PNL va da verdictul in cazul Becali dupa alegerile parlamentare - sondaj

Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 21:07
3501 citiri
PNL va da verdictul in cazul Becali dupa alegerile parlamentare - sondaj
Foto: Antena 3

Liberalii vor astepta alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a evalua impactul pe care l-a avut pentru partid candidatura lui Gigi Becali din partea PNL pe listele USL, se arata intr-un sondaj realizat de Ziare.com.

Aproape o treime dintre cei care au raspuns sondajului - 30,52 la suta - sunt de parere ca in PNL se vor astepta alegerile parlamentare, inainte de orice alta masura care sa implice si acceptarea lui Becali in partid.

Despre pericolele din USL: Becali a devenit liberal, se "rupe" PNL? - sondaj Ziare.com

Peste un sfert dintre respondenti - 25,78 la suta - cred insa ca liberalii vor continua certurile incepute odata cu materializarea a ceea ce parea imposibil pana la un anumit punct - candidatura presedintelui PNG din partea PNL.

16,93 la suta dintre cei care au raspuns cred ca acceptarea lui Becali in partid va duce la schimbarea conducerii, in timp ce 14,90 la suta vad o impacare intre toti membrii liberali. Doar 4,26 la suta dintre respondenti considera ca PNL va renunta la Becali inaintea alegerilor parlamentare.

Sondajul a fost realizat in perioada 21-26 octombrie, la el raspunzand 4.577 de cititori ai Ziare.com.

Scandal in PNL - Antonescu decapiteaza filiala Sector 1. Marul discordiei: Tariceanu si Becali

Decapitari cu scandal in PNL - Vezi ce spun rebelii si candidaturile finale

Pe 19 octombrie, Gigi Becali s-a inscris in PNL, primind totodata derogare de vechime, alaturi de alti noi membri liberali, pentru a putea candida la alegerile parlamentare pe listele USL. El urmeaza sa candideze pentru un post de deputat intr-un colegiu din sectorul 6.

Rand pe rand, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, vicepresedintii PNL Mircea Diaconu, Varujan Vosganian si Relu Fenechiu, ministrul Culturii Puiu Hasotti, deputatul Ludovic Orban, primarul sectorului 6 Rares Manescu, edilul sectorului 1 Andrei Chiliman sau presedintele demis al PNL sector 1, Vlad Moisescu, s-au pronuntat impotriva aliantei PNL cu Gigi Becali.

Acesta a beneficiat insa de sprijinul copresedintilor USL Crin Antonescu si Victor Ponta, dar si de cel al presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, vicepresedintelui PNL, Norica Nicolai, presedintelui PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, dar si al social-democratilor Gabriela Vranceanu Firea si Liviu Dragnea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Gigi Becali tensiuni PNL, #Tariceanu cearta Antonescu, #Tariceanu cearta Becali PNL, #Gigi Becali candidat PNL sector 6, #Becali candidat PNL parlamentare, #Gigi Becali sustinut USL , #candidat PNL