Consilierul lui Antonescu nu e "neaparat fericit" de venirea lui Becali: E o miscare tactica

Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 17:23
1580 citiri
Consilierul lui Antonescu nu e "neaparat fericit" de venirea lui Becali: E o miscare tactica
Foto: Arhiva

Dan Mihalache, consilierul lui Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca nu este neaparat fericit de venirea lui Gigi Becali in partid, insa este o miscare strategica.

"E un echilibru care trebuie tinut intre ceea ce propun organizatiile locale, pe diferite criterii, si ceea ce inseamna nevoia pe care o exprima conducerea locala.

In Parlament e nevoie de un anume gen de expertiza sau de oameni care au nevoie de vizibiliate sau care se adreseaza unui anume tip de electorat. Gigi Becali are nisa lui de electorat", a precizat Dan Mihalache, la Antena 3.

Gigi Becali si Victor Ciorbea au fost acceptati in PNL

El sustine ca nu este "compatibil" cu seful PNG, insa cooptarea sa este o miscare tactica pentru PNL.

"O voce ca a lui Becali poate mobiliza o anumita zona de electorat unde el este simpatizat, nu conteaza procentul", a completat liberalul.

Declaratiile politicianului vin in contextul tensiunilor iscate in timpul sedintei de vineri in care liberalii si-au desemnat candidatii la parlamentare, cand Crin Antonescu, seful partidului, a luat decizia de a schimba intreaga conducere a PNL Sector 1, careia i se reproseaza ca "nu respecta deciziile de la centru".

Membrii acelei filiale se pare ca nu au fost de acord cu candidatura lui Gigi Becali din partea PNL la alegeri si cu faptul ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu nu va mai fi sustinut sa candideze in sectorul 1, colegiul acestuia fiind oferit PC.

Dan Mihalache: Noi stim cine e Vlad din stenogramele lui Dobre care vorbea de "grupul organizat"

Dan Mihalache, a dat de inteles ca Vlad Moisescu, inlaturat de la sefia PNL sector 1, este acelasi "Vlad" din stenogramele cazului "Dobre" care vorbea de USL ca de un "grup infractional organizat".

"Va aduc aminte ca in stenogramele dosarului lui Victor Paul Dobre aparea un Vlad care vorbea de un grup infractional organizat, un discurs basist. Noi stim cine e Vlad", a spus el.

"Domnul Crin Antonescu si-a spus parerea inca de atunci. Consiliul National Executiv va lua o decizie formala (de a-l inlatura pe Moisescu, n.r.)", a adaugat Mihalache.

Potrivit interceptarilor, Victor Paul Dobre, ministru al Administratiei, se plange unui coleg de partid, "Vlad", ca este sabotat de proprii colegi, care il vor scos din Guvern.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Dan Mihalache candidat Gigi Becali PNL, #reactii scandal Becali PNL, #Mihalache Becali acceptat PNL , #candidat PNL