Avocatul lui Becali: Am vorbit cu Gigi si dam statul in judecata

Vineri, 09 Mai 2008, ora 11:26
4577 citiri
Avocatul lui Becali: Am vorbit cu Gigi si dam statul in judecata

Avocatul lui Gigi Becali, Catalin Dancu, a anuntat in cursul zilei de joi ca isi va reprezenta clientul intr-un proces contra statului roman.

"Am vorbit joi cu Gigi Becali si am hotarat sa dam statul roman in judecata si sa cerem daune. Suma care a fost gasita la Cluj este obtinuta legal, are un extras de cont doveditor, se va returna la finalul anchetei daca persoanele vor fi considerate a fi nevinovate", a declarat Catalin Dancu.

Avocatul este de parere ca vor avea castig de cauza: "Nu risca nimic niciunul, DNA, dupa doi ani de cercetari si verificari, a ajuns la concluzia ca fotbalul romanesc este curat", a spus Dancu.

In timp ce finantatorul Stelei este convins ca nu va avea nici o problema cu DNA sau cu recuperarea banilor, actionarul clubului Rapid si prietenul latifundiarului, George Copos, este de parere lucrurile nu vor ramane neterminate in cazul anchetei DNA.

"Sunt convins ca daca procurorii au ajuns pana aici, vor aduce si probe", a spus oficialul din Giulesti.

Cum nu putea ramane indiferent la un asemenea scandal, patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, isi doreste retrogradarea Stelei si anunta ca este satul de Gigi Becali.

"Cine e Steaua? Cine e Becali? Asta il incurca pe Dumnezeu cu Dracu! Ne-am saturat de el. De cate ori s-au facut 'glume', au fost si bani la mijloc. Oricum, Comitetul Executiv poate retrograda Steaua daca vrea", a spus patronul "violei".

Gigi Becali i-a dat repede replica lui Marian Iancu si l-a amenintat ca va cere condamnarea sa.

"Ce mai vrea si Marian Iancu asta acum? Ar fi bine sa-si vada de procesele lui, ca poate cer si eu sa fie condamnat! Nu am nimic cu Timisoara, cu echipa de fotbal, dar Iancu asta ar fi bine sa stea in banca lui si sa nu-si mai dea cu parerea atat despre Steaua", a declarat Becali.

In timp ce fiecare se cearta cu cine vrea in Liga I, presedintele FRF, Mircea Sandu, a convocat o sedinta a Comitetului Executiv, urmand a incepe vineri, de la ora 14:00, comentand de altfel scandalul banilor de la Cluj.

"Daca jucatorii "U" Cluj au declarat ca urmau sa primeasca bani de la Becali, atunci sa se aplice legea, care prevede depunctare 6-9 puncte. Repet pentru toata lumea, e interzis echipelor sa premieze alte echipe in scopul de a evolua corect. De ce? E simplu, asa cum azi dai acesti bani sa joace cinstit, maine ii poti da sa joace incorect. Asteptam noi semn de la DNA, da, oricum, e bine ca lucrurile au inceput sa se miste", a declarat "Nasul".

Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#DNA, #Iancu, #scandal, #bani, #u cluj, #FRF, #Becali, #copos, #sandu, #avocat , #DNA