Gigi Becali si Vadim Tudor au rupt alianta - vezi de ce

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 19:13
8474 citiri
Gigi Becali si Vadim Tudor au rupt alianta - vezi de ce
Foto: Arhiva

Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor au rupt luni alianta, ei neintelegandu-se in privinta candidatilor la alegerile locale. Potrivit liderului PNG, Vadim ar fi vrut ca PRM sa aiba 3 la 1 candidati.

"Fara suparare, cearta, fiecare merge pe drumul lui", a declarat luni seara George Becali la Romania TV. Explicand ce a dus la aceasta ruptura, liderul PNG a afirmat: "am iesit de principiu - cand te duci cu un om la drum, imparti jumate - jumate".

Gigi Becali a subliniat in stilu-i caracteristic ca el este cel care va candida pentru Capitala: "nu fiti chiar asa de siguri ca va castiga Oprescu in fata mea".

Oricum, Becali a tinut sa specifice ca stie un lucru: "eu in viata ceea ce am facut am facut de unul singur - eu nu vreau sa ma imbogatesc din politica, asta fara sa fie un discurs populist".

In replica la afirmatiile liderului PNG, Corneliu Vadim Tudor a declarat: "Nu el a rupt alianta cu mine. Daca el a rupt alianta cu mine, s-a intors lumea cu fundul in sus. Este implicat in dosare foarte grele. Daca nu eram eu, el era si acum puscariasul de serviciu", a declarat Vadim Tudor, pentru B1 Tv.

Liderul PRM a facut o declaratie cel putin ambigua si la Romania TV, el spunand ca: "eu nu am rupt nicio alianta. Daca s-a rupt ceva, eu am rupt".

El a aratat si un SMS pe care l-ar fi trimis "fratelui mai mic", Gigi Becali, spunand ca alianta a fost o intelegere verbala si ca el a fost cel care a rupt-o, pentru ca "mie nu mi-a facut nimeni figuri atat de magaresti". In SMS-ul de la inceputul lui aprilie, Vadim Tudor ii scria lui Becali ca "PNG nu are cum sa fie egalul PRM" si, in aceste conditii, "cade orice intelegere".

"Lovesc si eu cand sunt lovit, e o magarie ce face el astazi, nu permit asa ceva, nimanui. Sa nu ma confunde cu Banel Nicolita", a mai spus liderul PRM, conform NewsIn.

El a subliniat ca, odata cu intelegerea din martie, convenise cu Becali ca el si oamenii lui din PNG sa intre pe listele PRM, adica sa se inscrie in PRM. "Dupa care, s-a umflat tarata in ei", a comentat liderul PRM.

La jumatatea lunii martie, Gigi Becali anunta ca partidul pe care il conduce va participa la alegerile locale si generale in alianta cu Partidul Romania Mare. Becali declara la acea vreme ca numele candidatilor vor fi stabilite in comun, "mai mult" de Corneliu Vadim Tudor, in calitatea sa de "frate mai mare", el urmand sa se supuna hotararii acestuia.

Citește și:
Coaliția mai are 25 de zile să elimine pensiile speciale până la ratarea jalonului din PNRR. USR: „Este revoltător ca securiștii să primească pensii speciale” VIDEO
Coaliția mai are 25 de zile să elimine pensiile speciale până la ratarea jalonului din PNRR. USR: „Este revoltător ca securiștii să primească pensii speciale” VIDEO
USR a transmis marți, 6 decembrie, că mai sunt 25 de zile până când guvernul trebuie să abroge pensiile speciale, deoarece în caz contrar riscă să rateze un jalon din PNRR. Totodată,...
Iohannis, despre șansele României la Schengen: „Încă se discută şi se negociază” VIDEO
Iohannis, despre șansele României la Schengen: „Încă se discută şi se negociază” VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marți, 6 decembrie, despre şansele României de a adera la Schengen, că încă sunt discuţii şi negocieri în această privinţă. „Încă se...