Becali, cainat in Comisia juridica de un deputat al lui MRU

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 10:41
2488 citiri
Becali, cainat in Comisia juridica de un deputat al lui MRU

Din sedinta deputatilor juristi, in care trebuia sa se ia act de vacantarea locului de deputat al lui Gigi Becali, condamnat la inchisoare, nu au lipsit nici interventiile pline de compasiune.

Daca din partea uselistilor care l-au sustinut la alegerile parlamentare pe Becali au mai curs pana acum declaratii de simpatie, printre parlamentarii care nu au vrut ca Becali sa isi piarda mandatul se afla si un membru al Opozitiei.

Danut Culetu, deputat de la Forta Civica si coleg cu Becali in Comisia juridica, s-a declarat chiar afectat de situatie, conform Digi 24.

Becali ramane fara mandatul de deputat: Deputatii juristi, de acord cu vacantarea locului

"Nu imi face nicio placere sa fiu de acord cu ridicarea mandatului domnului George Becali", a spus Culetu.

"Gigi Becali a fost colegul nostru, Gigi Becali a fost cel care nu a creat nici un fel de probleme in cadrul acestei comisii. Regret nespus si sunt alaturi de familia lui", a declarat, la randul sau, liberalul Vasile Varga.

Nici din partea deputatilor social-democrati nu au lipsit declaratiile de compasiune.

"Imi pare rau pentru ceea ce se intampla, pentru ca George Becali a avut aici o anumita imagine. Sunt bucuros ca nu sunt nevoit sa votez impotriva lui, ci numai sa spun ca luam act de aceasta decizie", a mentionat deputatul PSD Nicolae Nica.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis marti sa transmita plenului un proiect de hotarare prin care sa se ia act de incetarea mandatului de deputat a lui George Becali.

Motivarea sentintei in dosarul schimbului de terenuri cu MApN in care Becali a fost condamnat la data de 20 mai a ajuns luni la Camera.

Conform procedurilor, documentul a fost trimis catre Comisia juridica, in care, oficial, inca mai este membru si Gigi Becali. Hotararea Comisiei va fi citita in plenul Camerei Deputatilor, care va lua act de vacantarea acestui post, cel mai probabil miercuri, a anuntat liderul deputatilor PSD, Marian Neacsu.

Citeste si:
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă, la 6 luni de guvernare: „Pas cu pas, ne apropiem de atingerea tuturor obiectivelor propuse”
Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, la Liga Aleşilor Locali organizată de PNL joi 26 mai, la Braşov, bilanţul guvernării în prima jumătate a anului. Premierul a precizat că, după şase...