Diaconu, despre Becali: Traim toti aici - si buni, si rai, si apucati

Marti, 16 Octombrie 2012, ora 11:28
3137 citiri
Diaconu, despre Becali: Traim toti aici - si buni, si rai, si apucati

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu a declarat ca nu are mari probleme cu faptul ca Gigi Becali va candida la parlamentare sustinut de liberali si ca USL e o "uniune nationala" ce cuprinde tot felul de oameni care au aceleasi teluri.

"In protocolul constitutiv al USL, chiar eu am propus, nu e o asociatie, e o uniune deschisa, propunerea vine chiar de la mine. O forma de uniune nationala - oricine ar avea aceleasi teluri poate sa vina cu noi. O sa adaugam in continuare structuri civice, asociatii de locatari", a spus Diaconu pentru Ziare.com.

"Poate domnul Becali isi schimba genul si va deveni un intelept al Romaniei (...) si ei sunt ai nostri, era si un film superb in anii '90 cu numele asta. Traim toti aici, si buni si rai si apucati.

Nu am o problema deosebita cu candidatura domnului Becali", a adaugat senatorul liberal.

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, ca Gigi Becali si Victor Ciorbea vor candida din partea PNL, pe listele USL, la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Biroul Permanent Central a votat in unanimitate o pozitie de principiu favorabila unui acord politic cu PNG si cu PNTCD autentic, grupare condusa de Victor Ciorbea. A fost un vot in unanimitate", a precizat Antonescu.

Acesta a mentionat ca BPC al PNL a votat si un mandat pentru ca presedintele liberalilor sa poata finaliza detaliile cu privire la candidaturile lui Victor Ciorbea si Gigi Becali pe listele USL.

"BPC a convenit sa propuna Comitetului Executiv derogari pentru personalitatile publice care vor fi propuse pe locurile PNL. Si am vorbit aici despre Sorin Rosca Stanescu, Vlad Nistor, profesorul Daniel Barbu. Pentru toti trebuie derogare de vechime", a explicat Crin Antonescu modul in care acestia vor candida pe 9 decembrie din partea USL.

Presedintele Senatului a spus ca vor fi intalniri si la USL, unde "pozitia de principiu este favorabila si din partea PSD unei asemenea formule de colaborare", facand referire la presedintele PNG si la fostul premier Ciorbea.

"Discutiile de amanunt cu Gigi Becali, cu Victor Ponta vor avea loc in urmatoarele zile. Nu va astepti la doua lucruri: la destramarea USL si la schimbarea lui Antonescu din fruntea PNL", a spus liberalul.

Acesta a subliniat ca a fost discutata "chestiunea" candidaturii lui Becali si ca "vocile care au ceva de spus, o spun public, votul BPN a fost in unanimitate".

Vorbind despre posibilitatea ca Gigi Becali si Dan Diaconescu sa candideze din acelasi colegiu al sectorului 6, Antonescu a spus ca i s-ar parea "un frumos derby", dupa ce anterior si presedintele PSD, Victor Ponta, declarase ca o asemenea confruntare este o idee "foarte buna".

Eveniment Quarterly Report

Congres extraordinar al AUR la Alba Iulia pe 2 decembrie. Partidul discută strategia pe 2024
Congres extraordinar al AUR la Alba Iulia pe 2 decembrie. Partidul discută strategia pe 2024
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate elemente organizatorice şi strategia...
Analiză - Poliția: de la Mihai Chițac la Cătălin Predoiu
Analiză - Poliția: de la Mihai Chițac la Cătălin Predoiu
Fuga din țară a primarului din Baia Mare Cătălin Cherecheș, condamnat la cinci ani de închisoare pentru luare de mită, readuce în actualitate slăbiciunile și complicitățile cu...
#Mircea Diaconu Gigi Becali apucati, #Diaconu candidatura Becali, #Gig Becali candidat USL , #candidat PNL