Gigi Becali, acuzat si de fals in inscrisuri private

Joi, 16 Octombrie 2008, ora 18:17
2430 citiri
Gigi Becali, acuzat si de fals in inscrisuri private

Lui Gigi Becali i-a fost trimisa, prin posta, ordonanta de punere sub invinuire pentru fals in inscrisuri private in dosarul "Valiza", a anuntat, joi, avocatul finantatorului stelist, Catalin Dancu.

Conform NewsIN, Catalin Dancu a spus ca ordonanta a fost data pe 3 octombrie, atunci cand s-a emis o astfel de ordonanta si pentru Victor Piturca.

Victor Piturca a fost retinut, joi dupa amiaza, de procurori, in aeroportul Otopeni.

Piturca a fost pus saptamana trecuta sub invinuire de procurorii anticoruptie in dosarul "Valiza", fiind acuzat de favorizarea infractorului. Piturca este acuzat ca ar fi semnat, ca martor, precontractul incheiat, in fals, intre Becali si un om de afaceri din Cluj, Radu Marino, pus, de asemenea, sub invinuire. Contractul, semnat in fata avocatului Alina Ciul, avea ca obiect cumpararea de catre Becali a unui teren aflat in posesia lui Marino, in Cluj.

Tot saptamana trecuta, patronul Stelei, Gigi Becali, a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii DNA, in dosarul "Valiza".

Latifundiarul din Pipera este acuzat ca ar fi incercat sa dea mita fotbalistilor de la Universitatea Cluj, pentru ca acestia sa castige intalnirea cu CFR Cluj. Alaturi de finantatorul stelist au mai fost pusi sub urmarire penala Tea Sponte si Anton Dobos, acestia fiind acuzati de colaborare la dare de mita.

Pe 7 mai 2008, la finalul partidei dintre Universitatea Cluj si CFR din campionatul trecut, procurorii DNA au retinut mai multi apropiati ai finantatorului Stelei, printre care si Tea Sponte, care aveau asupra lor suma de 1,7 milioane de euro, bani despre care se presupune ca erau destinati fotbalistilor Universitatii Cluj.

Pedeapsa primită de doi polițiști de frontieră care au luat mită 5 kilograme de brânză. Decizia instanței în cazul șpăgarilor
Pedeapsa primită de doi polițiști de frontieră care au luat mită 5 kilograme de brânză. Decizia instanței în cazul șpăgarilor
Doi polițiști din Botoșani au primit o pedeapsă „atipică” pentru fapte de corupție. Întrucât au luat mită cinci kilograme de caș, judecătorii i-au obligat să dea înapoi banii pe...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Gigi Becali, #Piturca, #acuzat, #Dancu, #DNA , #DNA