Bayern Munchen a inceput sezonul cu o victorie dramatica (Video)

Sambata, 21 August 2010, ora 11:37
907 citiri
Bayern Munchen a inceput sezonul cu o victorie dramatica (Video)

Bayern Munchen a debutat in aceasta editie a Bundesligii cu un succes la limita, scor 2-1, in fata campioanei din 2009, Vfl Wolfsburg. Golul decisiv a fost marcat in ultimele secunde ale confruntarii de mijlocasul Bastian Schweinsteiger.

Debutul campionatului din Germania a adus fata in fata ultimele doua campioane. Avand in garnitura de start cinci jucatori care au evoluat in finala Campionatului Mondial din Africa de Sud, gazdele au preluat repede controlul partidei si au deschis tabela in minutul 9.

Thomas Muller a demonstrat din nou de ce este considerat marea speranta a fotbalului german si a marcat un gol superb la capatul unei actiuni colective de mare efect.

Gigantul Edin Dzeko (1,92 metri) a adus egalarea in minutul 55 pentru Wolfsburg cu o lovitura de cap. Salvarea pentru Bayern Munchen a venit de la Bastian Schweinsteiger, care a impins mingea in poarta adversa in ultimele secvente ale meciului si a declansat isteria pe Allian Arena.

Partida a constituit totodata si debutul pe banca tehnica a lui Wolfsburg a englezului Steven McLaren, tehnicianul care conduce pe Middlesbrough in tragicul duel pentru stelisti din semifinalele Cupei UEFA din 2006.

Vedeti mai jos golurile din meciul Bayern-Wolfsburg:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine e antrenorul uriaș care ar urma să o preia pe Bayern München
Cine e antrenorul uriaș care ar urma să o preia pe Bayern München
Zinedine Zidane este foarte aproape de a semna cu Bayern München pentru a prelua banca tehnică a echipei începând din această vară, scrie vineri DPA, care citează ziarul spaniol Mundo...
Bayern Munchen va face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley, a afirmat Tuchel
Bayern Munchen va face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley, a afirmat Tuchel
Bayern Munchen "va face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley", a declarat antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, după calificarea formaţiei bavareze în semifinalele Ligii...
#Bayern Munchen, #VfL Wolfsburg , #stiri Bayern Munchen