Ziare.com

Becali a participat la slujba tinuta de calugarii de la Muntele Athos, in inchisoare (Video)

Duminica, 02 Iunie 2013, ora 14:07

   

Becali a participat la slujba tinuta de calugarii de la Muntele Athos, in inchisoare (Video)
Gigi Becali a participat duminica la slujba de la biserica Penitenciarului Rahova, care a fost oficiata de preotul capelan al unitatii de detentie, doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane si de doi calugari monahi de la Muntele Athos, potrivit reprezentantilor penitenciarului.

La slujba au participat 85 de persoane private de libertate. "Avand in vedere capacitatea capelei de 120 de locuri, au fost acceptate si solicitarile ulterioare, printre care si cea a domnului George Becali", se arata intr-un comunicat de presa al Penitenciarului Bucuresti Rahova, citat de Realitatea TV.

Participarea persoanelor private de libertate la activitatile de asistenta sociala se realizeaza la cerere, in vederea asigurarii conditiilor necesare pentru exercitarea libertatii de religie pe perioada executarii pedepsei.

"Administratia Nationala a Penitenciarelor, prin unitatile subordonate, incurajeaza realizarea de parteneriate si poate incheia protocoale de colaborare cu asociatii si culte religioase recunoscute de lege, in scopul diversificarii programelor educative, atragerii de resurse umane si materiale pentru realizarea acestor acitivitati", se mai arata in comunicatul citat.

Avocatul lui Gigi Becali, Robert Ionescu, a declarat ca a fost sambata la Penitenciarul Rahova cu doi calugari de la Muntele Athos, pentru a solicita drept de vizita la Gigi Becali, acestia dorind sa oficieze duminica o slujba la biserica unitatii de detentie. Ionescu a precizat ca cei doi calugari cu care a venit la Penitenciarul Rahova fac parte dintr-un grup de 12 calugari de la Muntele Athos care au venit in Romania.

Robert Ionescu a precizat ca au fost formulate trei cereri privind accesul unor calugari de la Muntele Athos la Penitenciarul Rahova pentru oficierea unei slujbe in biserica din unitatea de detentie, acestea fiind adresate conducerilor Penitenciarului Rahova, Administratiei Nationale a Penitenciarelor si Patriarhiei Romane.

Patriarhia Romana le-a dat sambata acordul calugarilor de la Muntele Athos sa participe la Sfanta Liturghie oficiata duminica la biserica de la Penitenciarul Rahova.

Ulterior a aprobat si Penitenciarul Rahova accesul a doi calugari de la Muntele Athos, insotiti de doi reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe Romane, in unitatea de detentie, duminica, intre 8.00 si 12.00, pentru participarea la activitati religioase.

Apropiati ai lui Gigi Becali declarau pentru Mediafax ca cei doi reprezentanti ai BOR care ii vor insoti pe calugarii de la Muntele Athos sunt parintele Visan de la Biserica "Sfanta Treime" din Buzau, duhovnicul lui Gigi Becali si preotul familiei acestuia, precum si un monah de la Manastirea Adamesti, de langa Alexandria, judetul Teleorman.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4946 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
15 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Toarasi, cel mai bine ar fi ca parlamentarii astia, sa dea un decret

pin care colegu dumnealor, fost, toarasu Gigi Becali, sa ispaseasca pedeapsa privata da libertate, pa Muntele Athos !
Cu ocazia asta, am scapa da toate scandalele despre Gigi si Steaua lui, basca ca toarasii calugari nar mai umbla atata timp pa drumuri, ca ie si iei ocupati cu alte lucruri mai iportante, nu sa slujeasca la manastirea Rahova !

Sa traiti !

(Relu Are)

 

iar cu Becali ! de luni pana luni , una-ntruna cu Becali !

-------------------------------------------

 
 

nici psihiatru nu poate sa-mi faca nimic !

boala mea nu poate fi tratata niciodata !
dar , in tine am incredere mare !
tu esti baza !

Toarasu Stationarea iterzisa, parca tiam mai spus

ca dacami dai +5 sau -5, io tot leafa aia o iau !

Sa traiti !

GIGI 4 PRESIDENT !

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Asta merita 20 ani fra reducere.

Berbecul in perioada in care se credea leu a mai facut o manarie luand prin complicitatea lui Teia Sponte o serie de terenuri din zona Mogosoia.Operatiunea Mogosoaia in 2003 a fost un tun de 70 milioane de euro trenurile in loc sa ajunge la adevaratii posesori au ajuns la becali si la nevasta sa.
Incet dar sigur vefem ca DNA i-si face din plin datoria si ca berbecul a avut la baza doar bai din excrocherii.
In cazul asta s-au vandut terenuri la 1 euro/mp in loc de 100 cat era pretul real.
Vai saracul berbecali ce obidit este de DNA .Lasati omul sa-si faca mendrele cum vrea el si alaturi de sotie sa se bucure de palate ,masini scumpe trai ultra luxos.
Ne-a furat pe noi,e si ce,lasati baiatul in pace si noi putem traii cu ce ne arunca el ca doar suntem milogii lui si a familiei lui.

A venit Muntele la Mahomed !

Ce ia atras ? Mirosu de pucioasă ? Nu ! Evlavia ? Nu ! Biserica de la Rahova ? Nu !.........Mirosu de BANI ! Da ,Da,Da !. Așa că profesorii mei din URSS aveau dreptate cind spuneau : Pină la Dumnezeu...vă mănincă "sfinții" lui Stalin ,adică NKVD-ul ! Pe Gigi il mănincă sfinții de la Muntele Athos,că l-au "citit" pe cioban. Un tip care se minuna el insuși de succesul in afaceri,crezind că este o voință divină. Așa sa transformat ciobanu nostru in Războinicu lui Cristos. Numai că a greșit crezind că divinitatea il va proteja. Sa amestecat in politică și ia mers,dar la atacat pe Lucifer in persoană. Ceia ce religia nu la invățat și nici pochii de la Athos nu i-au spus....e că pe pămint domnește Lucifer iar Dumnezeu....acolo sus . Cind va ajunge la INĂLȚIMI,va intra in zona de influiență a SUSputernicului,dar pină atunci trebuie să se supună lui Lucifer Băsescu. In clar....Gigi a greșit la un calcul elementar.A mizat pe eliminarea lui Băsescu Lucifer,la atacat,sa vindut unui Crin cam adormit și unui Ponta DUALIST. Nu ia ajuns lecția cu prima gafă,a plusat,uitind cu cine are de a face. Băsescu a reajuns la BUTOANE chiar dacă PDL-ul la părăsit. Ponta sa pliat prin șantaj și calcul de supraviețuire,Crin hărțuit și diminuat,Parlamentu inofensiv și speriat....au creat condițiile RĂZBUNĂRII,singura constană a lui Băsescu. Și uite așa.....nu va scăpa decit dacă va DA STEAUA ....cui trebuie,un miliard șpagă și un CIOC MIC ! Dacă nu va face ceea ce Hrebenciuc il va "invăța"....i se vor mai deschide și alte procese care il vor ingropa definitiv la Jilava. Va dori Becali să fie MARTIR ? mă indoiesc că o statue la Muntele Athos cu Gigi răstignit...il va consola !!

Serialul ,,Cioban si nelinistit,,

Acest serial va avea mai multe episoade decit ,,Tinar si nelinistit,,

MOCOFANUL SI GRECIA...

Grecii au sa primeasca un nou bailout !
Am remarcat ca niciunde nu scrie cum Jiji s-a scobit in nas in timpul slujbei.

 

de atatea slujbe,

poate se intoxica mascariciu si va trebui sa treceti la pomeniri.

 

DEOSEBIRI

Decat branza unei oi din turma,nespalata,mai bine branza unei oi care face dush

Cantemire,

intai explica-le la oameni ce inseamna DUSH,s-ar putea sa le placa produsul !!!

așa, și ?

S-a pocăit sau a ieșit tot un drac ?

I-a spus pe toți și toate sau a mai coțcărit oarece ?

 

La cata

religie ma pricep io s-ar putea sa ma insel dar de cand fac calugarii slujbe ???

 

Poate reporterul nu prea le are cu Sf. Ortodoxie

Unii din calugari sunt si preoti, ieromonahi.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor