Traian Basescu: Sunt in campanie doar pentru ca exist (Video)

Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 14:28
2420 citiri
Traian Basescu: Sunt in campanie doar pentru ca exist (Video)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, referitor la relatia cu premierul Victor Ponta, ca il deranjeaza afirmatiile din ultima vreme, potrivit carora s-ar implica in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

El a precizat ca se afla in campanie electorala "doar pentru ca exista".

"Nu ma deranjeaza decat un singur lucru: afirmatiile ca presedintele este in campanie. Mai oameni buni, uitati-va pe toate posturile de televiziune. Veti vedea ca nu este niciun politician care sa mearga la TV si sa nu vorbeasca de Traian Basescu.

Nu este jurnalist care sa nu se simta obligat sa vorbeasca de Traian Basescu, mai ales in termeni negativi. Sunt in campanie doar pentru ca exist si nimeni nu ma poate opri sa exprim puncte de vedere care vizeaza Romania", a declarat Traian Basescu, marti, intr-o conferinta de presa, intrebat despre relatia pe care o are cu premierul Victor Ponta.

Totodata, seful statului a avertizat ca se apropie momentul in care va decide sa se apere.

"Nu sunt departe de momentul la care voi decide sa ma si apar, pentru ca toata campania de la nivel central si local se desfasoara in jurul lui Traian Basescu", a spus presedintele.

Razboiul declaratiilor: Ponta ii raspunde lui Basescu - Dezinformeaza, e in campania electorala

Duminica, premierul Victor Ponta l-a acuzat pe seful statului ca se implica in campania pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, folosind in acest sens orice pretext pentru a provoca noi conflicte.

"Presedintele Romaniei trebuie sa inteleaga responsabilitatea pe care si-a asumat-o prin prezenta pe care o va avea la Consiliul European. Domnul Traian Basescu trebuie sa foloseasca toate instrumentele pe care le are la dispozitie, pentru a apara interesele cetatenilor romani si sa lase deoparte preocuparile electorale", se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Ziare.com.

Anterior, presedintele Traian Basescu l-a acuzat pe Victor Ponta ca face declaratii iresponsabile si antieuropene.

#Traian Basescu campanie electorala, #Traian Basescu Victor Ponta campanie , #Victor Ponta