Ziare.com

BCR renegociaza contracte de credit cu 20.000 de clienti

Luni, 11 Mai 2009, ora 23:27

   

BCR renegociaza contracte de credit cu 20.000 de clienti
Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat, luni, ca in prezent renegociaza contractele de credit cu 20.000i de clienti care nu isi mai pot achita datoriile.

Potrivit reprezentantilor BCR, vor fi modificate perioada de gratie sau durata imprumuturilor, informeaza Realitatea Tv.

Multi dintre cei 20.000 de clienti au ajuns in aceasta situatie din cauza cresterii cursului valutar sau din cauza pierderii locului de munca.

Majoritatea creditelor restructurate, 15.000, sunt imprumuturi de consum, luate fara garantii, in timp ce restul de 5.000 sunt credite ipotecare pe care oamenii nu le mai pot plati.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Cele mai recente informatii ale BNR arata ca, in martie, din cei peste un milion de romani care au luat credite, 175.000 inregistrau restante caror valoare se apropie de 5 miliarde de lei si reprezinta 2% din totalul creditelor acordate.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2245 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Credite de consum.

Viata pe datorie!.Oameni care iau lucrurile exact pe dos.Intai consuma si apoi produc.Plata,va rog!.
Acum "renegociaza".Lungesc boala.In timp vor plati mult mai mult.

 

Moralist

insa extrem de ***...Probabil ca esti unul dintre cei care fie au primit un apartament pe vremea comunistilor, fie i-au lasat parintii unul, si acum vii sa explici cu superioritate ca "viata pe datorie" e ceva de blamat si pentru care trebuie platit cu virf si indesat...Creditul este o institutie normala, ***, pentru ca e foarte probabil sa nu ai toata suma cash pentru un apartament sau o masina...Poti sa condamni excesele, da, dar nu extinzind la toti cei care si-au facut un credit.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor