Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Becali, asigurat de oamenii lui Basescu ca va afla cine l-a vrut dupa gratii

Vineri, 26 Martie 2010, ora 23:40
1304 citiri
Becali, asigurat de oamenii lui Basescu ca va afla cine l-a vrut dupa gratii

Europarlamentarul roman George Becali sustine ca nu va mai trece mult pana va afla cine a stat in spatele arestarii sale, priming garantii in acest sens chiar de la o persoana apropiata presedintelui Romaniei Traian Basescu.

"O persoana din jurul domnului presedinte a spus ca domnul presedinte vrea un mandat fara galagie, un madat de pace si un mandat cu liniste. Vrea sa-si faca mandatul cu liniste si nu mai vrea discutii, nu mai vrea jigniri in Romania si vrea liniste in Romania.

Si mi-a mai spus acea persoana sa fiu sigur ca niciodata presedintele, cum spuneam eu, nu se va implica in Justitie si ca nu s-a implicat niciodata in arestarea mea si ca, cat de curand, imi vor demonstra cine a participat la arestarea mea si cine a fost vinovat de arestarea mea", a declarat Gigi Becali intr-o emisiune la Antena 1.

Gigi Becali sustine ca mesajele de pace venite dinspre presedinte, la putin timp de la castigarea noului mandat la Cotroceni, l-au determinat sa raspunda cu aceeasi moneda.

"Cand un om castiga puterea, imediat in loc sa-ti trimita mesaje de razboi iti trimite mesaje de pace. Din respect pentru acea persoana am zis, cum ar veni, buna ziua sau sarut mana pacii. Pentru ca Dumnezeu iubeste pacea. Si atunci am spus ca nu-i frumos din partea mea sa nu raspund cu pace", a mai spus europarlamentarul Becali.

Eu mita nu mai dau nici daca se intoarce cu fundul in sus lumea

Intrebat cum va reactiona in cazul in care va fi din nou arestat, Gigi Becali a tinut sa precizeze ca, cel mai probabil, nu se va interna in spital.

"Ati vazut ca eu nu ma duc sa ma internez la spital, nu m-apuca nici inima

daca ma aresteaza. Am tensiunea tot la fel, 12 cu 7. Nu lesin... M-ati inteles? N-am nicio problema", a spus Becali, ironizandu-l astfel pe senatorul Catalin Voicu.

Europarlamentarul a dat apoi asigurari ca o eventuala arestare a sa este aproape imposibila, in primul rand datorita functiei pe care o detine si in al doilea rand pentru ca pentru asta ar trebui sa dea mita, lucru ce nu-l va mai face niciodata.

"Conform Constitutie Romaniei si legilor romanesti, eu, Becali, sunt deputat european si beneficiez de aceleasi legi ca si deputatii si senatorii romani. Arestat nu mai pot sa fiu decat cu aprobarea Camerei din care fac parte. (...) Eu pot fi retinut numai pentru flagrant, deci 24 de ore.

Dar nu pot fi nici retinut, pentru ca retinere inseamna sa te prinda in flagrant. Flagrant inseamna spaga, mita. Eu mita nu mai dau nici daca se intoarce cu fundul in sus lumea. Asa ca sa-si puna pofta in cui cei care cred ca ma pot aresta pe mine", a mai spus Becali.

A.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Gigi Becali arest Basescu, #Gigi Becali mita arest , #europarlamentar