Guardiola isi lauda echipa

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 12:48
1563 citiri
Guardiola isi lauda echipa

Pep Guardiola a fost protagonistul ultimului numar al revistei oficiale a clubului Bayern Munchen. Cu ocazia implinirii a 100 de zile pe banca germanilor, tehnicianul catalan a acordat un interviu publicatiei bavareze, aratandu-se foarte multumit de nivelul de joc la care a ajuns formatia atat in Bundesliga, cat si in Liga Campionilor.

"Mie, personal, nu mi se pare atat de important sa fiu lider in octombrie, chiar daca, logic, este frumos sa fii pe primul loc. In acest moment este important sa ne gasim stilul de joc. Ne aflam la mijlocul unui proces iar dupa evolutiile contra celor de la Manchester City si Leverkusen pot sa spun ca am atins un nivel bun, pe care speram sa-l mentinem in perioada care urmeaza", a explicat antrenorul bavarezilor.

In plus, Guardiola a semnalat ca este satisfacut ca jucatorii au acceptat filosofia sa de joc.

"Sincer, m-a surprins putin cat de repede au prins ideiile mele. Am crezut ca vom avea nevoie de mai mult timp, dar nivelul la care s-a ajuns este deja foarte inalt. Normal, nu in toate meciurile sau tot timpul, nivelul va fi la fel, dar ca o prima concluzie pentru aceasta perioada, pot sa spun ca sunt multumit, cu ceea ce am aratat pe terenul de joc.

Sunt convins ca vom si mai buni cand toti jucatorii vor fi recuperati. Dar vom lupta pana la sfarsitul sezonului pentru toate trofeele, daca fiecare jucator din acest lot magnific, accepta deciziile mele.

Sunt un mare prieten al jucatorilor mei, daca accepta ce le spun. Daca respecta deciziile mele, atunci ii ajut, dar cine nu vrea sa inteleaga, va ramane mai mult pe banca de rezerve. Le spun mereu ca avem nevoie de fiecare jucator. Si sunt foarte multumit cand toti sunt disponibili. Este clar ca am jucat foarte bine in ultimul timp. Dar avand in fata un sezon intreg, nu cred ca este bine ca Franck Ribery sau Philipp Lahm sa joace 90 de minute tot la trei zile. Cu cat voi avea mai multi jucatori disponibili, cu atat voi putea sa-i rotesc mai mult", a mentionat Guardiola.

Pep Guardiola a preluat-o pe Bayern Munchen in vara.

#Guardiola Bayern Munchen, #Guardiola interviu Munchen , #Bundesliga