Avocatul lui Becali: Jurnalistii sa semneze un memoriu pentru el. Stiti ca va iubeste!

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 17:04
3297 citiri
Avocatul lui Becali: Jurnalistii sa semneze un memoriu pentru el. Stiti ca va iubeste!
Foto: luju.ro

Bogdan Vlad, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a declarat, miercuri, dupa o vizita la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat latifundiarul, ca jurnalistii vor fi rugati sa semneze un memoriu pentru a-l ajuta pe patronul Stelei.

Avocatul nu a vrut insa sa dezvaluie mai multe detalii. Intrebat de jurnalisti daca cei pe care Gigi Becali i-a ajutat vor semna o petitie pentru eliberarea acestuia, Vlad a precizat ca nu ei trebuie sa faca acest lucru, ci jurnalistii.

Victor Becali, in vizita la Gigi: Nu vrea sa fie vazut dupa gratii de sotie si fete

"Voi trebuie sa semnati. O sa va rog sa-mi semnati un memoriu", a spus avocatul. Dupa ce i s-a precizat ca Becali a avut uneori o atitudine nepotrivita fata de jurnalisti, Vlad a replicat ca latifundiarul ii iubeste pe acestia. "Cand l-ati hartuit si nu l-ati inteles in momente grele, doar atunci a avut o atitudine mai urata. Stiti ca va iubeste pe toti si voi il iubiti pe dansul", a mentionat avocatul.

Acesta a adaugat ca, printre lucrurile pe care le-a solicitat Becali in celula, s-a numarat si o icoana, sustinand ca, "daca esti credincios, nimic nu iti poate zdruncina credinta in Dumnezeu".

Becali, scos din sarite in prima zi de puscarie: E nervos, i-au facut o manevra!

De asemenea, avocatul a mai spus ca Becali a mai primit un televizor, cel de-al doilea chiar, pentru ca primul era prea mare pentru incaperea in care se afla. In plus, latifundiarul a mai solicitat si un "coffee maker", a precizat Bogdan Vlad, adaugand ca, daca cererea e legala, "evident ca va primi tot ce-si doreste".

Totodata, acesta a asigurat ca Becali "are o morala extraordinara" si ca se simte foarte bine. Dupa ce i s-a spus ca o avocata, care era in vizita la altcineva si care l-a vazut pe Becali, a zis ca acesta era trist si deprimat, Bogdan Vlad a replicat ca femeia "minte".

Dezvaluirile omului care l-a vizitat pe Gigi Becali in puscarie

"Minte! Cred ca s-a intalnit cu altcineva, de fapt. Pe cuvantul meu, Becali are moralul ridicat", a sustinut avocatul. In plus, acesta a mai adaugat ca va merge cu dosarul si la CEDO, avand un termen de sase luni pentru a face acest lucru.

Deputatul Gigi Becali a fost condamnat, luni, de catre instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare, sentinta fiind definitiva.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Cât de real este pretextul economisirii banilor în comasarea alegerilor: ”Pentru o a doua rundă costurile sunt la jumătate”
Cât de real este pretextul economisirii banilor în comasarea alegerilor: ”Pentru o a doua rundă costurile sunt la jumătate”
Unul dintre motivele pentru care s-a promovat ideea comasării alegerilor este acela că se va face o economie în contextul în care bugetul trebuie să acopere în 2024 cinci runde de alegeri....
Marcel Ciolacu a comentat traseismul de la PNL la PSD înainte de alegeri. „Mi-aş dori să nu se mai întâmple. Aduce tensiuni în interiorul coaliţiei”
Marcel Ciolacu a comentat traseismul de la PNL la PSD înainte de alegeri. „Mi-aş dori să nu se mai întâmple. Aduce tensiuni în interiorul coaliţiei”
Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 24 februarie, în legătură cu anunţul că mai mulţi primari şi viceprimari din PNL vor candida din partea PSD la Timiş, că astfel de lucruri se...
#Gigi Becali inchisoare, #Gigi Becali memoriu jurnalisti, #Gigi Becali petitie, #Gigi Becali avocat, #Gigi Becali condamnat , #condamnat