O femeie din Focșani s-a încăierat cu un adolescent care i-a trecut prin fața mașinii. Cum a degenerat situația VIDEO

Joi, 26 Mai 2022, ora 13:17
4994 citiri
O femeie din Focșani s-a încăierat cu un adolescent care i-a trecut prin fața mașinii. Cum a degenerat situația VIDEO

Un adolescent a traversat prin loc nepermis și a trecut prin fața unei mașini conduse de o femeie miercuri, 25 mai, pe o stradă din Focșani.

Șoferița s-a enervat și a coborât din mașină pentru a-l certa.

Discuția s-a transformat într-o încăierare, după cum se vede în imaginile postate pe rețelele de socializare.

Femeia îi cere insistent să-i ceară scuze pentru gestul făcut.

Situația a degenerat după ce liceanul i-ar fi adresat câteva cuvinte injurioase femeii, iar aceasta a răspuns violent, lovindu-l puternic cu picioarele și îmbrâncindu-l.

Dosar penal pentru loviri și alte violențe

Polițiștii vrânceni au întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe, incidentul fiind sesizat prin apel la 112.

„În acest caz, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violențe. Sesizarea cu privire la eveniment a fost primită ieri, 25 mai, prin apel 112. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a identificat femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani care ar fi exercitat acte de violență asupra unui minor, de 17 ani, în urma unui schimb de replici cauzate de faptul că minorul ar fi traversat printr-un loc nepermis și i-ar fi adresat injurii acesteia.

Totodată, au fost sesizați reprezentanții DGASPC Vrancea. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal întocmit. Pe această cale, recomandăm cetățenilor să nu încurajeze violenţa şi injuriile. Acestea sunt cauze care duc la declanşarea unor conflicte care pot degenera în violenţe.

Un limbaj controlat, fără jigniri, previne adesea escaladarea conflictelor; Nu adoptaţi o atitudine agresivă, nu încurajaţi şi mai ales, nu participaţi la manifestări agresive stradale: bătăi, insulte sau alte tipuri de agresiuni! Sesizați poliția imediat prin apel 112 și nu vă faceţi singuri «dreptate» prin acte de violență. Aceste gesturi pot avea uneori consecinţe grave, nebănuite!”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Cu toate că în mediul online au apărut informații conform cărora femeia în cauză ar fi soția unui polițist, polițiștii vrânceni au precizat că „doamna din imagini NU este soția vreunui coleg”, scrie monitoruldevrancea.ro.

Citeste si:
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Se încing spiritele în PSD după ce partidul a comandat un sondaj care o dă pe Gabriela Firea pe prima poziție într-un top al încrederii. În urmă cu câteva săptămâni, într-un alt...
De unde va produce România gazul pentru la iarnă. Scenariile în lucru SURSE
De unde va produce România gazul pentru la iarnă. Scenariile în lucru SURSE
Guvernul ia în calcul pentru iarna aceasta mai multe scenarii privind aprovizionarea cu gaze naturale. Conform unor surse politice, oficialii ar putea raționaliza consumul pentru companii, în...