Femeie bătută cu bestialitate în plină stradă, până când cade inconștientă la pământ. „Acest specimen nu este un bărbat” VIDEO

Sambata, 25 Iunie 2022, ora 21:53
14795 citiri
Femeie bătută cu bestialitate în plină stradă, până când cade inconștientă la pământ. „Acest specimen nu este un bărbat” VIDEO
Boghiu susține că individul a fost reținut FOTO Facebook/ Flavia Boghiu

Viceprimarul orașului Brașov Flavia Boghiu a postat sâmbătă, 25 iunie, pe Facebook, un clip video cu imagini cu un puternic impact emoțional, în care o femeie este bătută în plină stradă de un bărbat.

Individul de 32 de ani o lovește de mai multe ori, într-un final femeia cade la pământ.

„Un bărbat de 32 de ani lovește o fată în mijlocul Brașovului. De două ori. Într-un spațiu public, aproape de punctul zero al orașului. A doua lovitură o lasă inconștientă.

Voi posta clipul din spațiul public, cel care m-a îngrozit, femeie și om fiind. Vă rog să-l urmăriți și dumneavoastră. Pentru că trebuie să ne îngrozească astfel de lucuri pe cât mai mulți dintre noi. Altfel nu se va schimba nimic.

Datorită poziției de demnitate publică, nu-mi voi permite să spun despre agresor decât atât: este evident că nu are părinți sau aceștia nu s-au ocupat de educația lui. Anturajul lui nu a fost capabil să-i explice că dând într-o femeie, îți primești măsura tuturor lucurilor ce pot fi măsurate la un bărbat, iar acea măsură este mică, infimă. De la caracter, la inteligență, la curaj și la vituțile pentru care un bărbat este considerat un bărbat. Toate acestea sunt micșorate, anulate, în momentul în care fără a fi vorba de legitimă apărare în cazuri extreme, lovești o femeie”, a scris viceprimarul orașului Brașov Flavia Boghiu.

Boghiu susține că individul a fost reținut.

„Acest specimen al rasei noastre nu este un bărbat, decât din cauza faptului că biologic poartă gonadele sexului opus nouă femeilor. Acțiunile sale denotă că nu este cu nimic mai mult decât un specimen irațional, un pericol pentru societate și care trebuie să primească o pedeapsă model pentru agresivitatea acțiunilor sale.

Până în acest moment am aflat următoarele: A fost depusă plângere la Secția 1 de poliție. Poliția Locală a pus la dispoziția Parchetului înregistrările video de pe camere.

Individul a fost identificat și este în arestul preventiv pentru 24 de ore, la dispunerea acestei măsuri de către Inspectoratul Județean de Poliție. Continuă cercetările pentru "lovirea sau alte violențe" și "tulburarea ordinii și liniștii publice", dosarul fiind instrumentat de Judecătoria Brașov.

Țin cu această ocazie să le reamintesc brașovenilor, dar mai ales celor care vin din exteriorul orașului, că orașul nostru va avea implementat în acest an un proiect cu 1000 de camere de luat vederi, in colaborare cu Poliția Locală și cea Națională, montate în zonele cu densitate mare a circulației, dar și în cele cu risc mare de infracționalitate.

Orice infractor care va produce o agresiune, furt, tâlhărie sau doamne ferește ceva mai grav, va fi foarte ușor identificat, arestat și pedepsit”, se mai arată în postare.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Cine e bărbatul care a bătut crunt o femeie și a lăsat-o într-o baltă de sânge în Centrul Vechi al Capitalei
Cine e bărbatul care a bătut crunt o femeie și a lăsat-o într-o baltă de sânge în Centrul Vechi al Capitalei
Poliţiştii au depistat persoana suspectată că ar fi agresat-o pe femeia găsită inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi, au precizat surse pentru News.ro. Bărbatul se află în...
Bătaie cu pietre în Giulești. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci maşini au fost avariate
Bătaie cu pietre în Giulești. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci maşini au fost avariate
Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, miercuri seară, că înaintea meciului FC Rapid – UTA Arad, din Superligă, a avut loc în zona Podului Grant un conflict...
#bataie, #violenta, #femeie batuta, #brasov , #stiri juridice