Îți dorești o baie cu un aspect ultramodern? Vezi cum alegi inspirat bateriile de baie!

Advertorial
Joi, 07 Aprilie 2022, ora 18:39
4079 citiri
Îți dorești o baie cu un aspect ultramodern? Vezi cum alegi inspirat bateriile de baie!
FOTO: diseno.ro

Baia este o încăpere importanta în fiecare locuinţă. În această cameră îşi încep şi termină ziua majoritatea oamenilor. Primul lucru pe care cei mai mulți îl fac după ce se trezesc fiind spălatul pe dinţi şi pe față dimineaţa şi apoi, totul se termină într-o manieră asemănătoare seara.

Tocmai pentru că este o încăpere atât de importantă, baia trebuie să fie dotată cu toate ustensilele de care este nevoie pentru ca o persoană să se simtă bine și să beneficieze de confortul rutinei zilnice. Un astfel de obiect este bateria de baie, esenţială în orice fel de locuinţă. Cum poate fi achiziționată corect? Piața de specialitate oferă o gamă largă de produse pentru această categorie, cu preţuri accesibile pentru orice tip de venit.

Informații pe care trebuie să le cunoști înainte de a cumpăra o baterie de baie

Toată lumea se uită, mai întâi de toate, la garanţia unui produs. Cu cât durata ei este mai lungă, cu atât produsul este mai sigur și, de cele mai multe ori, are o calitate mai bună. De obicei, pentru ca un produs să fie de încredere, este necesar să aibă o garanţie de 3 sau 5 ani.

Pe de altă parte, există două aspecte ce trebuie luate în calcul înainte ca un cumpărător să achiziţioneze o baterie de baie: caracterul practic şi cel estetic. O baterie de baie trebuie să arate bine şi să se potrivească cu celelalte obiecte din baie. Pentru ca nivelul de zgomot să se afle între limitele normale este necesară prezenţa unor atenuatoare de zgomot.

Greutatea bateriei este un alt indicator al calităţii, astfel că o baterie de baie grea este rezistentă, aşa că nu se va sparge cu uşurinţă dacă presiunea apei este mare şi va putea fi utilizată pentru o perioadă lungă de timp.

Nu în ultimul rând, materialul din care sunt confecţionate este unul important, astfel ca bateriile de baie realizate din alamă sanitară sunt cele mai bune.

Ce fel de baterii de baie poţi găsi pe piaţa de profil?

Modalitatea prin care apa este pornită sau oprită diferă de la un model la altul, aşa că trebuie luat în calcul designul bateriei de baie. Varianta cea mai des întâlnită este cea care este prevăzută cu o manetă, iar măsura în care este ridicată reglează debitul de apă. Temperatura apei este reglată prin rotirea manetei în jurul propriei axe.

În ultimii ani au apărut tot felul de inovaţii, aşa se explică de ce, în prezent, oricine poate cumpăra o baterie de baie cu senzor de prezenţa sau mişcare. În momentul în care senzorul detectează mişcarea mâinilor va fi declanşată curgerea apei.

Mai există o variantă mai des întâlnită decât cea a bateriilor cu senzor şi anume cea a bateriilor cu buton de oprire automată şi implică existenţa unei manete separate care reglează temperatura apei. Deoarece modelul permite evitarea consumului exagerat de apă, el este foarte des întâlnit în toalete publice din mall-uri şi alte locuri similare.

Prin urmare, persoanele care îşi doresc să-şi înlocuiască bateria de baie actuală cu una nouă, cu un design modern şi de o calitate înaltă trebuie să cerceteze piaţă şi să vadă ce i s-ar potrivi cel mai bine intereselor şi preferinţelor sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#baterie baie, #baterie, #amenajare baie , #decoratiuni interioare