Becali ii raspunde lui Bodu: E homosexual si a fost "prostul clasei"

Duminica, 21 Octombrie 2012, ora 18:23
5196 citiri
Becali ii raspunde lui Bodu: E homosexual si a fost "prostul clasei"

Gigi Becali a raspuns duminica scrisorii lui Sebastian Bodu la adresa sa, spunand ca homosexualii "fac pacat", dar europarlamentarul PDL "crede ca e bine ce face" si l-a catalogat pe acesta ca fiind "prostul clasei" in scoala generala.

"Stiti care este situatiunea? Situatiunea este in felul urmator, eu v-am spus: eu nu am nimic, eu ii iubesc pe homosexuali, daca el nu intelege asta ... eu nu am nimic cu ei, numai ca eu spun ca ei fac pacat si asta il deranjeaza. El crede ca e bine ce face, m-ati inteles? Dar eu nu am nimic cu homosexualii. Eu ii iubesc pe homosexuali. Cum sa intre in legatura cu mine, cum sa intre hom... poate el cu mine sa intre intr-o emisiune vreodata? (...)

Are ce are cu mine de pe vremea cand a fost la ANAF, cand mi-a sechestrat averea si cand mi-a spus 'Uite domn'e, ce rugaminte am, spune la jurnalisti acuma ca sunt gagicar si nu sunt homosexul'. Si am spus, am fost baiat bun si am spus ca Bodu e gagicar, nu e homosexual. Acum ce vrea sa mai zic, m-am tinut de cuvant sa zic ca e gagicar, acum ce mai vrea?", a declarat Becali la Romania Tv.

Candidatul PNL la parlamentare a adaugat ca fara sa-i aduca vreo jignire, Bodu a fost "prostul clasei" si un "mascarici" in scoala generala. "

Deci Bodu, o spun fara niciun fel de rautate, el a fost in clasa la Constanta cu sotia mea, in clasa generala. El era prostul clasei, el era ultimul in clasa, adica era un fel de mascariciul clasei, nu il baga nimeni in seama, va dau cuvantul meu de onoare, va jur, nu e niciun fel de jignire. El era prostul clasei, mascariciul clasei. El era ultimul om din clasa, era circul clasei, cum putem sa facem ceva in tara asta cu circari din acestia de 2 lei", a declarat Becali. "Bodu e aerian in PE, viseaza, el nici nu stie ce e acolo", a adaugat Becali.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu le cere bucurestenilor, intr-o scrisoare deschisa, sa nu-l voteze pe Gigi Becali la parlamentare deoarece candidatul PNL nu s-ar califica nici macar "pentru rolul de sef la o stana de oi" si are activitate "zero" in Parlamentul European.

Citeste si:
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Miniștrii cu care premierul desemnat, Dacian Cioloș, ar putea merge în Parlament. Dan Barna, ministru de Externe, Mihai Goțiu, ministrul Mediului
Conducerea USR aprobă duminică programul de guvernare şi lista membrilor Cabinetului Cioloş. Printre variantele de lucru discutate în şedinţa Biroului Naţional al partidului se numără Dan...
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Sursa: rNews