Gigi Becali s-a predat. Babiuc si Cioflina au fost saltati de politisti

Luni, 20 Mai 2013, ora 22:04
19582 citiri
Gigi Becali s-a predat. Babiuc si Cioflina au fost saltati de politisti

Gigi Becali s-a predat la Politie, luni seara, iar fostul ministru Victor Babiuc si fostul sef de stat major Dumitru Cioflina, care au primit cate doi ani tot cu executare in acelasi dosar al terenurilor, au fost gasiti la domiciliul lor de catre politisti.

"Doi dintre condamnati, B. Victor si C. Dumitru au fost gasiti la domiciliul lor de catre politisti. Al treilea, B. Gheorghe (Gigi Becali - n.red.), s-a prezentat la sediul IPJ Ilfov, unde politistii Serviciului Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale - IGPR au pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea", se arata intr-un comunicat remis de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

Toti trei, dupa unele formalitati, vor fi dusi la penitenciarul Rahova, unde vor sta mai intai, timp de 21 de zile, la Sectia de carantina, pentru a fi evaluati si supusi unor investigatii medicale.

Luni, afaceristul Gigi Becali a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata si continuata in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, afacere prin care statul roman ar fi fost prejudiciat cu aproape un milion de euro.

Citeste si Gigi Becali, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare: Asta e tara lui Satan!

Tot luni, judecatorii au decis ca pedeapsa in cazul sau sa fie cumulata cu cea din dosarul sechestrarii de persoane, astfel ca finantatorul Stelei va trebui sa stea dupa gratii timp de trei ani.

Gigi Becali se afla in biroul sau de la Parlament, in momentul in care a fost data sentinta, iar la aflarea vestii de la televizor, acesta a disparut din fata camerelor, fiind vizibil afectat. La cateva zeci de minute, Gigi a reaparut in fata jurnalistilor, le-a solicitat "decenta", precizand ca familia sa trece prin momente extrem de grele. Latifundiarul din Pipera a spus ca sora sa a lesinat la aflarea vestii ca el va face inchisoare.

Citeste si Becali, dupa condamnare: Nu trimiteti mascatii! Ma predau. O sa merg la CEDO

De asemenea, Gigi le-a cerut jurnalistilor sa nu ii ingreuneze situatia si le-a transmis oamenilor legii ca se va preda, astfel incat nu va fi nevoie de interventia mascatilor la domiciliul sau. Becali a mers acasa, la resedinta din Pipera, unde si-a luat ramas bun de la sotie si de la fiicele sale, carora, conform varului Ioan Becali, le-ar fi spus sa mearga in fiecare zi la biserica.

Exact asa cum a si promis, Gigi Becali a mers luni seara, in jurul orei 21:00, la Politia Ilfov, unde s-a predat politistilor de la Sectia de Urmariri Penale.

Citeste si Gigi Becali a plecat de acasa pe usa din dos sa se predea

In asteptarea lui Becali, in fata arestului Politiei Capitalei, au venit managerul general al echipei Steaua Bucuresti, Mihai Stoica, si finul deputatului, Cristi Borcea.

I.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Becali predat politie, #Becali ajunge arest, #Becali inchisoare , #condamnat
Comentarii
Poza anty virus
anty virus
rank 5
Doresc ca acest articol sa fie ultimul, despre G. Becali, pe 2013.