Cum poate ajunge Becali seful PNL - conditia pusa de Antonescu

Duminica, 30 Decembrie 2012, ora 09:05
3226 citiri
Cum poate ajunge Becali seful PNL - conditia pusa de Antonescu

Inca de cand a intrat in PNL, proaspatul deputat Gigi Becali si-a manifestat dorinta de a conduce partidul, iar acum spune ca actualul presedinte Crin Antonescu il sustine cu conditia sa nu faca ceva care sa dauneze imaginii liberalilor.

Finantatorul Stelei a declarat ca a vorbit cu Antonescu despre o eventuala candidatura la sefia PNL, iar acesta din urma si-ar fi dat acordul.

"Mi-a zis: Ba, Gigi, treaba ta, opinia ta, e dorinta ta, e democratic, poti candida. Spui ce vrei, numai sa nu afecteze partidul. Poti sa spui ce vrei in partid, numai un lucru sa nu faci: sa faci ceva care sa afecteze imaginea partidului si sa duca partidul in jos", a relatat deputatul PNL discutia sa cu Antonescu, preluat de Adevarul.

Drept urmare, Gigi Becali a subliniat ca nu trebuie sa existe temeri ca ar putea afecta imaginea PNL prin actiunile sau declaratiile sale. "Eu asta nu voi face. Voi duce partidul numai in sus", a precizat latifundiarul din Pipera.

Imediat dupa ce a depus juramantul ca deputat, Becali le-a spus jurnalistilor prezenti la Palatul Parlamentului ca scopul pe care il urmareste este sa ajunga presedintele PNL.

Becali: Tinta mea - Antonescu ajunge presedinte si imi zice "iti dau PNL"

"Tinta mea este Antonescu-presedinte, eu presedinte PNL. In 2014 eu fac Guvernul. Trebuie sa zica el Eu plec, te rog ai grija! Iti dau un bun de care sa ai grija cu sfintenie - PNL sa ramana pe o mana puternica. Daca ramane pe mana lui Tariceanu, se alege praful", a declarat Gigi Becali, aratandu-se extrem de increzator in sansele sale.

Gigi Becali a intrat in PNL in luna octombrie si, cu derogare de la statului partidului, a fost inscris pe listele de candidati la alegerile din 9 decembrie. El si-a castigat colegiul in Capitala si, dupa ce a declarat ca va aduce in tabara USL cativa "infiltrati" din PP-DD pe care i-a bagat in Parlament, acum si-a propus o tinta si mai inalta.

Un lider PNL nu crede insa ca Becali va face multi purici in partid. Ludovic Orban a declarat, recent, ca nu crede ca Gigi Becali va rezista foarte mult in cadrul PNL, deoarece cerintele sunt foarte mari.

Ludovic Orban nu crede ca Gigi Becali va face multi purici in PNL

"Respect decizia grupului, dar trebuie sa va spun ca pe mine domnul Becali nu ma reprezinta deloc si nu reprezinta nici PNL. Exigentele sunt mult mai mari. Nu cred ca Becali va mai sta mult in grupul PNL", a spus Orban.

Citeste si:
Florin Cîțu se declară împotriva pensiilor speciale pentru primari: „Am atinge rapid acea limită de 9,4% din PIB”
Florin Cîțu se declară împotriva pensiilor speciale pentru primari: „Am atinge rapid acea limită de 9,4% din PIB”
Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat luni, 6 decembrie, în Senat, că libearlii nu doresc ca deficitul de la pensii să crească și că impactul bugetar al pensiilor speciale ale primarilor...
Marcel Ciolacu, în parlament: „Nu susțin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul la viață”. Schimb de replici cu Diana Șoșoacă
Marcel Ciolacu, în parlament: „Nu susțin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul la viață”. Schimb de replici cu Diana Șoșoacă
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni, 6 decembrie, în plenul Parlamentului, că nu susţine vaccinarea obligatorie şi a apostrofat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă...