Infrangere dramatica pentru Bayern Munchen

Sambata, 07 Decembrie 2019, ora 21:00
5745 citiri
Infrangere dramatica pentru Bayern Munchen
Foto: Instagram/Bayern Munchen

Borussia Monchengladbach se mentine lider in Bundesliga dupa ce a invins-o acasa cu 2-1 pe Bayern Munchen, cu un penalty inscris in prelungiri, sambata, in etapa a 14-a.

Bayern, castigatoarea ultimelor sapte editii ale campionatului, a controlat autoritar prima repriza si a deschis scorul in debutul actului secund, in minutul 49, prin Ivan Perisic. Ramy Bensebaini a egalat in minutul 60 si tot el a adus victoria gazdelor in minutul 90+2, transformand un penalty provocat de Javi Martinez, care a vazut al doilea cartonas galben la acea faza.

Gladbach se mentine lider, cu 31 de puncte, sapte mai multe decat are Bayern, ce ocupa doar locul 6 dupa ce a suferit a doua infrangere consecutiva. Daca meciul dintre aceste echipe s-ar fi terminat la egalitate, lider ar fi fost RB Leipzig, ce are 30 de puncte dupa victoria de sambata, 3-1 acasa cu Hoffenheim.

Pe locurile urmatoare sunt Borussia Dortmund, 26 de puncte, Schalke, 25 de puncte (13 jocuri), Freiburg, 25 de puncte.

b

sambata

Borussia Monchengladbach - Bayern Munchen 2-1

Au marcat: Bensebaini (60, 90+1 - penalty), respectiv Perisic (49)

Cartonas rosu: Javi Martinez (Bayern, 90+1)

Augsburg - Mainz 2-1

Au marcat: Richer (41), Niederlechner (65 - penalty), respectiv Oztunali (15)

Borussia Dortmund - Fortuna Dusseldorf 5-0

Au marcat: Reus (42, 69), Hazard (58), Sancho (63, 74)

Freiburg - Wolfsburg 1-0

A marcat: Schmid (85)

RB Leipzig - Hoffenheim 3-1

Au marcat: Werner (11, 52 - penalty), Sabitzer (83), respectiv Bicakcic (89)

vineri

Eintracht Frankfurt - Hertha Berlin 2-2

Au marcat: Hinteregger (65), Rode (86), respectiv Lukebakio (30), Grujic (63)

Sambata mai are loc meciul Bayer Leverkusen - Schalke, iar duminica sunt programate intalnirile Union Berlin - FC Koln si Werder Bremen - Paderborn.

Mainz, la care Alexandru Maxim nu a jucat sambata, este pe locul 13, cu 15 puncte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Bayern Munchen Mgladbach , #stiri Bayern Munchen