Ziare.com

Unitatile BCR, inchise de Rusalii

Miercuri, 19 Mai 2010, ora 12:47

   

Unitatile BCR, inchise de Rusalii
Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca unitatile teritoriale retail inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri, centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de duminica, 23 mai si luni, 24 mai 2010.

Banca le recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada, in functie de programul bancii.

"BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incat clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare.

Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24", se arata intr-un comunicat al bancii, remis Ziare.com.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Totusi, clientii BCR vor avea acces la conturi si vor putea sa efectueze operatiuni bancare telefonic, prin Alo 24 Banking BCR disponibil zilnic, intre orele 8.00 si 22.00 prin apelarea InfoBCR si prin internet - Click 24 Banking BCR accesibil 24/7 prin portalul BCR.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1130 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor