"Niște animale. Trebuie identificați și umflați" Reacții dure din partea Generației de Aur după ce fanii români s-au bătut între ei în Andorra VIDEO

Duminica, 26 Martie 2023, ora 09:19
3105 citiri
"Niște animale. Trebuie identificați și umflați" Reacții dure din partea Generației de Aur după ce fanii români s-au bătut între ei în Andorra VIDEO
Suporterii români se bat între ei în Andorra FOTO Gazeta Sporturilor

Florin Răducioiu și Viorel Moldovan au comentat în termeni duri violențele petrecute în sectorul fanilor români la meciul Andorra - România.

În minutul 11 al meciului dintre Andorra și România (scor 0-2) a izbucnit o bătaie în sectorul în care stătea gruparea Uniți sub tricolor. Un om căzut la pământ este lovit de ceilalți, iar în imaginile surprinse apare și celebrul suporter oltean Gogoașă, devenit cunoscut după conflictul cu Adrian Mititelu.

După stingerea acestui conflict, gruparea Uniți sub tricolor s-a remarcat cu un show pirotehnic, pentru a marca 10 ani de la înființare, și cu o serie de scandări xenofobe împotriva maghiarilor, care ne-ar putea aduce o nouă amendă și o nouă suspendare.

Florin Răducioiu și Viorel Moldovan au comentat la PrimaSport imaginile groaznice.

Florin Răducioiu: Acești derbedei n-ar trebui să mai intre pe stadioanele pe care joacă echipa națională. Trebuie identificați și trebuie luate măsuri foarte dure. Îmi vine să și râd: Uniți sub tricolor. Sunt dezgustat. Nu îmi vine să cred.

Viorel Moldovan: Eu am mai văzut la Budapesta. Eram în timpul încălzirii la un meci cu Ungaria și ei se băteau ca și chiori. Niște animale. Suntem urâți rău, urâți.

#bataie suporteri romani, #echipa nationala, #uniti sub tricolor, #Romania Andorra, #Viorel Moldovan, #Florin Raducioiu , #nationala