Luptător de la Penitenciarul Craiova, snopit în bătaie de fiul unui milionar și foști deținuți. Imagini cu încăierarea generală VIDEO

Luni, 18 Septembrie 2023, ora 11:38
12624 citiri
Luptător de la Penitenciarul Craiova, snopit în bătaie de fiul unui milionar și foști deținuți. Imagini cu încăierarea generală VIDEO
Imagini de pe camerele de supraveghere din momentul scandalului FOTO Captură Video

Un luptător din cadrul trupelor de intervenție rapidă de la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova a fost bătut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 15 spre 16 septembrie, într-un club.

Primele informații au arătat că agresorii ar fi fost fiul milionarului de origine iordaniană Ahmed Bacriz, un polițist din Craiova și mai mulți foști deținuți eliberați recent. Cu toate acestea, Inspectoratului de Poliție Județean Dolj a infirmat ulterior că ar fi fost implicat în scandal și un polițist.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind implicarea unui polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj în evenimentul produs la data de 16 septembrie a.c., Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj este abilitat să comunice următoarele:

Infirmăm speculațiile apărute în spațiul public.

În cauză, polițiștii au efectuat verificări, fiind identificate cinci persoane care au fost implicate în eveniment.

Din informațiile obținute în cadrul anchetei până în prezent, a rezultat faptul că, în altercația respectivă, nu a fost implicat niciun polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În dimineața de 16 septembrie a.c., în jurul orei 05.31, poliţiştii Secţiei 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că un alt bărbat, de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 37 de ani ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută. În urma evenimentului, acesta a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie propuse măsuri în consecinţă”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj, conform Gândul.

Polițiștii craioveni ajunși la clubul de manele sâmbătă dimineața ar fi constatat că bătaia ar fi izbucnit în urma unor divergențe pe tema dedicațiilor muzicale, mai arată informațiile inițiale.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că bărbatul agresat este luptător din cadrul trupelor de intervenție rapidă de la Penitenciarul Craiova, iar majoritatea agresorilor sunt foști deținuți, autori ai unor fapte cu violență, care și-au executat cea mai mare parte a pedepselor tocmai la închisoarea la care lucrează victima.

Sursele citate mai arată că la o masă vecină s-a așezat fiul unuia dintre frații Bacriz, trei afaceriști de origine iordaniană considerați unii dintre cei mai bogați antreprenori din Oltenia. Bacriz junior era însoțit de mai mulți bărbați, majoritatea foști deținuți.

Spre dimineață, înainte de ora închiderii, între grupul lui Bacriz și agent a existat un conflict legat de faptul că polițistul l-ar fi abordat pe lăutar, pentru o dedicație muzicală, în timp ce acesta cânta la masa iordanianului.

Eveniment Quarterly Report

Noi detalii din ancheta privind decesul tânărului drogat din București. Polițiștii, acuzați de familie că l-au bătut VIDEO
Noi detalii din ancheta privind decesul tânărului drogat din București. Polițiștii, acuzați de familie că l-au bătut VIDEO
Sindicatul Europol a reacționat luni, 2 octombrie, în cazul polițiștilor acuzați că au bătut până la moarte un tânăr care se drogase. Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a murit la...
Scandal monstru în Satul de Vacanță din Constanța. Un bărbat a fost bătut de un individ pe care nu-l cunoștea
Scandal monstru în Satul de Vacanță din Constanța. Un bărbat a fost bătut de un individ pe care nu-l cunoștea
Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă după ce un bărbat a fost agresat de un altul în Satul de Vacanţă. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au...
#bataie, #club, #Craiova, #penitenciar Craiova, #Ahmed Bacriz , #eveniment