Becali: Criza loveste doar in saraci, nu si in noi, astia bogati!

Joi, 09 Octombrie 2008, ora 11:00
3855 citiri
Becali: Criza loveste doar in saraci, nu si in noi, astia bogati!

Obisnuit sa iasa invingator din orice batalie, pentru ca este un razboinic, dupa cum singur sustine, Gigi Becali s-a proclamat castigator si in lupta cu criza financiara de la nivel mondial.

Pentru prosperul om de afaceri, iuresul starnit de actuala criza globala este doar o simpla ploaie. Anticipand ca vor veni vremuri grele, Gigi Becali, ca un om intelept, si-a pus la adapost averea, construidu-si vara sanie si iarna car.

Cu toate ca, la nivel mondial, mai multe companii importante au dat sau se afla in pragul falimentului, iar cei mai prosperi oameni de afaceri deplang soarta afacerilor pe care le intreprind, Gigi Becali sustine ca de pe urma acestei crize au de suferit doar saracii.

"Pe noi, astia bogati, n-are cum sa ne afecteze criza, dar oamenii saraci o simt cand se duc la piata! Pe mine nu m-a afectat criza asta pentru ca mi-am facut manta de ploaie, iar acum, pe timp de ploaie, scot mantaua", sustine Becali, citat de Gandul.

Pentru orice eventualitate, patronul Stelei este pregatit sa execute si garantiile depuse de debitorii sai, in cazul in care acestia din urma nu vor putea sa-i returneze banii atunci cand el va dori.

Desi averea sa este este cladita, in mare parte, pe valori imobiliare, Becali nu se arata afectat de faptul ca pretul acestora a scazut substantial in ultima perioada, sustinand ca "nu are nicio problema sa astepte pana cand preturile vor urca din nou", mai scrie publicatia centrala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#George Becali, #criza financiara, #avere , #avere