Cum a rămas fără bâtă un șofer agresiv care a sărit să lovească un coleg de trafic. Imagini filmate în centrul Bucureștiului VIDEO

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 12:05
8310 citiri
Cum a rămas fără bâtă un șofer agresiv care a sărit să lovească un coleg de trafic. Imagini filmate în centrul Bucureștiului VIDEO
Unul dintre șoferi a ieșit din mașină cu o bâtă lovindu-l pe celălalt FOTO Imagini autor

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti după ce, în urma unui conflict în trafic, l-ar fi lovit pe un altul. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 1.

Poliţia Capitalei a anunţat miercuri, 22 martie, că poliţiştii de la Secţia 2 au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, cercetat într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe.

”La data de 20 martie 2023, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent. Ieri, 21 martie, în urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, bănuitul a fost depistat şi condus la audieri”, a arătat sursa citată.

Filmarea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere

În imagini se poate vedea cum șoferul agresor este pus la pământ dintr-un pumn de conducătorul auto atacat. Ulterior, agresorul scoate din portbagaj mașinii Dacia Logan o bâtă de baseball și atacă din nou. Celălalt șofer reușește să-i confiște arma alba și i-o predă unui martor la agresiune.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

#bataie trafic, #sectorul 1, #Bucuresti , #stiri sociale