Rummenigge: La palatul lui Becali, m-am simtit ca la Hollywood

Joi, 18 Septembrie 2008, ora 14:46

   

Rummenigge: La palatul lui Becali, m-am simtit ca la Hollywood
Presedintele clubului Bayern Munchen, Karl Heinz Rummenigge, a avut numai cuvinte de lauda despre modul in care a fost primit de Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru.

"Dineul oficial a avut loc la palatul lui Becali. Patronul echipei Steaua are un palat foarte frumos, m-a impresionat. Becali a facut un show cum rar am vazut in viata mea. La un moment dat, a navalit o armata de vreo 50 de jurnalisti in incapere si au inceput sa ne faca poze si sa filmeze. M-am simtit ca la Hollywood",a spus Rummenigge.

Karl Heinz Rummenigge a fost prezent la dineul oficial dinainte de meciul Steaua - Bayern, meci incheiat cu victoria nemtilor, scor 1-0, gratie golului marcat de fundasul van Buyen, in minutul 15.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3249 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Duncan
rank 5
Nici macar nu e finutz
In mishtoul pe care il face :-)
vasile2
rank 1
A facuto poate cu un umor finutz,,,,,,,dar de impresionat la impresionat,,,,,,
si opulentza si scenariul si efortul lui Becali pt.o oarecare sinceritate de gazda (vis a vis de megalomanie),,,,la un moment dat apreciezi chind cineva face un efort sa te simti bine ca gazda,,,,,e greu sa diseci fenomenul,,,la urma urmei toate gazdele o fac si pt.show,,,totusi in toate astea e o farima de sinceritate,ca musafiri sa se simpta bine,,,,,,,,,si cu alte cuvinte romanasii imita totul din america sau occident ,,,de ce nar imita si Holywoodul,,,,,,,,,,,,,,,,hahahaha
v-t
rank 1
gazda
Becali a fost gazda, iar neamtzul ... oaspete!
Nu confunda termenii!
vasile2
rank 1
asai trebuia sa pun gazda inainte de a te simti bine,,,,,,,
am scris de gazda ca efortul depus,,,,,,,,
München
rank 1
Vasile ...
Vila ca becali are fiecare Jucator din Bundesliga. Crezi ca in Germania Populatia are nivelul vostru ? te inseili Puiule. Totul era un gest de om Cultivat !
vasile2
rank 1
Mai Munchen eu scriu din America,,,,,,,si nu ma impresioneaza vilele din europa a fotbalistilor din liga,,,,,,
am vazut si alte vile in America,,,,,,vorbeam totusi de primirea lui becali calda chiar daca a fost am scris cu mult iz de grandomanie romaneasca ,,,,,,,,,,,mie mia placut atentia lui becali ,,era si un gest prietenos,,,,,la urma urmei.,,,,
München
rank 1
Vasile
Ai vazut si ai privit dar numai din afara ! Cumparat-t o Umrela sa nu te Ploua.....!
München
rank 1
E clar...
Cine cunoaste un pic din FOTBAL, ar trebui sa inteleaga, dupa toate aceste demersuri al lui Becali, Bayern nu a mai facut decat sa mentina acest scor minim. Astfel a asigurat o diferenta de Goluri incassate la minim in favoarea lui Steaua !!! De asta Bayern nu a mai facut mai mult, de si putea si ai statea in putere ! Daca Steaua ar fi ajuns la egalizare era fatala, Bayern arata atuncea ceea ce sunt in stare. Asta era fatala pentru Echipa lui Becali.!
vasile2
rank 1
poate ca nu mai aratau dupa egalare nimic,,,,,,,,,,,
de unde stii tu ca nu erau multumiti si cu egal,,,,,ma inerveaza sigurantza ta la un joc imprevizibil cu atitia actori ,e asemanator ca la ruleta,,,,impredictibil totul e posibil,,,ce zici daca Steaua leo trage din noroc la Munchen si ii elimina ????????
München
rank 1
Draga Vasile
Daca te Inerveaza "Spazura-te si cu asta Basta".! Fotbalul din Romania si suporterii lor, mai trebuie bagati in Cuptor la Re Coacere, nu sunteti destul de Copti. Dar apreciez Echipa Steaua a dat tot ce a Putut!!
vasile2
rank 1
Mai Munchen ma inervat prostia ta,,,,si nu potentza stelei,,,,,,,,,,,
puteai sa te exprimi altfel,,dechit,,,"ca daca marca steaua nemtii reveneau",,,dar nu ca nemtii nau mai marcat si au incetinit motoarele,,,,,cred ca 'ATITA AU PUTUT SI NEMTII',,,,,,,,ar fi vruta mai multe goluri,,,,,,au avut noroc de data asta,,,,,,
DD-BY
rank 1
Vasilca,1+1=2
Ai dreptate.Steaua a jucat cu echipa de pitici(doi la metru)si...apierdut.La München,piticii vor deveni si mai pitici iar Becali si mai cioban cä,asa-i in fotbal sau futbol.Care e problema ta?
vasile2
rank 1
ai dreptate ,,,,,,dar ma suparat sigurantza,,,,,,intro lume nesigura,,,,,,,,
ca filozofie,,,a fost putina rautate din partea lui Munchen,,,,,,nu tin cu fotbaliatorii din romanica care sunt *** si inculti pe bani multi,,,antrnori de trei bani si conducatori de cluburi ,,,,,,dar ma opresc,,,,,
vasile2
rank 1
pt DB-,,,aici gresesti 1+1=2,,,,,,,chiteodata fac si 1+1=3,,,,,
sau 2+2=5,,,,,,,iti recomand sa citesti din Psychoanalysa lui Jacques Lacan,,,,,,,,,dar cred ca am ajuns cam departe,,,,,,,,,
spaima vaqarilor
rank 1
si unde faci tu bai vasalie "psihoanaliza", la oglinda?
la vacci sau poate la vacari?
vilele alea ce l-ai vazut tu, erau ca-zi-no-uri...
si acum oricum nu mai sunt... ca "a venit iku si le-a luat"...
dar nu fii trist ai sa ai si tu un job la batut cuie in urmatoarele cotete...
München
rank 1
Ai dreptate
Sunt NEAMT sunt AROGANT si MANDRU, im-i Iubesc Tara si Bavaria mea!!! Nu ca tine Emigrant Nenorocit la Americani ca Sluga la doi Stapani. Ai ITELES PROSTANACULE ???!!!
BULIBASA
rank 1
Stiam ca tiganii au palate.
Ce mai este Becali? Tigan sau cioban.Arata mai mult a tigan la a treia generatie.Varul lui arata mai a tigan(ala care a fost pe la Dinamo).
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor