"Free Gigi" nu se bucura de LIKE pe Facebook

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 14:58
3252 citiri
"Free Gigi" nu se bucura de LIKE pe Facebook
Foto: Facebook/Free Becali

Sustinatorii lui Gigi Becali au creat mai multe pagini de Facebook imediat dupa incarcerarea acestuia, prin care se solicita eliberarea latifundiarului. Insa nu sunt prea multi doritori sa-l vada pe Becali inapoi in libertate.

In acest moment sunt cel putin doua pagini de Facebook prin care sustinatorii lui Gigi Becali solicita imperios eliberarea "binefacatorului". Cei mai multi admiratori s-au adunat in grupul "Free Gigi Becali", peste 9.000. Un numar infim, raportat la notorietatea afaceristului.

"Free Gigi Becali" isi indeamna membrii sa se manifeste civilizat in sustinerea acordata proaspatului intemnitat. "Utilizarea unui imbaj indecent duce la excluderea din grup si interzicerea de a te mai alatura vreodata grupului!", ameninta admiratorii lui Becali. Utilizatorul Marius Cupeanu s-a incadrat cerintelor si si-a manifestat sprijinul asa cum a putut.

"Pai cati banii a dat Gigi La o gramada de Familii Sarace care le trebuia banii pentru operatie pentru copii lor Si Gigi Le sarit in Ajutor A costruit 180 de casa pentru sinistratii a construit biserica a ajutat multa Lume... poate a gresit si el ca ori ce om greseste dar nu trebuia sa isi bata joc de el altii fura miliardee si le da cu suspendare sau nu suporta Puscaria altii omoara oamenii nevinovatii in acidente de circulatie si le da cu suspendare in ce tara traim dece pentru huidu care a omorat 3 suflete nevovate ia dat cu suspendare si lu Gigi care a dat paine sa manince la atita lume ea dat 3 anii adica cum daca omori 1 om ei cu suspendare si daca faci un schimb de terenurii ei 3 anii RUSININEE SA VA FIEE CEEI CARE LA-TI TRIMIS PE GIGI LA PUSCARIE", scrie Cupeanu.

Majoritatea mesajelor sunt intr-un stil asemanator si amintesc insistent de donatiile lui Becali.

"Adevaratul om cu bani si bun la suflet...pai a facut Basescu case la sinistrati cat a facut Becali...a facut Basescu biserici cate a facut Becali...a dat bani Basescu cati bani a dat Becali...poate a furat si el dar nu se vede fata de cat fura Basescu...Free George Becali.. ", se manifesta un alt utilizator.

Gigi Becali, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare: Asta e tara lui Satan!

O alta pagina de Facebook infiintata de admiratorii fostului deputat este "Gigi Becali Liber". Nici aceasta nu se bucura de vreun succes. Abia a inregistrat putin peste 80 de like-uri. Utilizatorul Adrian Stanciu a incercat sa le explice fanilor lui Becali ca poate ar avea altceva mai bun de facut.

"E un infractor dovedit. Sunteti dusi cu capul?? A fraudat statul, adica pe fiecare dintre voi, prin mita si coruptie. A poluat spatiul public cu marlanii si grosolanii fara margini. Si, mai presus de toate, e un infractor dovedit. Cum dracului s-au rasturnat valorile in halul asta in tara asta?", comenteaza Stanciu.

Raspunsul nu a intarziat sa apara: "adriane taci in (editat - n.red.) mea de prost, dute si canta la alta masa".

Becali, dupa condamnare: Nu trimiteti mascatii! Ma predau. O sa merg la CEDO

Omul de afaceri Gigi Becali a fost dus dupa gratii luni seara, la scurt timp dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

"Nu credeam ca se poate intampla asa ceva. Cum sa distrugi o familie in halul asta pentru ca ai facut un schimb de terenuri acum 16 ani? Asta e tara lui Hristos? Asta e tara lui Satana", a spus Becali.

Marti, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, Gheorghe Mateut, a inaintat cerere de gratiere catre presedintele Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Gigi Becali Facebook, #eliberare Gigi Becali, #Gigi Becali inchisoare , #condamnat
Comentarii