Becali ii raspunde lui Bodu: E homosexual si a fost "prostul clasei"

Duminica, 21 Octombrie 2012, ora 18:23
5205 citiri
Becali ii raspunde lui Bodu: E homosexual si a fost "prostul clasei"

Gigi Becali a raspuns duminica scrisorii lui Sebastian Bodu la adresa sa, spunand ca homosexualii "fac pacat", dar europarlamentarul PDL "crede ca e bine ce face" si l-a catalogat pe acesta ca fiind "prostul clasei" in scoala generala.

"Stiti care este situatiunea? Situatiunea este in felul urmator, eu v-am spus: eu nu am nimic, eu ii iubesc pe homosexuali, daca el nu intelege asta ... eu nu am nimic cu ei, numai ca eu spun ca ei fac pacat si asta il deranjeaza. El crede ca e bine ce face, m-ati inteles? Dar eu nu am nimic cu homosexualii. Eu ii iubesc pe homosexuali. Cum sa intre in legatura cu mine, cum sa intre hom... poate el cu mine sa intre intr-o emisiune vreodata? (...)

Are ce are cu mine de pe vremea cand a fost la ANAF, cand mi-a sechestrat averea si cand mi-a spus 'Uite domn'e, ce rugaminte am, spune la jurnalisti acuma ca sunt gagicar si nu sunt homosexul'. Si am spus, am fost baiat bun si am spus ca Bodu e gagicar, nu e homosexual. Acum ce vrea sa mai zic, m-am tinut de cuvant sa zic ca e gagicar, acum ce mai vrea?", a declarat Becali la Romania Tv.

Candidatul PNL la parlamentare a adaugat ca fara sa-i aduca vreo jignire, Bodu a fost "prostul clasei" si un "mascarici" in scoala generala. "

Deci Bodu, o spun fara niciun fel de rautate, el a fost in clasa la Constanta cu sotia mea, in clasa generala. El era prostul clasei, el era ultimul in clasa, adica era un fel de mascariciul clasei, nu il baga nimeni in seama, va dau cuvantul meu de onoare, va jur, nu e niciun fel de jignire. El era prostul clasei, mascariciul clasei. El era ultimul om din clasa, era circul clasei, cum putem sa facem ceva in tara asta cu circari din acestia de 2 lei", a declarat Becali. "Bodu e aerian in PE, viseaza, el nici nu stie ce e acolo", a adaugat Becali.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu le cere bucurestenilor, intr-o scrisoare deschisa, sa nu-l voteze pe Gigi Becali la parlamentare deoarece candidatul PNL nu s-ar califica nici macar "pentru rolul de sef la o stana de oi" si are activitate "zero" in Parlamentul European.

Citeste si:
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...
Penelistul Dan Motreanu, despre Klaus Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri
Penelistul Dan Motreanu, despre Klaus Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri
Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a declarat, sâmbătă, 4 decembrie, că şi-ar fi dorit ca preşedintele Klaus Iohannis că nu s-a implicat în numirea unor miniştri în guvernele conduse de...