Un manager de spital și un regizor de la Nottara, membri PSD, s-au luat la bătaie într-un bar: ”Să se lase de acest sport”

Luni, 06 Februarie 2023, ora 12:37
9856 citiri
Un manager de spital și un regizor de la Nottara, membri PSD, s-au luat la bătaie într-un bar: ”Să se lase de acest sport”
Membrii PSD s-au luat la bătaie într-un bar FOTO Unsplash

Managerul Spitalului Municipal Huși și un regizlor de la Teatrul Nottara, ambii consilieri PSD, s-au luat la bătaie într-un bar după ce au consumat alcool.

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, amenință acum că îi exclude din partid și le recomandă ”să se lase de acest sport”, potrivit Digi24.

Consilierul judeţean PSD Bogdan Popa, manager al Spitalului municipal "Dimitrie Castroian" din Huşi și consilierul local Claudiu Romila, regizor la Teatrul Nottara din Bucureşti s-au oprit într-un bar din Huși după evenimentele dedicate zilei de 24 ianuarie. Managerul spitalului a fost cel care a sunat la 112 pentru a reclama că este agresat. Ulterior, acesta a declarat că a sunat la poliție doar pentru a-l liniști pe colegul său și că a fost vorba doar de o ceartă.

Dumitru Buzatu le-a transmis că ar putea fi sancţionaţi inclusiv cu excluderea din PSD.

"Eu aşa am recomandat, să discute cu dânşii şi să facă tot ce e posibil ca asemenea conduite să nu mai apară în public, să nu mai existe nici în privat şi dacă persoanele respective nu vor înţelege aceste sugestii, nu vor înţelege această analiză a comportamentului lor, atunci e clar că singura măsură care va avea impact doar asupra partidului, vor trebui să fie eliminaţi din corpul membrilor PSD”, a precizat Bumitru Buzatu.

Liderul PSD i-a ironizat pe protagoniştii scandalului, afirmând că este sigur că nu "dezbăteau bugetul" când s-au luat la bătaie.

"Presupun că nu s-au bătut în calitate de consilieri, că dezbăteau bugetul în locaţia în care erau şi nu cădeau de acord asupra prevederilor bugetare. Eu cred că aveau o altă ocupaţie acolo. (...) Ce să mai înţeleagă oamenii dacă îi văd pe cei pe care i-au învestit cu încredere că ăia fac mai rău decât restul comunităţii sau câteodată decât elementele mai dificil de integrat în societate. Eu le-am recomandat tuturor să încerce să nu mai practice sportul acesta, pentru că este un sport foarte complicat şi care creează dependenţă şi care creează probleme pentru viaţă, care creează probleme şi celor care socialmente sunt în legătură cu dânşii şi poate că şi organizaţiei din care fac parte, având în vedere calitatea acestora", a menţionat preşedintele PSD Vaslui.

Citește și:
Bătaie golănească la mall: 15 bărbați și-au împărțit pumni, picioare și scaune aruncate în cap VIDEO
Bătaie golănească la mall: 15 bărbați și-au împărțit pumni, picioare și scaune aruncate în cap VIDEO
Principalul mall din Botoșani a fost scena unei bătăi, miercuri, 22 martie, în care au fost implicați în jur de 15 bărbați, ce au început să se lovească cu pumnii și picioarele....
Bătaie într-un mall din Ploiești. Momentul în care oamenii își împart din senin pumni și palme VIDEO
Bătaie într-un mall din Ploiești. Momentul în care oamenii își împart din senin pumni și palme VIDEO
Un grup format din tineri, atât fete, cât și băieți, s-a luat la bătaie în zona restaurantelor dintr-un mall din Ploiești, sâmbătă seara, 18 martie. Trei tineri au fost reținuți pentru...
#bataie, #Bar, #PSD , #stiri politice
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Buzatu din Vaslui ii ameninta pe cei doi batausi de la PSD :)))))