BCR nu va lucra cu publicul de Sarbatori

Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 11:45
2671 citiri
BCR nu va lucra cu publicul de Sarbatori

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca in zilele de 25, 26 si 27 decembrie si respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010 unitatile sale nu vor lucra cu publicul.

Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in aceste zile, anunta un comunicat al BCR, remis Ziare.com.

Totodata, in zilele de 24 si 31 decembrie, BCR va avea program redus de lucru cu publicul, avand activitate doar intre orele 09.00 - 13.00. Unitatile BCR vor avea program normal de lucru cu publicul in zilele de 28, 29 si 30 decembrie.

"BCR le recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze pana la finele anului, functie de programul bancii", a declarat Mircea Augustin Balan, seful Departamentului Administrarea Retelei din cadrul BCR.

De asemenea, banca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienti. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incat clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare.

Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24. Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR va fi disponibil conform programului normal de functionare: Alo 24 Banking BCR in fiecare zi intre 08.00 si 22.00, iar Click 24 Banking BCR 24 din 24 de ore, clientii beneficiind, de asemenea, si de suport tehnic disponibil non stop.

Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare pe parcursul intregii perioade de Sarbatori. Easy 24 Banking BCR este o zona amenajata in cadrul anumitor unitati BCR, 100% automatizata, dotata cu echipamente ce permit efectuarea de operatiuni bancare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#program publicul BCR, #BCR Sarbatori, #program BCR , #stiri BCR