Becali: Nu incalc legea, spaga nu dau niciodata. Si, daca dau, nu o sa ma prinda

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 17:14
2441 citiri
Becali: Nu incalc legea, spaga nu dau niciodata. Si, daca dau, nu o sa ma prinda
Foto: Libertatea

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a comentat vineri aparitia numelui sau in dosarul in care este cercetat penal Viorel Hrebenciuc, sustinand ca nu va fi chemat la Directia Nationala Anticoruptie in acest caz.

Becali a fost inregistrat de procurorii DNA in timp ce ii spunea lui Viorel Hrebenciuc ca a dat un teren de un hectar unui ministru.

Intrebat daca terenul respectiv era spaga pentru un ministru, omul de afaceri a raspuns ca nu a fost vorba despre asa ceva: "Nu pot sa chemi un om ca a vorbit la telefon cu alt om ceva. N-am dat in viata mea la niciun ministru un centimetru patrat de teren, cum sa dau un hectar? Nu pot sa fiu chemat, o sa vedeti ca n-o sa fiu chemat deloc. Unde e ancheta Becali, e vreo ancheta? Sunt 3 randuri, o stenograma. A spus DNA ca e Becali anchetat?".

Finantatorul Stelei a precizat ca nu a fost informat de DNA cu privire la eventuale audieri in acest caz si ca poate "garanta" ca nu va fi anchetat in acest caz.

"Eu ii sfatuiesc pe cei de la DNA, daca nu era DNA asta, cred ca era o jungla in tara asta de nu te vedeai om cu persoana. Acum vad ca se mai aresteaza unul altul, ca se mai aplica legea. Si cine face? DNA!", a declarat Gigi Becali.

Becali, intr-unul din dosarele in care e cercetat Niculae - a dat un teren unui ministru

Acesta a adaugat ca, desi a avut posibilitatea, ca si omul de afaceri Ioan Niculae, sa ia gaz subventionat de la stat, pentru sere, nu a facut acest lucru. "Eu nu incalc legea niciodata, spaga nu dau niciodata. Si chiar daca dau, nu o sa ma prinda", a mai spus Becali.

Hrebenciuc este cercetat in acelasi dosar in care este anchetat si omul de afaceri Ioan Niculae, seful InterAgro. Hrebenciuc ar fi fost omul de legatura intre Ioan Niculae si institutul de sondare INSOMAR, catre care s-ar fi livrat sume de bani menite sa finanteze campania lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale din 2009.

Becali: Nu stiu care teren, nu stiu care ministru, ma duc la DNA sa ne jucam

In acelasi dosar, ar fi cercetati omul de afaceri Sebastian Ghita si pesedistul Robert Negoita, cei doi negand faptul ca ar fi fost implicati in fapte ilegale.

In acest dosar, procurorii au stabilit ca inculpatul Gheorghe Bunea Stancu si-a folosit influenta si autoritatea rezultate din functia de presedinte al organizatiei judetene Braila a PSD, pentru a obtine un milion de euro de la Ioan Niculae, si el inculpat in dosar, bani ce urmau sa fie folositi in campania electorala prezidentiala, desfasurata la sfarsitul anului 2009, pentru sustinerea lui Geoana.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Becali legea, #Becali incalc legea , #DNA