Becali reclama Craiova si la DNA: Va intreb si eu, cine sa faca puscarie?

Luni, 08 Mai 2017, ora 18:52
5210 citiri
Becali reclama Craiova si la DNA: Va intreb si eu, cine sa faca puscarie?
Foto: Hepta

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a anuntat ca va reclama CSU Craiova si la DNA, nu numai la FRF si UEFA.

Suparat ca oltenii au folosit cativa jucatori tineri in meciul cu Viitorul, latifundiarul ii acuza pe acestia de prejudicierea intereselor Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mai mult, Becali sustine ca are si dovezi, insa nu a specificat decat faptul ca CSU a avut patru debutanti la meciul cu Viitorul.

"Aici nu vorbim de razbunare, e vorba ca nu poti face ce vrei tu. E vorba de interese si prejudicii in Asociatie. Noi daca vom demonstra si veti vedea maine (marti - n.red.), cu probe, ca cei patru jucatori n-au fost niciodata rezerve pe banca si ca ei au adus un prejudiciu unei societati. Este reacredinta.

Acum va intreb si eu, cine sa faca puscarie? Becali, care a vrut ca CFR sa joace corect sau Rotaru care a avut reacredinta si a influentat clasamentul. Inca o data, spun de 100 de ori, Hagi nu are nicio vina, Viitorul, la fel.

Daca nu se pot concentra pe doua competitii, atunci sa iasa din asociatie. In loc sa intre Briceag, l-au retras pe Bancu n stanga si au bagat un pusti de 17 ani. Asta este de Comisia de Etica, de organele legii. Noi o sa mergem si la DNA pentru ca este vorba de un prejudiciu, nu ne jucam asa", a acuzat Becali la DigiSport.

Anterior, acesta anuntase ca FCSB va sesiza FRF si UEFA in cazul Craiovei.

Gigi Becali este suparat ca cei de la Craiova au folosit cativa jucatori mai putin experimentati in meciul cu Viitorul, castigat de dobrogeni cu scorul de 1-0.

Latifundiarul suspecteaza ca patronul oltenilor, Mihai Rotaru, se razbuna pe el favorizand echipa "Regelui" in lupta pentru titlu, asta desi oficialii Craiovei au anuntat ca obiectivul echipei pe final de sezon este castigarea Cupei Romaniei, nu pozitia finala in play-off.

Dupa victoria cu CSU, trupa lui Hagi trebuie sa castige meciul de pe teren propriu, cu CFR Cluj, pentru a castiga titlul de campioana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Becali Craiova DNA, #Becali scandal Craiova, #Becali blat Liga 1 Craiova , #DNA