poporul roman care voteaza cu orice numai cu capul nu !
Oameni far responsabilitate .

Nu se merita sa faci vreun efort pentru astia !

Basescu merita respect , cel putin din partea mea il are .
Ponta probabil ca se va muta din tara ....

 

DOVEZILE VOR APAREA,

la timpul potrivit, drag mass-median! Cand a pornit la lupta, intotdeauna, Domnul Presedinte Traian Basescu a avut dovezile la indemana!

 

???????????????Sa va fie rusine,nu sunteti romani.

Impotriva cui lupta Basescu?A bebelusilor , a pensionarilor, a romanilor cu dezabilitati,a electoratului roman care-si exercitra dreptul la vot,impotriva zacamintelor strategice ale tarii, impotriva moralitatii si civilizatiie romanesti.D-ta ai aceleasi exprimari incalificabile ,subvumane ca si Basescu?

***********

"Foarte prost" si "Total impotriva"
Sper ca de data asta, Ziare.com nu o sa decida ca adresez injurii. Sunt exact termenii folositi de ei in notarea comentariilor.
)))))

*

Repetati in nestire aceleasi sterotipuri, ca o placa de patefon stricata, cand in subconstientul vostru(constient nu aveti) stiti ca nu aveti dreptate, insa interesele de haita uslasa va dicteaza ineptiile. Nu noua ci voua ar trebui sa va fie Rusine ca sinteti romani(dar oare sinteti? din moment ce o parte din "idei" va vin de la Vocea Rusiei).

@ulivia-Nu te enerva, pe acesti postaci basisti

asa cum nu trebuie sa te superi pe un sistem automat care este programat sa spuna anumite lucruri.Acesti postaci fac treaba pentru care sunt platiti sau sunt in structuri administrative de culpoare portocalie.Poate ca si tu ai face acelasi lucru daca ai fi in locul lor. Fiecare vrea o paine.
Sarcina noastra este sa explicam celor pe care ii cunoastem sa nu se lase derutati de bazaconiile basiste.
In ultima instanta base are si un rol pozitiv,ii obliga pe cetateni sa fie isteti si sa nu se mai lase pacaliti.
Sa fim deci isteti si hotarati sa radem la vot gasca portocalie noi si prietenii nostrii.Victoria este aproape
Finita la comedia portocalia!

Cer dovezi mai portocaliilor?

A dat aseara dovada cea mai buna de neam prost ce este! mai dovada ca asta ca neam prost si mitocan nici ca exista! Deci aseara a inteles tot romanul (daca mai era unul care nu stia) ca basescu este neam prost si mitocan!

Apollo

***** fara alte comentarii

Socant,cum sa insulte procedurile de urmarire penala a teroristilor!

Proceduri juridice de DOVEDIRE a teroristului Basescu Traian.Numai stalinist nazistii torturau in timpul anchetelor,intr-o tara civilizata procurorii au alte metode de ancheta si de determinare a teroristilor internationali, ai mafiotilor si contrabandistilor ,asemeni lui Basescu pentru a fi determinati sa cedeze in primul rand psihic, asa cum aseara a facut si condamnabilul international Basescu Traian.Ce ati uitat ca jurnalistul de investigatii Sorin Rosca Stanescu l-a determinat pe contrabandistul in zone de razboiu supuse embargoului ONU,Basescu Traian ,sa-si recunoasca la un spritz faptele criminale ?Acum autoacuzarea de contrabanda cu inregistrarea vocei lui Basescu Traian sta marturie pe internet a ticalosiei criminalului international Basescu Traian.Ieri in replica data premierul roman Victor Ponta, calm, i-a transmis mafiotului Basescu Traian ca pisicutele zgarie rau, iar Basescu are motive sa fie nervos si disperat, se aude zanganitul de catuse romanesti, sau se vede la orizont scaunul electric american.

http://www.youtube.com/watch?v=jMVsvdRv_34

Felicitari dl Chis: ai reusit sa subliniezi inutilitatea ridicolului

Adica am avea nevoie de dovezi concrete ca premierul nu este cel care se prezinta zilnic in public si pe teve; patetic. Apoi induci gradu extraordinar de dificultate de a descifra adevaru din spatele electoradei; pennibil. Concursu dintre justitie si politicisti este atat de evident si clar exprimat ca nu ai nevoie de nici un artificiu sa intelegi ca hotu nu se va cinsti never iar mioriticu a inceput sa inteleaga cum se consuma usl-u: cu greatza si sughituri ca si cum ai bea oua coapte de cornu.
Deci dovada nu-l avantajeaza pe Basescu ci tocmai ascunderea ei ne motiveaza sa analizam cu rationalu din dotare: drept ca 23 de ani nu-i putin da nici mult daca ne gandim responsabil la viitor.

 

????

CU cele 5-6 clase facute la f.f ,cu patalamaledate de securitate nu ai proprietatea sensului cuvintelor , folosesti cuvinte ,faci combinatii de cuvinte de tot hazul.Iata intelectualii ungureni.

Cat rad sa-i vad ca se ineaca ca tigaanul la mal

Cum a facut si dl Geoana cand la vizitat pe SO Vantul inainte de alegeri... asta este usl-ul

 
 

 

In locul presedontelui, procedam altfel.

Nu m-as fi lasat pacalit ca va fi cineva recunoscator pentru atitudinea superdemocratica de a fi dat atat de usor puterea adversarului politic.
Dar, daca tot a facut-o, dupa ce a vazut ca si-a bagat porcul in casa, ca este complet descoperit, ca nu are nici sprijin politic si nici popular, singura solutie era utilizarea la maximum a posturii lui de aparator al intereselor tarii, prin mijloace neatacabile.
Trebuia ca, impreuna cu consilierii, urmarind cu maxima atentie tot ce face puterea, sa fi atentionat in scris guvenul si parlamentul pentru orice greseala (si au fost f multe!) totodata dandu-le publicitatii.
Fara taceri ciudate, fara pastrarea unor asi in maneca, fara lectii de economie politica, si fara a se cobora la nivelul mahalagismelor lui Ponta.
Inca nu e timpul pierdut!

 

Prima   1   2   Ultima

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor