BCR a redus dobanzile la creditele in euro cu garantii

Luni, 28 Iunie 2010, ora 17:04
2882 citiri
BCR a redus dobanzile la creditele in euro cu garantii
Foto: Arhiva

BCR taie cu pana la 1,25% a dobanzile la creditele garantate in euro pentru clientii care au un cont de salariu la BCR si sunt la zi cu ratele la credite.

Astfel, creditele pentru investitii imobiliare au o dobanda de Euribor 6 luni + 5.25% pentru clientii cu istoric BCR si Euribor 6 luni + 5.75% pentru clientii fara istoric, se arata intr-un comunicat al Bancii Comerciale Romane.

In acelasi timp creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca (Maxicredit BCR) au o dobanda de Euribor 6 luni + 5.75% pentru clientii cu istoric BCR, respectiv Euribor 6 luni + 6.25% pentru clientii fara istoric.

In acelasi timp, BCR anunta introducerea unui nou produs cu dobanda fixa in primii cinci ani, urmata de dobanda variabila.

Clientii sunt protejati pe o perioada de cinci ani de fluctuatiile dobanzii de referinta Euribor iar stabilitatea ratelor de credit este asigurata, mai ales avand in vedere evolutia ascendenta a indicilor de referinta Euribor din ultima perioada.

Strategia BCR este majorarea volumului de credite garantate acordate si mentinerea pozitiei de lider pe sectorul de creditare a persoanelor fizice si a companiilor. BCR este deja lider in cadrul programului Prima Casa unde, conform aceleiasi strategii, a redus marja de dobanda pentru clientii cu istoric BCR la inceputul lunii iunie pana la Euribor 3 luni + 3.75%.

BCR, membra a grupului Erste, este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 16.4 miliarde de euro.

A.T.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#BCR dobanzi credite euro, #BCR credite euro garantii , #credite
Comentarii
Poza SpiritCivic
SpiritCivic
rank 5
SI BCR este protejata pe o perioada de cinci ani de fluctuatiile dobanzii de referinta Euribor iar stabilitatea ratelor de credit este asigurata ! NU-I ASA ? Probabil ca se asteapta ca dobanzile sa scada si mai mult in urmatorii 5 ani, nu?