Diaconu: Basescu ar trebui suspendat a treia oara, sper ca Ponta sa termine pacea

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 20:02
5167 citiri
Diaconu: Basescu ar trebui suspendat a treia oara, sper ca Ponta sa termine pacea

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu crede ca Traian Basescu ar trebui suspendat a treia oara, insa e constient ca lucrul acesta e aproape imposibil de realizat, in acest moment.

El a comentat declaratia presedintelui, conform careia unii vor trebui sa plateasca juridic pentru referendumul din 2012.

"Asta e mai grav! Daca e de platit, cred ca domnul Basescu va trebui sa plateasca si va plati. In 2012 totul e legal. Un presedinte care spune asta ar trebui trimis la locul lui, acum, a treia oara. Nu se poate, e un comportament de cui in talpa. Vrei sa mai mergi putin, pac, te inteapa! Daca vrem sa facem niste pasi reali, trebuie scos cuiul.

Sigur ca asta ar fi solutia, dar e prea complicat, asta ar incurca etapele pe anul viitor, sigur ca va ramane dansul, dar macar spun 'haide sa-l ignoram'", a precizat actorul pentru Ziare.com.

El mai spune si ca premierul Victor Ponta si-a dorit pacea cu Traian Basescu si ca, daca nu o intrerupe, ar fi bine ca macar sa-l ignore pe presedinte.

Recensamantul rupe coabitarea? Ponta spune ca presedintele trebuia demis, Basescu ii raspunde ca e iresponsabil

"Nu e o cearta 'intre'. Cine urla, latra si musca, e doar unul din ei. Ce a spus alalalt (Ponta-n.red), ceea ce e absolut firesc, e ca a fost cvorum la referendum si ca omul (Basescu-n.red) e fraudulos acolo. Basescu a sarit ca si cum l-ai atins la buba sa. Domnul presedinte are un furuncul, cum l-ai atins la furuncul, urlaaa, trage din toate pozitiile.

(...)depinde de domnul Ponta daca vrea sa termine pacea, dansul a considerat-o necesara. Nemaifiind pace, sper ca macar domnul Ponta sa-l ignore, sa-l lase acolo sa colcaie, n-avem ce face din moment ce domnii de la Curtea Constitutionala au schimbat legea, cu erata, ca sa-l aiba presedinte pe domnul Basescu", a mai declarat Diaconu.

Basescu: N-am nevoie sa ma pregatesc pentru functia de premier, Ponta stie ca sunt mai bun ca el (Video)

Joi seara, presedintele Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa premierului Ponta, despre care a spus ca nu-si face treaba bine, ca e iresponsabil, dar si ca permite "furtul cu legea in mana".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Diaconu Basescu suspendat, #Mircea Diaconu coabitare , #Victor Ponta