DNA Cluj continua cercetarile in cazul "valiza"

Vineri, 09 Mai 2008, ora 11:12
1735 citiri
DNA Cluj continua cercetarile in cazul "valiza"

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Cluj continua cercetarile in cazul "valiza", chemand la audieri tot mai multi oameni din lumea fotbalului clujean.

Cu toate acestea, membrii clubului Universitatea Cluj sustin ca au dat declaratii despre echipa.

Vineri, a fost chemat la audieri Sorin Vadana (foto), directorul sportiv al Universitatii Cluj. Acesta sustine ca nu a fost contactat telefonic de patronul echipei Steaua, Gigi Becali.

"Nu stiam de la banii de la Becali. Nu ma intereseaza acest lucru, am alte atributii la U Cluj. Nu am fost sunat de Becali. Nu comentez nimic", a afirmat Vadana pentru Antena 3, dupa iesirea din sediul DNA Cluj.

El a precizat ca este interesat doar de modul in care s-a comportat echipa lui, adaugand ca inaintea acestui joc a avut foarte mult de lucru.

"Am avut foarte multe lucruri de pus la punct, a trebuit sa respectam regulamentele FRF ca sa nu avem probleme", a mai spus Vadana.

Intrebat daca este posibil sa mai fie chemati la audieri alti oameni de fotbal, directorul U Cluj a mentionat ca ar putea fi chemati George Soltuz, Nemanja Iovanovici, Zeno Marius Bundea.

Tot vineri s-a prezentat la DNA antrenorul secund al echipei, Marius Popescu, dar acesta a refuzat sa stea de vorba cu presa la intrarea in sediul DNA Cluj. La iesire, Marius Popescu a declarat ca a fost "intr-o vizita".

"Am fost intrebat daca am auzit ceva, daca stiu ceva despre povestea banilor. Eu nu stiu nimic. Nici daca unii jucatori au fost contactati. Pot sa spun insa ca atmosfera in vestiar a fost buna in ultima vreme", a spus antrenorul secund.

In cursul zilei de joi, la DNA Cluj au mai fost audiati presedintele Universitatii Cluj, Anton Dobos, fotbalistii Cristian Silvasan, Claudiu Raducanu, portarul Calin Moldovan si antrenorul echipei, Meszaros Alpar.

DNA a ridicat, miercuri seara, dintr-un restaurant din Cluj, cinci persoane care aveau asupra lor bani de la Gigi Becali, despre care exista suspiciunea ca ar fi urmat sa ajunga la jucatorii de la Universitatea Cluj, daca n-ar fi pierdut meciul cu echipa CFR Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#Cluj, #fotbal, #DNA, #Gigi Becali, #cercetari , #DNA
Comentarii