Ilie Nastase s-a dezlantuit: Basescu a luat-o razna, e pe camp! O iubire oarba pentru Udrea Interviu

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 13:04
14119 citiri
Ilie Nastase s-a dezlantuit: Basescu a luat-o razna, e pe camp! O iubire oarba pentru Udrea Interviu
Foto: Fanatik

Ilie Nastase a comentat, pe un ton virulent, scandalul in care premierul Victor Ponta este implicat in ultimele zile, dupa ce presedintele Traian Basescu a dezvaluit ca ar fi fost ofiter acoperit al SIE.

Fostul mare jucator de tenis si senator PSD sustine, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca acest scandal este o diversiune creata de Traian Basescu pentru a o ajuta pe Elena Udrea in perspectiva alegerilor prezidentiale.

Basescu a dezvaluit: Ponta a fost ofiter acoperit al SIE (Video)

In plus, Ilie Nastase mai afirma ca acest scandal nu il va dezavantaja pe Victor Ponta inaintea alegerilor, ci dimpotriva, va reprezenta un plus pentru seful sau de partid.

Ponta, prima reactie dupa dezvaluirile lui Basescu: Sunt numai minciuni. O sa ma rog si pentru el

Totodata, Ilie Nastase a vorbit si despre activitatea sa in Senat, la 5 luni de la castigarea mandatului.

Cum priviti scandalul Ponta - ofiter acoperit?

Numai la noi se putea intampla asa ceva. E o prostie! De ce a aparut abia acum? De ce n-a aparut mai devreme? Eu nu cred ca domnul Ponta a fost ofiter acoperit si acum este prim ministru. Domnul Basescu a luat-o razna, e pe camp! A luat-o razna, va zic! Nu vedeti cate face, a aruncat pe piata si treaba cu Turcescu, acum asta... Vrea s-o ajute pe Elena Udrea. E o iubire adevarata intre el si Elena Udrea. O iubire oarba, ca sa nu-i zic iubire chioara pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.

Credeti ca il va afecta acest scandal pe Victor Ponta in perspectiva alegerilor?

Nu, o sa-l ajute. Si-a dat seama acum ce se intampla, ca Basescu trage mai rau ca Ceausescu cu dintii de functie. Domnul Basescu a mai fost presedinte, a avut mandate, doamna Udrea a fost si ea. Acum ce vor? Nu vedeti ca este o cearta continua intre noi, politicienii... Romanii ar trebui sa schimbe ceva.

De ce ar trebui sa mearga romanii la vot?

Romanii trebuie sa urmareasca atent proiectele candidatilor si apoi sa mearga la vot sa decida cel mai bun proiect. Cel mai bun proiect, nu cele mai bune promisiuni. De promis, promit toti. Eu acum as vrea un tanar ca presedinte. Domnul Basescu spunea ca el si Adrian Nastase au fost comunisti. Pai, daca spui treaba asta, trebuie sa-ti dai demisia! Eu nu cred ca acesti copii de 30-40 de ani au fost comunisti.

Dvs. cum va simtiti dupa aproape jumatate de an ca senator?

Mi s-a dat un loc in Comisia de sport din Senat, dar deocamdata pot sa spun ca nu ma regasesc in politica. Mi s-a spus ca o sa ma obinusiesc. Deocamdata nu am intrat in paine. N-am lipsit niciodata de la sedinte, am participat la cateva legi, unele mai bune, altele mai putin bune.

Ce veti face pentru sport?

Sper sa devina o prioritate. Nu stiu de ce n-a fost pana acum, mai ales ca merge mana in mana cu sanatatea. Am vorbit cu Hagi, mi-a prezentat un proiect despre noua lege a sponsorizarii, pentru multinationale. O sa avem o discutie sa vedem ce putem face.

Eveniment Quarterly Report

Referat DNA: Baronul PSD Dumitru Buzatu făcea presiuni asupra subalternilor care se ocupau de derularea proiectelor finanţate din fonduri europene
Referat DNA: Baronul PSD Dumitru Buzatu făcea presiuni asupra subalternilor care se ocupau de derularea proiectelor finanţate din fonduri europene
Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, făcea presiuni asupra subalternilor săi care se ocupau de derularea unor proiecte finanţate din fonduri europene pentru ca unele sume...
Trecutul puțin știut al lui Dumitru Buzatu: a scris la un ziar celebru, în "grupul acela formidabil": "Un tânăr de treabă ajuns o otreapă"
Trecutul puțin știut al lui Dumitru Buzatu: a scris la un ziar celebru, în "grupul acela formidabil": "Un tânăr de treabă ajuns o otreapă"
Baronul PSD Dumitru Buzatu este amintit de foști colegi de facultate din Iași. În studenție, politicianul ajuns stăpânul "moșiei" Vaslui era apreciat și considerat un tânăr de viitor....
#Ilie Nastase Ponta ofiter acoperit, #Ilie Nastase Traian Basescu, #Ilie Nastase ofiter acoperit, #Ilie Nastase Basescu iubire Udrea , #Victor Ponta