Contra, omul meciului dintre Getafe si Bayern

Vineri, 04 Aprilie 2008, ora 11:20
1985 citiri
Contra, omul meciului dintre Getafe si Bayern

Fundasul roman al echipei spaniole Getafe, Cosmin Contra, a fost desemnat omul meciului de cotidianul AS, pentru jocul sau din mansa tur a sferturilor de finala ale Cupei UEFA disputata in compania celor de la Bayern Munchen.

Jucatorul a reusit sa inscrie joi seara in poarta veteranului Oliver Kahn, aducand-i astfel echipei sale un punct important.

"Contra a jucat doar 12 minute, dar a marcat un gol istoric, de o frumusete extraordinara. Asa a facut dreptate pentru Getafe", scrie AS.

"A fost un gol pe care l-am vrut cu totii. Am incercat sa marcam pentru a avea sanse pe terenul nostru, in retur. Puteam obtine chiar victoria. A fost un meci dificil pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe din Europa. Am suferit in prima jumatate de ora, dar am stiut cum sa trecem peste. In restul meciului am jucat bine si ne-am creat ocazii", a declarat Contra la sfarsitul partidei.

Evolutia fundasului nu a fost trecuta cu vederea nici de adversari.

"Contra este de clasa mondiala. A fost un gol perfect. Sunt convins ca la aceasta ora mai multi atacanti sunt invidiosi pe reusita lui", a declarat fostul atacant al lui Bayern, Roy Makaay.

Cotidianul german Bild i-a criticat la sange pe cei de la Bayern dar in schimb au apreciat golul marcat de roman.

"Bayern, sunteti niste tampiti", este titlul articolului, care continua astfel: "De trei ori consecutiv nu reusesc cei de la Bayern sa scoate mingea din propriul careu, iar romanul Cosmin Contra lobeaza elegant mingea pe sub bara pentru un 1-1 deloc nemeritat", a scris sursa citata.

Partida dintre Bayern Munchen si Getafe s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1 iar returul se va juca pe 10 aprilie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Bayern se califică în semifinale după victoria grea cu Arsenal
Bayern se califică în semifinale după victoria grea cu Arsenal
Bayern Munchen a învins-o pe Arsenal și s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League. Meciul tur de la Londra s-a terminat cu scorul de 2-2 iar bavarezii s-au impus în retur, scor 1-0....
Cine e fostul rapidist care a învins liderul campionatului din Israel
Cine e fostul rapidist care a învins liderul campionatului din Israel
Fotbalistul român Antonio Sefer a marcat golul prin care Hapoel Beer Sheva a învins-o pe Maccabi Tel Aviv cu scorul de 1-0, luni, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 29-a a...
#contra, #getafe, #Bayern, #omul, #meciului, #gol , #stiri Bayern Munchen