Bătaie golănească la mall: 15 bărbați și-au împărțit pumni, picioare și scaune aruncate în cap VIDEO

Joi, 23 Martie 2023, ora 09:25
6235 citiri
Bătaie golănească la mall: 15 bărbați și-au împărțit pumni, picioare și scaune aruncate în cap VIDEO
Bătăușii au fost greu de liniștit FOTO Botoșăneanul

Principalul mall din Botoșani a fost scena unei bătăi, miercuri, 22 martie, în care au fost implicați în jur de 15 bărbați, ce au început să se lovească cu pumnii și picioarele.

Inițial s-ar fi certat un bărbat cu o femeie, după care disputa a degenerat. Li s-au adăugat și mai multe femei aflate cu copiii în preajmă, scrie Botoșăneanul.

Unii s-au folosit și de scaunele din zona restaurantelor.

Au intervenit angajații firmei de pază de la Uvertura Mall, însă dat fiind numărul mare de persoane implicate, bătăușii au fost greu de liniștit astfel că s-a cerut ajutorul oamenilor legii.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), precum și o ambulanță întrucât în sesizarea făcută la IPJ s-a anunțat și că unii folosesc și cuțite.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani.

Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Potrivit agentului principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani, la data de 22 martie a.c., în timp ce se afla în incinta unui complex comercial din municipiul Botoșani, bărbatul ar fi provocat scandal și ar fi agresat o persoană de 37 de ani, tulburând ordinea și liniște publică și provocând indignarea cetățenilor prezenți.

#bataie, #mall, #Botosani, #arestare, #scaune , #bataie