Reus, marul discordiei intre Dortmund si Bayern

Vineri, 08 August 2014, ora 15:51
1640 citiri
Reus, marul discordiei intre Dortmund si Bayern
Foto: Daily Star

Marco Reus, ales de doua ori cel mai bun fotbalist din Bundesliga, a devenit "marul discordiei" intre oficialii de la actuala sa echipa, Borussia Dortmund, si cei de la Bayern Munchen.

Mijlocasul german in varsta de 25 de ani are contract cu Dortmund pana in 2017, avand o clauza de reziliere portivit clubului de 35 de milioane de euro, dar directorul general al clubului Bayern Munchen, Karl Heinz Rummenigge, a produs rumoare declarand pentru cei de la Bild ca "Reus este jucatorul lui Dortmund si are o clauza de reziliere undeva la 25 de milioane de euro".

Declaratiile lui Rummennigge au iritat conducerea gruparii rivale. Directorul sportiv Michael Zorc a sarit ca ars: "Rummenigge ar trebui sa-si tina gura. Intodeauna am cautat sa fim discreti, pe tema contractelor, iar Reus este un jucator cheie, un superfotbalist si un model de urmat. De aceea facem tot ce este posibil sa ramana la Dortmund".

In plus, Hans-Joachim Watzke, directorul clubului din Dortmund, l-a acuzat pe oficialul bavarez ca cauta sa provoace tensiuni.

"Borussia Dortmund a luat la cunostinta cu destula indignare ca Karl Heiz Rummenigge discuta in presa probleme interne de la BVB la fiecare trei zile. Suntem siguri ca toti cei interesati in fotbal, cunosc intentiile din spatele acestor declaratii. Rummenigge cauta ca relatiile intre Dortmund si suporteri sa fie mai tensionate", a spus Watzke.

Rivalitatea dintre Bayern si Dormund in afara terenului s-a ascutit dupa ce anul trecut Mario Gotze a fost transferat la bavarezi inaintea semifinalei din Liga Campionilor, iar in acest an Robert Lewandovski a fost luat gratis.

#scandal Dortmund Bayern clauza Reus , #Bundesliga