Ziare.com

Traian Basescu - o operatiune extrem de riscanta (Opinii)

de Ioana Ene Dogioiu, Senior editor
Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 13:42

   

Traian Basescu - o operatiune extrem de riscanta (Opinii)
Traian Basescu are perfecta dreptate atunci cand spune ca majorarea accizei la combustibil este o masura menita sa aduca bani pentru USL, in special pentru PSD, in viitorul an electoral, nu sa finanteze drumuri si autostrazi dupa cum promitea Victor Ponta.

Argumentele in favoarea acestei afirmatii a presedintelui vin chiar de la reprezentantii Guvernului.

Premierul spunea vineri, prins la inghesuiala, ca banii din acciza se vor duce pe drepturi salariale restante.

Dan Sova, o zi mai tarziu la ProTV, nu a putut garanta ca banii vor ajunge in proiecte de infrastructura, indiferent cat l-au somat realizatorii.

Proiectul de buget insusi indica o crestere a fondurilor pentru Ministerul Marilor Proiecte de vreo 6 ori mai mica decat suma estimata a fi colectata prin majorarea accizei.

Dar nu cred ca Traian Basescu are vreun instrument eficient sa opreasca acest jaf. Iar blocarea temporara a bugetului, fie prin retrimitere in Parlament, fie prin contestatie la CCR, poate avea efecte perverse in favoarea lui Victor Ponta.

Daca presedintele va retrimite bugetul in Parlament, deranjul cel mare va fi pentru parlamentarii care vor fi chemati sa il mai voteze o data. A doua oara, presedintele nu il mai poate refuza.

Cu CCR e mai complicat, insa ramane de vazut ce temeiuri de neconstitutionalitate pot fi gasite. Ma rog, in ambele cazuri este foarte probabil sa intram in noul an fara buget publicat in MO.

S-a mai intamplat si nu a cazut cerul. Salariile si pensiile s-au platit in continuare. Daca amanarea e mai lunga, ceva probleme apar pentru companiile de stat si institutiile publice care nu isi pot face bugetul propriu fara cel de stat. Asa ca pot continua doar lucrarile pentru care au existat bani prevazuti in anul precedent, iar orice licitatie pe proiecte noi e interzisa.

Una peste alta nimic devastator pentru popor. Poporul va afla insa cu totul altceva. O masinarie de propaganda perfect pusa la punct va explica zi de zi, 24/24, cum Basescu lasa pensionarii fara pensii, bugetarii fara salarii si copilasii fara indemnizatii. Vor aparea cazuri disperate, familii flamande, case confiscate de banca, lume care isi va smulge parul din cap.

Toate mizeriile Guvernului vor fi acoperite de marele vaiet national: Basescu a blocat tara! Va fi o propaganda greu, daca nu imposibil de demontat. Nu o vor crede sustinatorii presedintelui, nu o vor crede cativa oameni mai informati, dar vor musca din ea cu toti dintii oameni cu mai putine cunostinte in domeniu, manipulabili si vulnerabili la minciunile spuse cu convingere.

Blocarea bugetului ar fi o actiune justificata si nu numai de marirea accizelor, ci si de alte ineptii pe care le contine. De exemplu, faptul ca Guvernul isi propune o colectare de doar 32%, ceea ce este o invitatie la evaziune fiscala.

Dar cat ar fi de justificata, ar fi in acelasi timp o operatiune extrem de riscanta, daca nu chiar sinucigasa, care i-ar da lui Victor Ponta posibilitata unor noi diversiuni de proportii, singurele la care pare a se pricepe bine. Deja primele semnale au fost date pe mai multe voci, ceea ce inseamna ca masina de propaganda a fost setata. Urmeaza asaltul.
Citeste mai multe despre Basescu Ponta buget acciza combustibil
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8055 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
46 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Toarasi, creca va ie clar canceput returu dela Operatiunea Barbarosa

Asa ca, sa nu va mirati de ce vreau io sa vie chinejii !

Ca macar astia dela Barbarosa, ii stim si stim ce fotbal joaca, da chinejii ie tari in aparare, si dasca ducem fro doo 3 divizii da chineji aicea, nosa mai avem treaba nici cu Barbarosa, nici cu crivatzu !
Poaten cel mai rau caz, cu costipatia,da daca amestecam orezu cu fasole, creca sa rezolva !

Sa traiti !

Traiasca guvernu Dr. Victor Ponta!

 

Ioana Ene

Incet , incet ajungi sa devii ceea ce detesti cel mai mult : o propagandista care cauta motive in orice actiune sa gaseasca un mod de reactiune , motive care sa o ajute sa isi sustina teza , sa-si motiveze (fata de ceilalti din jur) sustinerea fata de o cauza care este deja compromisa . Eforturile tale de a-l explica pe Basescu , crezand ca il intelegi si ii intelegi actiunile , devin obositoare , irationale si te transforma in exact ce infierezi in acest articol : intr-o propagandista exaltata . Subiectul este fierbinte , taxarea suplimentara te arde de fiecare data la buzunar si iti strica ziua , saptamana , luna . Doamne fereste sa aprob o suprataxa , motivul pentru care a fost conceputa nu are relevanta pentru mine , conteaza doar efectul devastator din buzunarele mele , dar stii ce detest eu la dumneata ? Faptul ca acum trei ani cautai si , culmea , gaseai motive care sa justifice taierea salariilor , dar mai ales , cresterea catastrofala a TVA-ului . Le laudai chiar ! Mai ca il asemuiai pe Basescu cu un economist vizionar , de talie interplanetara . Apoi cu trecerea anilor , ne-ai povestit ca toate masurile de austeritate luate de Basescu ( hai sa convenim impreuna ca Boc a fost doar un majordom discret si neinsemnat ) au dus la salvarea de faliment a Romaniei . Poate a fost doar o amanare a falimentului , dar nu are nici o relevanta pentru natiune , care a saracit si a facut eforturi ca sa supravietuiasca , inotand intr-o mare a neputintei , amplificata de desconsiderarea morbida cu care ne-au tratat intreaga Famiglie BUBA , basca L'Ombellico del Mundo . Iar astazi vii sa ne spui , cu tupeu maxim , dupa ce ai justificat entuziasta toate taierile inepte ale regimului basist , ca ce ( cacofonie voita si justificata ) ingrijorat este Base ca ne belesc baronetii lui Dragnea de acciza . Ai devenit exact ce spui ca detesti mai mult : o propagandista devotata , care nu mai gandeste , doar soarbe si justifica orice vorba a unui despot muribund politic . Hitler , in ultimele lui zile , delira si crea campanii fantasmagorice de despresurare a Berlinului si de castigare a Razbiului . Era exact pe calapodul lui Basescu : credea ca el mai conteaza in cursul istoriei . Ai fi avut credibilitate maxima si probabil as fi scris altfel astazi despre acciza lui peste prajit daca nu te compromiteai printr-un basism feroce , sub masca unei analiste echidistante politic , care , in plus , iubeste monarhia , dar nu mai crede in ea ca nu e de actualitate . Ba i-ai mai tras monarhiei niste smetii in gura , sa nu indrazneqasca sa mai sfideze regimul nasului tau din suflet si sa ramana dr*cului la rolul ei de tradatoare si sluga la rusi pe care i l-a decretat cel mai viteaz dintre chiaburi si cel mai european dintre presedinti . Spor in ramura !

 

" S-a mai intamplat si nu a cazut cerul!"

Basescu abuzeaza de functia de Presedinte! A obtzinut credit preferential de la CEC de 1000 000 de euro, fara sa poata justifica nici macar avansul de 285 000 de euro!
La fel facea Ceausescu care a strans o avere uriasa in Elvetzia!
Astfel de lucruri nu trebuie sa se mai repete in Romania chiar daca nu cade cerul ca Basescu fura de stinge ....
Acum Basescu se opune bugetului, taxei din benzina, ca Romania sa nu se descurce singura, sa fie nevoita sa se imprumute de la FMI, sa ne indatoram si mai mult ....Basescu e un tradator si IED-a e una din acolitzii tiranului!

 
 

O operațiune normală și plină de succes.

Tovarășa ene,scrii in articol că Boris Ipu nu are instrumente să oprească acest jaf? Și care-i jaful,tovarășă? Boris Ipu are instrumente la indemană pt a 'opri" așa-zisul jaf.Jafuri au fost flota,Alro,parcul Bordei,palatul din Mihăileanu,banii de la FMI...Jaf sunt cele 350 de hectare mătrășite prin complicitatea justiției(o parte din justiție). Oensiile și salariile vor fi plătie,anunță Ponta.

Tovarășă ene,uite o veste foarte proată pentru tine și gașca voastră:

Băsescu Boris Ipu, chemat in judecată

Asociația Magistraților a atacat in instanță numirea lui Morar la CCR.

Asociatia Magistratilor din Romania a depus la Curtea de Apel Bucuresti o cerere de chemare in judecată a "presedintelui" Basescu Boris Ipu si a Administratiei Prezidentiale prin care solicită anularea decretului prin care Daniel Morar a fost numit in functia de judecator la Curtea Constitutionala de către "președinte".
CHMEMAM IN JUDECATA

pe paratii

1. PRESEDINTELE ROMANIEI, autoritate publica unipersonala cu statut constitutional, cu sediul in Palatul Cotroceni, bd. Geniului, nr. 1-3, sector 6, Bucuresti, cod postal 060116, tel. 021.410.05.81., fax, email, cod de identificare fiscala si cont bancar necunoscute de reclamanta si

2. ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA, institutie publica cu personalitate juridica reprezentand serviciile publice aflate la dispozitia Presedintelui Romaniei pentru indeplinirea atributiilor sale, cu sediul in Palatul Cotroceni, bd. Geniului, nr. 1-3, sector 6, Bucuresti, cod postal 060116, tel. 021.410.05.81. interior 363, fax 021.410.38.58., email procetatean@presidency.ro, cod de identificare fiscala si cont bancar necunoscute de reclamanta,

Pentru ca, prin hotararea pe care o veti pronunta:

1. Sa anulati in tot Decretul Presedintelui Romaniei nr. 326 din 25.03.2013 privind numirea unui judecator la Curtea Constitutionala, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 159 din 25.03.2013;

2. Sa obligati solidar paratii CSM la plata cheltuielilor de judecata.

Motivele actiunii:

In fapt:

Prin Decretul nr. 326/2013, domnul Daniel Marius Morar a fost numit in functia de judecator la Curtea Constitutionala. Impotriva acestui act administrativ reclamanta AMR a formulat plangerea administrativa prealabila nr. 115/23.04.2013, in temeiul art. 7 din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, inregistrata la parata Administratia Prezidentiala sub nr. 4394/23.04.2013, prin care s-a solicitat revocarea in tot a acestuia.

Prin adresa nr. DRA2/9213/21.05.2013, parata Administratia Prezidentiala a comunicat reclamantei AMR refuzul revocarii actului administrativ.

Evident că nu-ți va plăcea,tovarășă ene și acoliții.

Basescu tradator

Basescu cu fiecare miscare ,dovedeste ca este cel mai mare dusman al poporului. El saboteaza frecvent toate intentiile bune ale guvernului, care trebuie sa inlature toate efectele dezastrului produs de basescu, prin taierea salariilor, imprumutul de 30 miliarde etc.

Mă uit cu milă la romanii din jur, de altfel oameni

... amărati, dar cu mai putine cunostinte in domeniu, manipulabili si vulnerabili la minciunile spuse cu convingere si mă mir cat sunt de revoltati pentru că Băsescu nu-l lasă pe Ponta să-i mai jupoaie cu
niste taxe si impozite care aduc dupa ele scumpiri de neimaginat, mai ales la alimente.

Ponta ne fura si ultimul leut intrat in bugetul de familie.

Nicodata Basescu nu a vorbit fara sa fie documentat. In prezent este singurl care mai tine cu noi si ne apara de mafia USL care ne jupoaie de vii!
Taxele lui Ponta sunt menite pentru ei deoarece la anul au nevoie de carute cu bani pentru campania electorala, trebuie sa satisfaca baronii pentru a aduce prostimea la vot. Minciunile trebuie spuse si sustinute pe bani, nu? Plus ca, nu sunt bani de salarii si pensii. Ponta nu are nimic, tot ce le intra la buget se duce pe luxul lor, pe salariile lor, pentru clienteala politica, pe primele si plimbarile lor. Nimic la investii, nimic pentru romani. Ei sunt dor furati ca in codru, li se i-a pana si ultimul banut care-l mai au. Vin facturile in ianuare, le vor plati Ponta si penalii lui?

 

Este clar

ca din cauza ochelarilor fumurii, nu vezi sau nu vrei sa vezi ca guvernarea dezatru-basista nu poate fi comparata cu guvernarea actuala echilibrata. Nimic nu poate fi comparat cu ciuma portocalie. Daca inlaturi ochelarii, poate ca vezi lucrurile normal,

Chere Nutzi .. :)

DACA Dom' Prezident ar fi ASA_CUM il VEZI Matale cu Ochii Umeziti :

1. NU ar fi TAIAT Penzii si Salarii

La ORDIN Extern si FARA sa ne spuna pana AZI

- UNDE s-au DUS Banii
- CUI au fost DATI
- DE CE au fost DATI

2. AR fi rezolvat Cestiunea RUSINOASA a SABOTARII Biblitoecii Nationale a Romaniei.

SI, in subsidiar, da' LEGATE de Cestiunea BNaR

- Persecutia COCALARA a unei PARTI a "BAIETII"_Hood, de Unsprezece Ani in contra lu' Gabieruu', din aceasta Cauza.
Obsteasca, NU personala.
In Ori_CARE Tara europeana, ar fi fost macar LUADAT in Public, Gabieruu'
pentru Cestia ASTA patriotica, practic si REAL patriotica
In BELARUS "Dictatoruu'" Lukasenko a facut o BN de "se invarte dupa Soare".
Si NU crez'ca acolo, KGB_uu' (ca ASA a ramas ca Nume ... :) )

s-ar MURDARI COCALAR pe Labboutze, prigonind un GABIER_enko penrtru ASA_CEVA ...
Ii prigoneste CAM pe AIA CCARE distrug BELARUS ...

- Ar fi rezoplvat Suplica Nevestei lu' Gabieruu',
careia i-a fost aplicata Damacratia lu' N_UE din 2010 CCAND a fost data in Penzie prematur, fiindca ESTE specialist in Bioblioteri,

REPPRESIV_COCALAR pen'ca de la 2500 LEI LEAFA aeew o Penzie de aproppe 1200 LEI.
Desi are S1A, Gradatia Maxima
Desi are 42 de Ani Vechime in BNaR
Desi are Studii Superioare.

Prin FALS in Acte Oficiale date de Dir.Geala a BNaR catre Casa de Pensii

Prin REFUZUL Ilegal, insusit SI de ITM de a se da o Adeverinta cu TOATE salariile BRUTE,

Refuz inerent FALS_ului in Acte impus COCALAR de Dir.Ge'ala a BNaR,

la Ordinuu' Partii RELE a "BAIETII"_Hood, Parte LEGATA de Sabotarea BNaR, deci LEGATA constient sau in Orb de Ordonanate EXTERNE,
CCARE se inscriu in Paradigma Sabotarii ROMANIEI si Poporului Roman.

De Alt-FEL, daca se adevereste ca Matale esti NUTZI,

STII direct si personal de Cestiunile de mai sus,

TOATE, pen'ca ti le-am prezentat la Iesirea de la o Sedinta a PDL la Varf,

din Sediu, in Iarna lu' 2010 si apoi, la Indicatia lu' Matale,
la Sediul din Modrogan, la Secretara lu' Matale, SCRISE ...

3. DACA ar fi ASA_CUM il prezitni Matale, grijuliu cu Onoarea ATINSA a Natiunii ROMANE,

ar iesi la TV-s si s-ar DA indignat de
Cestiunea
COCALARULUI Pistolar care a MUTILAT cu Tupeu si STIINDU-SE aparat,
o Tanara ROMANCA ...
Pe Fonduu' Obrazniciei CRESCANDE a unei Etnii

Pe FONDUU' Fenomenului
ZONA si GARDA,
Fenomen Psiho_SOCIAL care a facut posibile in 24 de Ani

SUTE de ASEMENEA Crime si OBRAZNIXCII Dirijate Anti_ROMANESTI,
MAGARIA aceasta ultima fiind doar una dintre putinele MEDIA_tizate.

Si Matale, si Dom' Prezident,
TOTI Prezidentii de dupa 1989 STIU CE inseamna ZONA si GARDA ...

Da' TAC !
DE CE TAC
Prezidentii ROMANI de 24 de Ani, UNDE ar trebui sa vorbeasca ?

DE CE VORBESC
Perzidentii ROMANI
excesiv UNDE ar trebui sa NU scape nici o Ocaziune de a TACEA ?

CONTINUARE importanta, o Minge la Fileu lu' Dom' Prezident ... :))

dfignat

esti ireal...

lasand la o parte hotia incontestabila a famigliei basescu, si faptul ca esti un prost de o puritate rarisima...tie chiar ti se pare normal ca poporul asta sarac si vai de mama lui sa mai plateasca INCA o taxa ? tu nu realizezi ca odata cu benzina se va scumpi si branza care o iei de la piata ? cat sa mai plateasca mai comunistule poporul asta ? cand veti fi multumiti ? vreti revolutie ? vreti sa va atarne capul in streanguri sub arcul de triumf ? voi chiar nu va dati seama ca in istorie toate declinele majore au inceput cu mariri de impozite si taxe ?...vreti o idee ca sa nu mai mariti taxe ?...taiati ajutoarele sociale nemeritate, umblati la numarul IMENS de bugetari, opriti coruptia transpartinica macar cu 10%, si scadeti cota unica la 12 sau chiar 10%. sa vedeti atunci cum creste colectarea...

Domnul Presedinte cunoaste scenariul dar si

... capacitatea lui Ponta si a masinii de propaganda care serveste USL-ul de a minti, manipula si semana printre oameni nesiguranta, ura impotriva domnului Basescu si neincrederea. Si totusi, sper sa nu cedeze si sa se gandeasca la poporul acesta flamand, neinformat, usor de mintit. De fapt, pe asta se si bazeaza Ponta, pe faptul ca romanii sunt usor de mintit si nu realizeaza ca el si-ai lui sunt pusi pe jaf.

@CONTINUAREA ...

Scuze, da' NU mai aveam Buton de Raspuns si este in Trenduu' Ideilor Matale.
Merci.

Continuarea catre Cristiann80, o posibila Nutzi ... :))

In 1990 l-am trimis, implicit pe Prezidentuu' Prezumat al Romaniei, Ion Iliescu la ... Miercurea Sibiului.
I-a PRIIT electoral ... :))

DE CE ?

Pen'ca un Escroc IMUN la Legi ROMAN_esti,

Dolfhi Drimer aranjase o Afacere ANTI_Romaneasca.
Sa depoziteze Deseuri Chimice ACOLO.

M-am dus la FDSN la sediu si l-am parat ...
O To'arasa cu MINTE a zis IMEDIAT :

GENIALA Ideea ai Matale

(adica Io, Gabieruu', VIITOR Gabier,

pen'ca ATUNCI NU am avut Iluminarea de pe Drumuu' Damascului, de a deveni Profet ROMAN ... :)):)):))

Si, Domnuu' Iliescu, persoana cu MINTE Politica a SARIT imediat pe Ocaziune ... :))
A calarit-o BINE,
salbatic, imaginandu-si ca POSEDA o Canibala Americana, la care VISA sa o O .. posedeze incad e atunci ...

In 2012 Nevasta-mea, la invatat de la mine, Tehnica SUGESTIEI intru OBSTESC si i-a servit

IDEI Noi lu' Dir GE'ALA a BNaR,
desi ca Persoane NU se inghit, din Cauza lu' Dir.GE'ALA ... :)

1. Sa se puna NUMELE Bibliotecii PE Cladire.
CCARE acum, se cheama SAMSUNG ...

2. Sa se numeasca STATIA RATB "Mircea Voda",

BIBLIOTECA NATIONALA A ROMANIEI.
Strada Mircea Voda este suficienta,
Mircea cel MARE fiind cunoscut si care ar MERITA un Bulevard ca NUME ...

3. Sa se PUNA Steagul ROMANIEI la Intrarea BNaR.

NU s-au luat in Consideratiune de Dir GE'ALA a BNaR.
Veneau de la Nevaasta-mea ...

Ori,
desi tot Nevasta lu' Gabieruu' a

IMAGINAT un Program de INDEXARE a Cartilor de un IT_ist,
Coleg cu unuu' dintre Baietii NOSTRI a facut SOFT_uu',
Progrqm care se APLICA in Romania in Biblitoeci,

NU S-A DAT VOIE sa apara ca facut la IDEEA Nevestei mele.
Ba, chiar a fost chemat IT_stuu' LAaaaa ... :)):))

"CE IE BAH ?
Te-ai DAT cu PORCII ?"
"Porcii", in Limbaj TEHNIC se Specialitate fiind NOI, Sotii Gabieruu'.
PENTRU Ispravile intru OBSTESC cu BNaR_uu' din 2002 INCOA'.

Tara in care PORCII sunt Alde GABIER_s

SI "OAMENI" sunt OHM_s de ai LIPHTACK_s
este CUM_ESTE,d e 24 de ani ...

S-a DAT ORDIN ca
_istrf DEDICAT, ACCEPTAT, INROLAT, deci, de Succesuri GARANTATE, priceput, este adevarat, sa isi insuseasca PUBLIC Isprava INDEX.

EVIDENT, am demontat pe BIBLOS, Reteaua de EMAIL a Bibliotecilor din Romania,
That MAGGARR_NESS ... :))
... :)):)):))

DECI NU se AFLA NIMIC din Ideile "PORCILOR".
Ordin de la OHM_s of the LIPHTACKS ... :)):))

Pe FILIERA Sistemului NATIONAL de Imunitate STATALA ...
FFF interesant, preocupant SI ...PROBANT.

Lamuritor de CAUZELE Situatiunii.

Continuarea Continuarii ... :)):))

Bugetul nu este treaba lui Basescu.

Dupa ce a nenorocit poporul roman cat a fost si P.M. acum l-a apucat dragostea de cei condamnati de el sa sufere de foame si medical. Acum duce grija laptelui pe care-l beau copii, cata ipocrizie.

Pare evident ca PSD va incerca toate stratagemele posibile pentru a

isi asigura baza financiar necesara pentru castigarea alegerilor.
Din banii europeni nu pot fura, asa ca singura sursa incontrolabila este buzunarul tuturor! Vor fi doua sau trei posibile variante:
1. Marirea taxelor pe carburanti, pe toti, carburantii, inclusiv gaze!
2. Marirea impozitelor sau modificarea TVA (are de ales...)
3. Diminuarea veniturilor bugetarilor, direct sau indirect (mai putine prime sau ale cadouri prestigioase si total ilegale).
Destinatia banilor, una singura: Dragnea stie ce sa faca si cum!

 

Bravo,Ponta.

Așa,Ponta,adu bani pentru USL și pentru noi...Voiculesco va lua partea leilor...Așa,ponta,mărește accizele la combustibili și dă-i USL-lui și lui Dragnea...

Ete,tovarășă ene,ceva ce nu-ți va plăcea deloc...și nici yloților tăi:

AMR: Morar nu are inalte competențe. Decretul de numire, nul.

Asociația Magistraților din Romania (AMR) a depus la Curtea de Apel București, secția de contencios-administrativ, o cerere de chemare in judecată a lui Traian Băsescu și a Administrației Preziențiale, prin care solicită anularea decretului de numire a procurorului Daniel Morar in funcția de judecător al ***ții Constituționale. AMR spune că in cazul fostului șef al DNA nu s-a indeplinit criteriul de legalitate privind inalta competență. Noi zicem că n-are nicio competență,doar slugărnicia politică și nu numai.

Continuarea Continuarii

CINE a infipt Zambila'n'Branza si a dat cu KK pe Clantza ?

1. CINE a ... beneficiat 21 de ani de "CONSTRUCTIE" idelungaaaaaaaaaaata a Noului SEDIU al BNar,
cu 110 000 000 de EURO STIUTI,
CCARE de altfel ar fi fost GATA in Iunie 1990

DACA nu NE venea pe Capete de Locuitori, LOVILUTIA ANTI_Romaneasca ...

2, CINE a DAT ORDINE sa fie TACUTE toate Ispravile intru_OBSTE ale NOASTRE, Sotii Gabieruu'

3. CINE a DAT Ordin sa NE CALCE pe Trecere Taxiuu' B 14 COB Joi, 18 Noiembrie 2010 ?

4. CINE NE blocheaza in TOT ce facem de 11 Ani, din 2002 ?

IDEEA MEA, Gabieruu' de dat catre Dom' PREZIDENT al ROMANILOR.

Sa iasa la TV-s si sa NE explice CUM sa eliminam dintre NOI, ROMANII
pe

- ZONA_cks
- GARDA_cks

Pe Fonduu' Fenomenului

ZONA si GARDA

ROMANII sunt terorizati, chiar si ETNIC,

MAI_RAU decat in Vremea Securitatii lu' Ana Pauker,
Teohari Georgescu,
Alexandru Draghici ...

DACA se doreste Explicatiuni din Partea unui ROMAN care a patit CATE_CEVA
de la ZONA si GARDA intre
2005 Romania,

2006 - 2007 Romania SI Germania

2007 - 2009 Romania

2009, 2010 Spania si, evident Romania,

POT daca vrea Dom' Prezident sa ii SPUN TOT, To'arasi, ca la Partiduu' Comunist, pe Vremuri.

SI in DIRECT la TV_s ... :))
DACA vrea sa facem un Duet LAMURITOR pritr-un Exemplu :))

.

... o operatiune extrem de riscanta... vă rog să nu-mi dați dreptate ... cel mai periculos moment din 1989 in coace, este vizita delegației chinezești ! Leucoplastul galben va acoprei apsolut toate rănile romanești ... vom avea și doctori buni și profesori de linba romană, toți foarte buni și veniți la grămadă din infernul lui Mao !

CH1291, ai perfecta dreptate,Dragnea are multe obligatii neonorate

El mai trebuie sa plateasca pe toti acei morti pe care i-a dezgropat si i-a pus sa voteze la Referendumul din anul 2012.Si mai trebuie sa stii ceva, aceea ca principala masina de propaganda a uselistilor nu este alta, decat Diversiunea, pe care o folosesc nu numai impotriva presedintelui tarii, ci impotriva tuturor celor care se opun lor."Cine nu este cu noi, este impotriva noastra":Lenin, opere, volum 22. Shalom

†††

Ete una și mai tare de tot:

Să ne radem de makcul Boris Ipu.

Parlamentul il AMENINȚĂ pe tovarășul makc Boris Ipu cu tăirea pungii din Pungești.

Parlamentul il amenință pe tovarășul Matra Fox Boris Ipu și a fost avertizat că dacă trimite bugetul pe anul 2014 inapoi in Parlament, ii vor fi tăiate fondurile pentru Cotroceni.Adio basamac matrafoxat,adio multe altele din banii statului.

Declarația a fost făcută de ministrul pentru Buget, Liviu Voinea, in cadrul summitului ECE-China, pentru Antena 3.

Liviu Voinea, ministrul pentru Buget, a precizat intr-o intervenție ulterioară că este obligatoriu ca CSAT să avizeze proiectele de buget din zona de securitate națională inainte ca ele să devină lege. “Important este ca bugetul să fie in vigoare de la 1 ianuarie. Dacă nu va fi nu va permite majorările prevăzute prin acest buget", a adăugat el ulterior.

Avertismentul către tovarășul Matra Fox Boris Ipu vine la două zile după ce el a lansat un avertisment către Parlament și către premierul Victor Ponta, arătand că dacă nu se renunță la creșterea cu 7 eurocenți a accizei pe combustibil, va trimite Bugetul inapoi in Parlament, după care il va ataca și la Curtea Constituțională a Romaniei, dacă va fi cazul.

Azi s-a făcut mic de tot,și-a inghițit minciunile și demagogia, și durata consiliului a fost de doar 10 minute. Acest individ Matra Fox-at e sărit de pe șinele pe care l-a numit pe Necolaiciu.

Palada, tentativa de sinucidere in direct !

Priviti si minunati-va ! www.youtube.com/watch .

Tanti Dogioiu ! Spunetii lui Basescu ca e riscanta.Un telefon doar..

Pe noi, plebtea, nu ne intereseaza .

Ironia e ca cel mai mare ajutor pentru USL il reprezinta Basescu!

Oamenii simpli, aceia pe care s-a bazat mai ieri Basescu au impresia ca Basescu este in postura hotului care striga in gura mare> Sariti, hotii! Poate ca are dreptate, dar nu/l mai crede nimeni! Si cu cat striga mai tare, cu atata este mai ridicol!

 

Vin chinezii sa investeasca in producerea energiilor nepoluante

(nucleara, hidro si eoliana)

Garantia statului asupra acestor investitii masive de la cei care nu ne-au uitat, este un semn ca Romania a spus BASTA! batjocurii occidentale (privatizari si contracte frauduloase, discriminare pe criterii nationale si etnice, santaj politico-economic, infumurare)

Decat o tara "eminamente agrara" cum era planul cominternistului bulgar, mai bine o tara exportatoare de energie nepoluanta

Odele de slava cu care ne-a obisnuit Ioana Ene Dogioiu la adresa celor care au transformat industria romaneasca intr-un morman de fiare vechi vandut pe nimic la export, sunt un contraexemplu vizavi de jurnalismul obiectiv si impartial

 

Ioana Ene Dogoiu

Rusine pentru lipsa de obiectivitate. De trei ori ERUSINE!

Prostia dăunează grav nivelului de trai

Romanii iși merita soarta, milioanele de prosti mințile la antene susțin prin votul lor hoția USL. Incompetentul, mitomanul, plagiatorul se afla in frunte in sondaje, economia se năruie dar ei sunt prostiti ca de vina e Basescu. Propagandiștii lui Voiculescu mișună peste tot invocand lipsa de obiectivitate. Ei n-au rusine. Păcat de tara noastră.

 

Vreti sa va puneti bine cu basistii?

Eu nu inteleg de ce acest individ periculos, nu lasa guvernul sa guverneze? De ce saboteaza mereu acest guvern, care a scos tara din mizeria creata de el?Dovada sabotajuli o ofera in fiecare zi . Astazi o dovedeste prin stabilirea sedinte CSAT, stiind ca guvernul este acaparat total cu cei 15 sefi de guvern si delegatia chineza. El nu incearca nici macar sa mascheze relele intentii.

 

Doamna IED

Cand un articol incepe cu Traian basescu are perfecta dreptate spune multe despre morala autorului si nu merita citit. la fel as fi facut daca in loc de TB era Victor ponta sau altcineva.

 

MIE imi spui de Doamna Ma'am IED :))

... :)):)):))

 

 

Nici daca ar fi fost strain de neam si tara, Basescu,

nu ar fi reusitsa faca atata rau tarii si poporului roman.
Considera ca Romania este un barcaz proprietatea lui si pe care el este singurul dumnezeu cu drept exclusiv de a hotari orice vrea si ii convine.
A ajuns psihic intr-un stadiu foarte periculos pentru un presedinte ce-si spune democrat. Afirma raspicat ca se pricepe in toate domeniile vietii economico-sociale al Romaniei si are 'solutii-minune' (cum sa nu te gandesti la comportamantul lui Ceausescu manifestat identic).
Cine nu-i imartaseste ideile dvine automat dusman (nu adversar!) personal si asmute entitatile statului impotriva oricui nu-l asculta cu indicatii de exterminare sociala a celui care-l infrunta.
N-a construit nimic bun pentru tara si popor in toata cariera sa politica post decembrista.
A facut si face doar interminabile scandaluri care reuseau si reusesc sa ii ascunda neputinta si dusmania.
Trista tara si amarat popor cu un asemenea 'conducator'!

 
 

 

La Loteria vizelor

nu se cere si examen medical.In alte parti ca sa te lase sa emigrezi iti cer toate examenele la zi.Te-a uitat securitatea lui Ceasca pe acolo pe post de cartita pe langa parohia romaneasca.Sa nu patesti ca japonezii uitati prin jungla care credeau si dupa 40 de ani ca-s in razboi.

Consilierii de imagine platiti de Ponta din banii nostri,

responsabili cu propaganda pe ziare.com:
@Maxi, @ Ambidextru, @mister pedros, @albescu, @Litza Chitzalau.... Penibila pledoarie pentru Ponta. Aparatul de propaganda al USL are la dispozitie 80% din media pentru prostirea in continuare a populimii naive. Din pacate acestia e multi!
Asadar, iata,demonstratie online ca D-na Ene are dreptate!!! Gestul Presedintelui de a se opune dezastrului guvernarii Ponta ar fi intors imediat impotriva lui. Metodele folosite de Ponta si camarila sunt prea subtile pentru a fi intelese de cei multi si nevinovati... cu duhul. Nici nu mai conteaza cat sunt de ordinare.
Ponta se dovedeste a fi cel mai malign personaj politic. Iesirea lui la rampa, amenintator, precum ca Basescu ar fi singurul vinovat daca respinge bugetul ca nu v-a fi aia, sau cealalta, ca oamenii o duc prost din cauza ca nu lasa guvernul sa fure.
In concluzie, Presedintele trebuie sa evite acest scenariu macabru. Sa lase guvernul sa-si rupa singur gatul, sa pedaleze pe actiunile guvernului prin care imprastie bani electoral, bani pe care-i colecteaza de la noi toti.

 

Buget, nebuget dar iata ca pensiile au "crescut"

cu - 40 de lei.
Traiasca!

PS Am auzit doua doamne mai in varsta, cu siguranta pesnionare care-l injurau amarnic pe nenorocitul ala de Boc ca le-a taiat pensiile si au pierdut 40 de lei. Mi-am facut cruce cu limba si am trecut mai departe, gandindu-ma ca Universul e totusi finit, numai prostia omeneasca pare ca n-are limite.

 

Puteati sa va faceti cruce si normal.cu mana.

Majoritatea covarsitoare a pensiilor sunt intre 400 si 500 de lei.Ca nu toti pensionarii romani au fost judecatori,politicieni,procurori,sristi,samd.
40 de lei pentru ei inseamna 10 la suta din ce au.Matematic,dupa Tzitzeica.O anunt pe aceasta cale pe dna pensionara Silvia,ca e e pensionara din profesoara de sport,sa comunice sustinatorilor marinaresti ca domnul susmentionat nu-i in gasca cu Gadea,Badea sau varanul.

Incep sa-mi placa tot mai mult

actiunile marinalului de uscat.In toata lumea cand se aude de scumpiri populatia se inflameaza si injura guvernul si....presedintele.Respectiv ii injura la gramada si au poate dreptate,guvernul e numit de presedinte,si cand greseste presedintele,unul normal nu marinel,citeste prin atributii si are legal dreptul sa-l trimita la plimbare.Pe guvern nu sa injure la sa-si arate unul altuia fun-durile la tv.Returnarea bugetului a doua oara in parlament fara sa provoace caderea guvernului va fi perceputa ca dovada de lasitate,ca e las stie toata lumea,si lasa vulgului posibilitatea sa inghita toate explicatiile guvernului,Basescu nu conduce tara,nu-l intereseaza decat averile personale,aliniem preturile la combustibil cum s-a inteles marinelul cu FMI,BM si UE.Incep uslasii sa se planga ca trebuie sa stranga poporul cureaua ca suntem obligati sa platim condamnarile CEDO ,aratandu-le numai pe alea de cand e marinelul la carma.
Marinelul cu ai lui,ca toti sunt reciclati din gasca putrezilor de bogati care plangeau de mila poporului umplandu-si buzunarele,nu au nici o sansa sa iasa din fundatura in care singur s-a bagat.Orice actiune duce la intalarea mai solida a noului comunism si la cresterea curentului antieuropean.Ma refer la cei care traiesc in Romania nu la romanii de aiurea.Ca pana si aia s-au lamurit de geniul carpato-dunarean-bahic,pardon pontic,si au votat,cu exceptia moldovenilor,cu uslasii.
Din pacate,datorita miscarii politice browniene a marinalului,vom mai astepta democratia inca cel putin un ciclu brucanian.Asta in cazul cel mai fericit.

 

Presedintele Basescu nu are nimic de pierdut daca-si face datoria,ca

de obicei.
Dilema are doua aspecte:
-sa lase PSD(de altfel singurul profitor de jaful majorarii accizei pe cobustibil,PNL neaccesand nici un leu)ca prin aceasta smecherie de maidan(specific PSD)sa-si finanteze campaniile electorale,betonandu-se la putere pe vecie(mai ales ca politia locala va fi la ordinele primarilor,politistii devenind o varianta PSD-ista a lui Pristanda!!)
-sau sa se sperie(nu este cazul preseditelui Basescu)de "linsarea"mediatica,fata de care are antrenament si ,mai ales, nu mai are nimic de pierdut,in prezent?
Intoxicarea antenelor si posturilor zise "oficiale"in realitate devenite agenturi de propaganda pontista,va avea un impact redus de prostiile spuse de Ponta si acolitii lui,in balbaila raspunsurilor date referitor la desinatia fondurilor acumulate.
Si un prost isi da seama ca este un jaf al carui beneficiar este PSD.
Daca Ponta va face prostia sa blocheze o singura zi pensiile,indexarea lor si salariile bugetare,el va fi considerat responsabil,bugetarii(mai inteligenti)pricepand mecanismul,iar babele si mosii cu gatul anchilozat pe troacele voiculesciene vor sti doar ca nu-si primesc drepturle de la guvernul Ponta!
In plus ,respectivul jaf va afecta milioane de automobilisti,inclusiv familiile lor,o forta electorala decisiva!
Ponta va fi oricum perdant:
-daca CCR considera ca suprataxa nu este constitutionala,va trebui scoasa
-daca taxa ramane ,impactul asupra masei de milioane de oameni va avea un rol negativ grav pentru electortul PSD!
O miscare proasta,anti-populara,a lui Ponta si gasca lui!Teo

 

Foarte buna analiza lui @Te-o! Imi revizuiesc pozitia din...

...comentariul din 26.11,13 ora 14. Cred ca aveti dreptate. Presedintele trebuie sa urmeze calea descrisa de Dv-stra. Daca reuseste anularea taxei lui Ponta cu marirea accizei, fie si prin CC, e o reusita.Indiferent de ceeace crede nucleul dur de la Antena3.
Punctul meu de vedere exprimat anterior se baza pe faptul ca populimea votanta, cei cca 5 milioane care voteaza neconditionat USL, s-ar putea inmulti prin propaganda mincinoasa a lui Ponta. Oricum Presedintele nu mai are ce sa piarda, mai bine moare de gat cu USLAMUL!!!

auzi madame dogioiu?

"
Dar nu cred ca Traian Basescu are vreun instrument eficient sa opreasca acest jaf." Madame ene , eu te intreb sincer: crezi ceva din ce-ai scris ? Daca da, atunci iti recomand cu placere un medic!

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor