Becali: Ii iubesc pe homosexuali, pe tigani si pe femei - nu sunt toate curve

Miercuri, 17 Octombrie 2012, ora 13:39
6380 citiri
Becali: Ii iubesc pe homosexuali, pe tigani si pe femei - nu sunt toate curve
Foto: Romania TV

Gigi Becali sustine ca iubeste femeile, homosexualii si tiganii mai mult decat contestatarii sai, care intoxica lumea pe multe milioane primite de la Uniunea Europeana.

Declaratiile au fost facute miercuri, dupa ce Avangarde a lansat pe piata un sondaj potrivit caruia Gigi Becali ar fi cotat cu 57%.

"57% fara sa fiu sub sigla USL! Daca mai am si sigla USL, am 80%. Asta pentru contestatarii mei din PNL", a comentat Becali in fata palatului sau din Modrogan.

Mai mult, el a adaugat ca vine la PNL cu o "zestre" de 1.114 consilieri, 30 de primari in toata tara, si cu 27.000 de voturi in Bucuresti obtinute de el la Primaria Capitalei, la alegerile din 10 iunie. "Aia nu voteaza nici cu Oprescu, nici cu PNL, aia voteaza cu Becali!", a sustinut el.

"Asta este zestrea cu care vin eu in USL. N-am cerut nimic, mi-au dat un loc in colegiul pe care tot eu il castig. Vorbim numai de plus", a subliniat Becali.

El a acuzat faptul ca "au inceput securisto-comunistii si intoxicatii" sa il acuze ca a atacat femeile, homosexualii si rromii.

"Iubesc femeile mai mult decat oricine dintre ei, le respect si le protejez(...) Nu am spus niciodata despre femei ca sunt curve, am spus ca cele care inseala sunt(...) Iubesc homosexualii mai mult decat ei, ca sunt oameni, dar o sa spun toata viata ca este pacat sa faci asa. Eu nu ii urasc, a discrimina insemna a face rau. Tiganii - ii iubesc mai mult decat ii iubesc ei toti. Ca fac glume, aia e altceva", a comentat Becali.

El a tinut sa ii dea replica si lui Calin Popescu Tariceanu, care declarase miercuri ca intelectualii si politicienii manipuleaza idei si principii, nu oi.

"Eu promovez idei (...) Eu, Becali, promovez ideea despre familie si despre ceea ce inseamna un om de stat, un barbat adevarat care intra la carmuirea tarii si ajuta pe omul sarac. Eu promovez idei - invataturile imparatului Hristos!", a comentat patronul Stelei, subliniind ca el promoveaza in special 2 din cele 10 porunci, si anume "sa nu minti!" si "sa nu furi!".

"Intram in politica, ne facem ministri, si dupa ce ne face tara ministri, nu le mai dam salarii la profesori (...) Dupa ce ne-a invatat tara, s-o jefuim pe tara ca ne-a invatat, sa o furam", a enumerat Becali cateva dintre ideile sale politice.

Inscrierea in PNL - un tertip juridic

Gigi Becali a revenit asupra ideii ca el ajuta PNL prin venirea lui in partid, nu invers, si a confirmat ceea ce declarase si Crin Antonescu, si anume ca se incearca o ocolire a legii electorale prin inscrierea sa formala in PNL.

"Ii ajut eu pe ei nu ei pe mine(...) Eu sunt presedinte PNG si raman presedinte PNG, eu nu ma duc in casa la ei sa dau afara pe unul si sa intru eu, eu ma duc cu daruri. Membru PNL ma fac pentru ca tehnic, juridic, nu poti altfel. E o formalitate, nu conteaza daca ei nu ma recunosc, nu am niciun fel de treaba", a declarat Becali.

In incheierea interventiei sale la RTV, Becali a atacat acele "organizatii, asociatii, fundatii de homosexuali si de politici publice care sunt platite de PDL" ca il acuza doar ca sa justifice banii, "milioanele de la UE" si ca sa "inventeze" acuzatii la adresa lui Becali, pentru ca "trebuie sa aiba activitate".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Becali homosexuali, #Becali Tariceanu oi, #Becali femei curve , #candidat PNL