Becali, noi jigniri membrilor USL - victima de azi, Mitrea, "un dobitoc si-un prost"

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 20:13
9623 citiri
Becali, noi jigniri membrilor USL - victima de azi, Mitrea, "un dobitoc si-un prost"
Foto: Arhiva

Candidatul USL Gigi Becali l-a jignit pe candidatul USL Miron Mitrea intr-o emisiune televizata, catalogandu-l "dobitoc si prost".

Gigi Becali a intrat in conflict cu Miron Mitrea in timpul unei emisiuni la Romania TV. Suparat ca a fost contrazis de Mitrea, pe procedura flagrantului, Becali a tinut sa-i aduca aminte ca are o datorie la el.

"Vezi ca si tu ai sa-mi dai 30.000 de dolari pentru 1000 de metri patrati, dar te-am lasat atunci ca aveai ancheta penala si mi-era mila de tine!", a acuzat Becali.

"Despre ce vorbesti, omule, esti nebun? Doamne, e dus cu capul asta", a negat Mitrea.

"Mai, Mitreo, nu fi obraznic! Ce, crezi ca am uitat?", nu s-a lasat Becali.

"Nu inteleg de ce esti asa nervos. S-a intamplat ceva cu tine, ai avut o zi proasta?", a incercat Mitrea sa-l linisteasca.

Insa finantatorul Stelei s-a enervat si mai tare.

"Am avut o zi proasta pentru ca esti tu dobitoc si prost", a strigat Becali. Realizatorii emisiunii au intrerupt apoi legatura cu omul de afaceri.

Nu este pentru prima data cand Gigi Becali ii jigneste pe partenerii politici din USL si chiar din PNL. Pentru ca au criticat acceptarea sa in PNL, Becali i-a atacat dur pe liberalii Calin Popescu Tariceanu, Adriana Saftoiu sau Neagu Djuvara.

Becali, atac la Tariceanu: Un barbat cu 5 neveste n-o sa fie de partea mea!

Despre fostul premier PNL, Becali a spus ca "niciodata un barbat cu cinci neveste nu va fi de partea mea". "Daca ii spuneam eu, Adriana Saftoiu se dezbraca in 30 de secunde", a afirmat omul de afaceri si despre fostul deputat PNL. Neagu Djuvara a fost catalogat si el "babaciune senila" si "sclerozat".

Europarlamentar PNL: Candidatura lui Gigi Becali din partea liberalilor - nefericita

Nici presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a scapat tirului lui Gigi Becali.

"Acum Iliescu imi dai? Nu mi-l da mie pe mosul de Iliescu, el saracul maine poimaine il cautam prin alta parte. Iliescu a luat-o razna, a luat-o pe miriste", a declarat recent candidatul USL Gigi Becali.

O.A.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Gigi Becali Miron Mitrea, #Gigi Becali jigniri USL, #Gigi Becali Tariceanu, #Gigi Becali Djuvara, #Gigi Becali Iliescu , #candidat PNL