BCR ofera de luni credite de nevoi personale cu asigurare de somaj

Luni, 14 Septembrie 2009, ora 14:29
2711 citiri
BCR ofera de luni credite de nevoi personale cu asigurare de somaj

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera, de luni, persoanelor care contracteaza un credit de nevoi personale posibilitatea de a incheia si o asigurare care acopera, printre altele, riscul de pierdere involuntara a locului de munca, a anuntat luni banca.

Aceasta asigurare complexa este oferita de BCR Asigurari de Viata si este disponibila prin intermediul agentiilor BCR, alaturi de creditul de nevoi personale fara garantii, Divers BCR, se arata in comunicat.

Polita de asigurare mai acopera riscuri precum invaliditatea totala si permanenta si incapacitate temporara de munca.

Asigurarea complexa este oferita clientului in momentul semnarii contractului de credit, iar indemnizatia de asigurare este platita de BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.

In cazul producerii evenimentului, asigurarea acopera soldul total al creditului la data aparitiei evenimentului, in caz de invaliditate totala si permanenta, se mai arata in comunicat.

Pentru incapacitate temporara de munca, se acorda valoarea a sase "Totaluri lunare" de plata pe eveniment si nu poate depasi valoarea a 24 "Totaluri lunare" de plata pe intreaga durata a asigurarii.

Pentru pierderea involuntara a locului de munca, asigurarea acopera valoarea a noua "Totaluri lunare" de plata pe eveniment si nu poate depasi valoarea a 24 "Totaluri lunare" de plata pe intreaga durata a asigurarii, potrivit bancii.

Suma asigurata in cazul invaliditatii totale si permanente, a incapacitatii temporare de munca si a pierderii involuntare a locului de munca reprezinta valoarea creditului oferita clientului, mentionata in contractul de credit, se mai arata in comunicat.

Asigurarea complexa nu exclude asigurarea de deces pentru creditat, care este, in continuare, oferita gratuit.

BCR, membra a grupului Erste, emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are o retea nationala de peste 1.900 de bancomate (ATM) si peste 15.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu cardul (POS).

BCR gestioneaza active de peste 17,1 miliarde euro si are, in prezent, o retea de 656 de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 50 de centre de afaceri dedicate IMM-urilor si companiilor mari.

Citeste si:
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că 80 la sută dintre pensionarii români au o pensie de până în 2.000 de lei şi că pensia minimă va ajunge de la 1 ianuarie 2022 la 1.000 de...
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Streinu-Cercel, despre noua variantă de coronavirus: ”Românii se comportă ca şi cum şi-ar dori să se infecteze”
Președintele Comisiei pentru Sănătate din Senat, Adrian Streinu-Cercel, a făcut duminică, 5 decembrie, un apel la populație să respecte măsurile de bază pentru a preveni răspândirea...