Dominic Bruynseels este noul presedinte al BCR

Marti, 01 Iulie 2008, ora 14:33
2315 citiri
Dominic Bruynseels este noul presedinte al BCR

Dominic Bruynseels, fost director in cadrul Barclays Bank, a preluat oficial functia de presedinte executiv al Bancii Comerciale Romane (BCR), inlocuindu-l pe Manfred Wimmer.

Noul presedinte s-a alaturat echipei BCR pe 1 mai 2008, data incepand cu care a detinut functia de consilier al Comitetului Executiv al BCR.

Inainte sa vina in Romania, Bruynseels a ocupat functia de Senior Executive Director al diviziei Barclays de Retail si Corporate Banking Global in Piete Emergente.

Bruynseels are 48 de ani, este licentiat in Istorie Medievala al Universitatii Durham si a absolvit un program MBA la Universitatea Henley.

Printre obiectivele noului presedinte se afla si extinderea retelei cu 120 de sucursale noi, astfel incat la sfarsitul lui 2008 aceasta sa numere 700 de unitati.

"BCR isi doreste sa ramana cea mai importanta banca de pe piata si are nevoie de cei mai buni oameni de pe piata. Rolul meu aici este sa ma asigur ca ceea ce facem este sustenabil. Spre sfarsitul anului vom vorbi si despre dezvoltarea strategica a BCR", a declarat Dominic Bruynseels.

Fostul presedinte executiv, Manfred Wimmer, se va intoarce la sediul central al Erste Bank in a doua jumatate a lui 2008, pentru a prelua o pozitie executiva in cadrul Grupului.

Wimmer a fost numit presedinte interimar al bancii la 1 decembrie 2007, in locul lui Nicolae Danila, care a detinut aceasta functie timp de sapte ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#presedinte, #BCR, #CEO, #Dominic, #Bruynseels , #stiri BCR