Quintus: Numele Becali o sa ne foloseasca in toata tara. Are gura mare, dar e un bun crestin

Luni, 15 Octombrie 2012, ora 13:27
4151 citiri
Quintus: Numele Becali o sa ne foloseasca in toata tara. Are gura mare, dar e un bun crestin

Candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL se bucura de sustinere din partea lui Crin Antonescu si Mircea Ionescu Quintus, dar este un subiect care nu merita nici macar discutat, crede Calin Popescu Tariceanu.

Biroul Politic National al PNL s-a reunit luni in sedinta, pe ordinea de zi figurand inclusiv subiectul candidaturii controversatului patron al Stelei.

Inainte de a intra la sedinta, liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca va propune discutarea acestui subiect, urmand ca toti colegii din conducere sa se pronunte prin vot, "ca de fiecare data".

Intrebat de jurnalisti daca i se va da derogare lui Gigi Becali, stiut fiind ca statutul prevede ca nu poate fi inscris pe listele de candidati un liberal care nu are vechime de cel putin doi ani in partid, Antonescu a replicat: "Avem in statut prevederi de derogare".

"Si tot azi vom discuta cazul altor oameni din viata publica pe care dorim sa ii propunem drept candidati din partea USL pe locuri ale PNL si vom discuta despre derogare", a adaugat presedintele liberal, confirmand faptul ca si Victor Ciorbea, fost premier taranist, va candida tot pe listele PNL.

In schimb, fostul presedinte PNL Calin Popescu Tariceanu, cunoscut ca un opozant al intrarii lui Becali in PNL, a precizat ca pentru moment nu doreste sa faca decat o simpla remarca: "Este un subiect care nu merita discutat".

Cine crede Tariceanu ca e "nefrecventabil": Becali, Dan Diaconescu sau Dan Voiculescu?

Radu Portocala: PNL e pe cale sa devina un trist bordel

Daca Ludovic Orban si-a exprimat public dezacordul, de aceeasi parte a baricadei cu Crin Antonescu si Gigi Becali s-au aratat a fi vicepresedintii Relu Fenechiu si Rares Manescu, dar si presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

"Vom vedea care sunt avantajele si care nu sunt. In ceea ce ma priveste, eu il simpatiz pe domnul Becali. E un bun crestin, a ajutat foarte multi nevoiasi si este foarte popular, or noi ne pregatim pentru alegerile din 9 decembrie. Numele 'Becali' o sa ii folosesca, dupa parerea mea, nu numai lui si altor candidati ai nostri, in toata tara, pentru ca se va raspandi aceasta stire. Macar daca simpatizantii Stelei se vor indrepta spre candidatii nostri...

Dupa cum vedeti, probabil ca eu voi fi de acord. Becali e rau de gura, dar pe noi ne intereseaza si partea interioara", a declarat presedintele de onoare al liberalilor, inainte de intrarea la sedinta BPN.

Intrebat de jurnalisti cum comenteaza parcursul politic al lui Gigi Becali si fostele sale aliante, Mircea Ionescu Quintus a raspuns: "Domnul Becali, de cand e in PNG-ul asta al lui, nu a trecut in alta parte".

"Si eu sunt stelist, dincolo ca sunt ploiestean si tin cu Petrolul. Mie mi-a placut omul asta", a mai adaugat el.

Si liderul PSD Victor Ponta s-a aratat dispus sa sustina candidatura lui Gigi Becali pe listele USL, motivand ca este, de asemenea, stelist.

Citeste si:
Diana Șoșoacă s-a afișat în Parlament cu o botniță de câine la gură: "De 30 de ani încălcaţi pas cu pas Constituţia României"
Diana Șoșoacă s-a afișat în Parlament cu o botniță de câine la gură: "De 30 de ani încălcaţi pas cu pas Constituţia României"
Senatoarea Diana Şoşoacă s-a afişat luni, 6 decembrie, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării Constituţiei, cu o botniţă, susţinând că drepturile şi libertăţile...
Nicolae Ciucă, la aniversarea a 30 de ani de la adoptarea Constituției: „Starea de alertă este la fel de importantă ca şi nevoia drepturilor şi libertăţilor”
Nicolae Ciucă, la aniversarea a 30 de ani de la adoptarea Constituției: „Starea de alertă este la fel de importantă ca şi nevoia drepturilor şi libertăţilor”
Premierul Nicolae Ciucă a declarat luni, 6 decembrie, că va lua toate măsurile necesare pentru ca România să treacă prin această criză provocată de pandemia de COVID-19. De asemenea, cu...