Traian Basescu, despre "obsedatul" Victor Ponta

Autor: Ana Ilie
Duminica, 24 Mai 2015, ora 12:42
5254 citiri
Traian Basescu, despre "obsedatul" Victor Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu vorbeste din nou despre "obsesia" premierului Victor Ponta pentru el.

Sub titlul "Obsedatul", Traian Basescu scrie pe Facebook ca "evident Victor Viorel are o obsesie care se numeste Traian Basescu".

"De cativa ani, obsesia lui Viorel s-a 'rafinat' devenind 'Basescu la puscarie'. O striga in mari adunari cu 'poporul pesedist' pe stadioane, in sali de sport, in piete publice si la televiziuni, ori de cite ori are ocazia", scrie fostul presedinte.

Basescu mai scrie ca Ponta se foloseste de justitie pentru a-l trimite la inchisoare: "Mai nou, bazindu-se pe revolutionarul vinator de 'teroristi' Nitu si alti citiva procurori, pe televiziunile turnatorilor de rit vechi si nou Felix si Ghita, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede ca-si poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar si a familiei mele. In mintea lui incetosata de ura dar si de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker si Brucan".

Fostul presedinte ii "garanteaza" premierului ca nu va reusi. "Victor Viorel, iti garantez ca n-ai sa reusesti cu toti servantii publici si privati care iti rinjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai sa reusesti pentru ca nici eu, nici Ioana si nici Radu n-am incalcat legea. Si mai sunt convins ca cei mai multi oameni din justitie nu mai vor inapoi sub control politic", arata acesta.

Basescu incheie retoric: "In schimb, atentie Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?".

Citeste si:
Nicușor Dan, despre studiul privind ciorile din Cișmigiu: „Unii umblă cu cioara vopsită. Este un proiect decis de cetățeni pe baza unui concurs”
Nicușor Dan, despre studiul privind ciorile din Cișmigiu: „Unii umblă cu cioara vopsită. Este un proiect decis de cetățeni pe baza unui concurs”
Primarul Capitalei Nicușor Dan a venit vineri, 28 ianuarie, cu o explicație după ce în presă a apărut informația că primăria ar fi pregătit un milion de lei pentru un studiu de...
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...